Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Workshop-uri cu Master Yu: SUNDAO – Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine

Workshop-uri cu Master Yu: SUNDAO – Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine


“SUNDAO –  Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine”
București – 26 – 27 septembrie 2015 
Iași – 2 – 4 octombrie 2015
Cluj-Napoca – 10 – 11 octombrie 2015
The Path of Life Romȃnia te invită la o nouă întâlnire extraordinară cu Master Yu la Workshop-ul “SUNDAO – Arta Alinierii Energetice și a Starii de Bine”. Alǎturȃndu-te acestei întȃlniri desǎvȃrşite, vei face saltul care îţi va da acces nelimitat la viaţa pe care o meriţi.
Metoda “THE PATH”, alături de SUNDAO “Arta Respirației, Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine”, sunt cele mai inovatoare instrumente create de Master Yu pentru o viață trăită în sănătate, fericire, iubire și abundență, un nivel de viață de vârf, în totalitatea și plinătatea a ceea ce sunteți cu adevărat, la potențial maxim, către manifestarea a ceea ce EȘTI!
Cum poți fi un Maestru de vârf, Creator al propriei tale lumi și al propriului univers?
Pǎşeşte afarǎ din fricǎ. Depǎşeşte-ţi limitele. Elibereazǎ-te de trecut. Experimenteazǎ cele mai adȃnci conexiuni. Inţelege-ţi mǎreţia.
Trǎieşte în spiritul posibilului, prin Sundao cu Master Yu
Vino și vei învăța cum să accesezi ghidul tău interior, sistemul inteligent ce te îndrumă să găsești în mod eficient echilibru interior, bucurie și claritate; te îndrumă să trăiești propria MĂIESTRIE, STĂPÂNIRE și CREAȚIE, în armonie cu legile naturii și cu Dao. Practicând măiestria, stăpânirea și creativitatea în propria viață, alături de Master Yu, primești cunoștințe practice valoroase și alinierea energetică, benefice atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău, ce te vor ajuta să clarifici ceea ce îți dorești de la această întâlnire.
Ti se vor prezenta căi despre cum să trăiești viața cu Claritate deplină, Inspirație, Exaltare, Bucurie, Entuziasm, plin de Energie și Iubire.
Master Yu va ghida personal diverse practici și tehnici de meditație, ce s-au dovedit eficiente în viața sa, și pe care le-a adaptat, făcându-le mai accesibile și ușor de aplicat pentru noi toți, în lumea modernă de azi. Este o oportunitate rară să ieși din solicitările vieții și să te poți conecta la ceea ce ești cu adevărat, la sursa stării tale de bine, în pacea conștientă a momentului prezent. Intrând în acest spațiu de liniște, plin de putere, vei putea crea cea mai bună lucrare a ta, cea mai frumoasă călătorie de viață, iar visele tale vor putea deveni realitate fără efort.
Odată ce te-ai conectat la tine însuți și utilizezi GPS-ul tău interior ca sistem de navigare, vei descoperi cât de bună și plină poate să fie viața.
Acestă întâlnire este susținută vibrațional și cuprinde tehnici inspiraționale, de transmitere și activare puternice pentru a:
– accesa niveluri de vibrație cât mai înalte
– dezvălui adevăratul secret și eliberara energiile ce te limitează
– elibera din corpul tău tipare perpetue de durere și suferință
– ieși din opunerea de rezistență și a te deschide către o viață traită cu claritate
– înțelege pe deplin puterea transformatoare a capacității de a vederea grația în orice aspect al vieții
– experimenta puterea ta interioară, liniștea și lumina conștiinței
– obține claritate asupra direcției tale în viața și a scopului tău.
Programul de desfășurare:
București26 – 27 septembrie 2015, ora 10 – 18 – RIN Grand Hotel, sala Berlin
Contribuția pentru dezvoltarea personală este 500 lei, pentru București. (Pentru studenți și pensionari participarea este 250 lei).  Virează un AVANS de 100 lei până la data de 10 Septembrie și beneficiazi de o REDUCERE de 10%, adică participarea este 450 lei. Contul va fi comunicat prin email.
Iași – 2 – 4 septembrie 2015, 2 sep – intalnire intorductiva, ora 19 – 21, 3 – 4 sep, oara 10 – 18, Hotel Eden
Cluj – Napoca – 10 – 11 Octombrie 2015, ora 10 – 18 – Liceul Waldorf, str. Sergiu Celibidache 8 -12, cartierul Zorilor, www.waldorfcluj.ro
Contribuția pentru dezvoltarea personală este 450 lei, pentru Iași și Cluj – Napoca. (Pentru studenți și pensionari participarea este 250 lei).  Virează un AVANS de 100 lei până la data de 25 Septembrie și beneficiazi de o REDUCERE de aprox 13%, adică participarea este 400 lei. Contul va fi comunicat prin email.
In ambele zile va fi o pauză de masă. Contribuția de participare nu acoperă prânzul. Vă recomandăm să sosiți cu 15 min înainte și să purtați o ținută lejeră. Pe parcursul seminarului va fi oferită și traducere engleză – română.
Pentru înscrieri și informații suplimentare:
Denisa Tudorache, denisa.tudorache@thepath.ro, 0726.356.599
Practicile create de Master Yu sunt oferite anual prin întâlniri, în mai mult de 20 de orașe din lume, precum și de 2-3 ori pe an în cadrul unor retreat-uri de meditație. Aceste întâlniri sunt modalitatea ideală de a învăța și a fi inspirat prin metoda THE PATH, într-un cadru optim, intelectual și energetic, ce invită la o interacțiune plăcută între participanți.
Cu mare bucurie te așteptăm să co-creăm împreună această experiență pentru tine. Vom avea ocazia unor expriențe încântătoare împreună!
Cu dragoste și apreciere,
Echipa The Path of Life România
Despre Master Yu
Maestrul Yu, Jae –Sheen, este vorbitor de renume internațional și maestru Sundao, având cunoștințele și înțelegerea profundă a tradițiilor străvechi autentice de antrenare a minții și corpului, a medicinei orientale și a mecanicii cuantice pentru o viață împlinită – alchimia forței vitale pentru auto-realizare. După ani de experiență practică, cu dăruire și pasiune în acumularea și împărtășirea secretelor forței vitale, Master Yu a creat o metodă revoluționară de vindecare integrală și coaching – “Sundao – Arta respirației, Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine”.

yu1

Este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al cărții “Sundao – O invitație la practica daoistă din munți”, publicată în limba romană de către Editura Herald. Îi inspiră pe toți să aducă mai multă bucurie în munca lor și mai multă dragoste în familie, în timp ce își construiesc o viață liniștită, activă și armonioasă. Vizitează România pentru prezentari și seminarii încă din 2008.
Master Yu s-a născut în apropiere de munții de est din Coreea de Sud. Drumul său spiritual a început la vârsta de 9 ani, sub îndrumarea unor profesori ca BongWoo (Daoist de munte) & SungChul (Maestru Budhist), împreună cu Maestrul HW Kwon, bunicul și bunica sa, care, mai târziu, aveau să devină călugări budhiști. După ani de meditație, concentrare și introspecție, în prezența îndrumătorilor săi spirituali, a fost binecuvântat cu multe experiențe profunde care au condus la cea mai importantă experiență de eliberare și de înțelegere, cea care l-a vindecat de atacuri de panică, fobii, alergii, dureri fizice și de mintea centrată pe ego.
Cu pasiunea pentru munca sa, călătorește în toată lumea, oferind workshop-uri, sesiuni de coaching, ședințe de vindecare și retreaturi adulților, copiilor și organizațiilor. Prin munca sa, a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței. Ședințele private, workshop-urile de auto-vindecare, retreat-urile de meditație cu Master Yu ajută oamenii să nu se mai identifice cu propriul ego și să își asume riscuri pentru a trăi împliniți și fără frică. Master Yu locuiește în North Scottsdale, Arizona (SUA).
Aflați mai multe despre Master Yu și munca sa pe www.thepath.ro și www.sundao.com.
 
1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment