Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Workshop pentru cupluri: Tine-ma strans in brate – Iasi, 28-30 Noiembrie

Workshop pentru cupluri: Tine-ma strans in brate – Iasi, 28-30 Noiembrie

Crezi că este timpul să îți îmbunătățești relația de cuplu?
Ți-ai dori să-ți înțelegi mai bine partenerul, dar și să te faci înțeles?
Vrei să te simți acceptat în cuplu și să aveți mai puține conflicte?
Ce este
Ţine-mă strâns în braţe este un program educaţional dezvoltat iniţial în Canada de dr. Susan Johnson, axat pe teoria și pe practica Terapiei centrate pe emoţii. Terapia de cuplu centrată pe emoții reprezintă o nouă ştiinţă completă a iubirii romantice şi a relaţiei. Această terapie ajută 7 din 10 cupluri care experimentează dificultăți să îşi refacă relaţia.
Workshop-ul organizat în perioada 28-30 noiembrie se va desfășura sub forma unui couples retreat. Mai exact, cuplurile participante vor avea ocazia să experimenteze principiile terapiei centrate pe emoții și să se reconecteze într-un cadru intim și relaxant, desprinși de problemele cotidiene. Prima zi de workshop se va desfășura la Centrul ISIS iar programul zilelor de 29 și 30 noiembrie va avea loc la o pensiune din Iași.
La finalul celor 3 zile de workshop, participanții vor înțelege mai bine cum funcționează iubirea în cuplul lorcum să comunice în așa fel încât să se apropie de partener și cum să ofere iubire folosind „limbajul” partenerului. În urma workshop-ului Ține-mă strâns în brațe cuplurile își vor recăpăta încrederea unul în celălalt și vor învăța să pășească împreună pe același drum.
Cui se adreseaza
Acest workshop este dedicat cuplurilor care experimentează anumite obstacole în relația lor pe care își doresc să le depășească sau celor care, pur și simplu, vor să se conecteze mai bine cu partenerul.
Numărul maxim de participanți: 5 cupluri.
Structura si program
Vineri 28 noiembrie – Centrul ISIS
17.00-20.00
1. Să facem cunoștință
2. Ce înseamnă iubire și atașament
Vom afla în acest modul cum acţionăm în cadrul unei relaţii sigure, cu un partener pe care ne putem baza şi ce se întâmplă în momentul în care relaţia este în pericol.
3. Demonii dialogului
Vom învăţa să observăm exact momentul în care aceşti “demoni ai dialogului ” intervin în relaţia noastră şi ce face fiecare din parteneri să întreţină această stare de fapt.
Sambata, 29 noiembrie – pensiune Iasi
10.00 – 14.00 – Prima parte
1. Descoperirea punctelor sensibile ale fiecăruia dintre parteneri
Vom descoperi care sunt momentele centrale şi indicatorii care apar atunci când partenerii intră în conflict.
2. Rezolvarea greșelilor
În acest modul vom intra mai profund în experienţa fiecărui individ şi a fiecărui cuplu pentru a observa “dansul” în care suntem prinşi în momentele dificile. Acest modul este cel care transforma relaţia de cuplu. Are loc schimbarea în urma căreia partenerii devin mai accesibili, sensibili la nevoile celuilalt și profund angajaţi emoţional unul cu celalalt.
14.00 – 15.00 Pauza de prânz 
15.00 – 19.00 – A doua parte
1. A deveni deschis și sensibil față de partener
Este modulul în care se intră pe terenul foarte sensibil al exprimării rănilor de ataşament (se analizează o experienţă personală, a unei temeri cu privire la părăsire sau respingere). Tu vei fi capabil sa accesezi resurse noi de susţinere a partenerului în situaţii dificile, sensibile ca cel descris mai sus. Vei reuşi să procesezi astfel de experienţe delicate şi să devii mai puternic, mai sigur pe tine însuţi şi pe celălalt.
2. Iertarea ofenselor și recăpătarea încrederii în partener și în relație
În momentul în care iertăm şi vindecăm, avem un nou mod de relaţionare, o experienţă pozitivă care ne va ajuta sa continuăm cu mai multă încredere relaţia.
20.00 – Gratar la foișor, discuții libere
Cazare peste noapte la pensiune
Duminica, 30 noiembrie – pensiune Iasi
9.00 -10.00 – mic dejun pensiune
10.00 – 14.00
1. Mângâierile tandre și sincronizarea sexuală
Vom vedea împreună cum conectarea emoţională, încrederea în sine şi în celălalt determină o relaţie sexuală minunată şi cum o relaţie sexuală pozitivă şi satisfăcătoare creează o legătură emoţională puternică.
2. Menținerea vie a iubirii
La final de program, vom descoperi modalităţi de a avea grijă de relaţie, de a o menţine vie odată ce este vindecată, de a o proteja.
3. Încheiere și feedback
Trainer
Psihoterapeut Simona Herb
Pret: 390 lei / cuplu
  • Cazarea și masa la pensiune sunt oferite bonus;
  • Taxa de participare poate fi achitată în 2 rate;
  • Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi: contact@centrulisis.ro, 0755.69.00.33

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment