Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Workshop: Dinamici de grup si facilitare, Brasov 28-30 Martie

Workshop: Dinamici de grup si facilitare, Brasov 28-30 Martie

Promovarea si propagarea egalitatii sociale in mediul de lucru sau in alte contexte de viata presupune intelegerea si intampinarea dinamicilor de grup si a nevoilor de grup, in aceeasi masura fiind insa important sa intelegem si nevoile individuale si problemele legate de stilul de viata (in termeni adlerieni “stil de viata” se refera la setul de convingeri pe baza caruia individul interpreteaza si reactioneaza la/si in viata).

In cadrul acestui workshop interactiv, experimental si experiential participantii sunt invitati sa puna in scena experiente de grup si scenarii astfel incat sa creasca nivelul eficientei lor ca si facilitatori, traineri si membri ai unor grupuri sau echipe.

Workshopul isi propune:

  1. Sa ridice nivelul intelegerii asupra dinamicilor de grup si asupra nevoilor individuale in grupuri
  2. Sa identifice si sa exploreze intr-un mod creativ experientele personale sau pe ale celorlalti, in roluri de lideri sau membri ai unor grupuri si sa gasesca moduri eficiente de a evolua in grup

COST:

  • 400 ron
  • Taxa poate fi achitata in numerar sau prin transfer bancar pâna la data de 21 martie 2014.
  • Cont ING: RO48 INGB 0000 9999 0342 2401
  • Beneficiar: Asociatia Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler
  • Înscrierea nu este considerata valida decat dupa achitarea taxei de participare.

LOCATIE:

  • Kronwell Conference Center
  • Hotel Kronwell, Bdul Garii 7

ÎNSCRIERI SI INFORMATII:

karenKaren John Este psiholog si lucreaza in Marea Britanie ca si trainer, cercetator, lector, consultant, psihoterapeut adlerian si supervizor pentru practica terapeutica si organizationala.

În ultimii 13 ani a sprijinit agentiile, liderii si personalul implicat in serviciile de educatie integrata, sanatate si asistenta sociala pentru copii, familii si comunitati si a colaborat la dezvoltarea, lansarea si desfasurarea Calificarii Profesionale Nationale in cadrul Centrului Integrat pentru Leadership si la programele de Masterat si Doctorat in Leadership de la Universitatea din Leicester.

Avand 43 ani de experienta in psihologia academica si psihiatrie, sanatate mentala si servicii de asistenta sociala, cercetare si training, scopul ei consecvent a fost sa ajute indivizii, familiile, organizatiile si specialistii sa recunosca si sa depasesca obstacolele interioare si exterioare care interfereaza cu functionarea lor sanatoasa.

Este autoare a 65 de articole si capitole in lucrari de specialitate.

 

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment