Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Workshop open adlerian: Metafora ca si cheie a schimbarii

Workshop open adlerian: Metafora ca si cheie a schimbarii

CENTRUL INTERNATIONAL

PENTRU RESURSE SI FORMARE

ALFRED ADLER

va invita intre

28-30 IUNIE 2013 in BUCURESTI

la workshopul adlerian experiential

METAFORA CA SI CHEIE A SCHIMBARII

 cu

MIA LEVITT FRANK

M.A. P.C.C., formator, psihoterapeut adlerian si coach

Limbajul pe care alegem sa-l folosim are capacitatea de a exprima si crea noi oportunitati pentru noi. Metaforele reflecta cine suntem, cine ne dorim sa fim, cine putem fi. Bogatia metaforelor si a imaginilor in limbaj ne permite sa ne experimentam realitatea intr-un mod holistic, pe masura ce combinam in mod creativ gandirea, imaginatia si toate simturile. Cu ajutorul metaforelor si imaginilor, putem intelege mult mai bine si ne putem clarifica gandurile si emotiile.

In acest workshop vom descoperi puterea si magia metaforelor, concentrandu-ne pe transformarea metaforelor pentru a promova schimbarea si evolutia individului. Pornind de la procesul dezvoltat de Richard Kopp, terapeut si profesor adlerian care a dezvoltat un mod de lucru cu metaforele generate de client pentru a crea noi posibilitati de evolutie, vom introduce perspectiva somatica, ca si expresie a intregului fiintei cu care lucram. Vom privi metaforele si imaginile ca si ancore” atunci cand vrem sa ajutam clientul sa creeze si sa conserve o stare emotionala dezirabila.

Acest workshop experiential va oferi terapeutilor, consilierilor, trainerilor si coach-ilor un instrument care se bazeaza pe recunoasterea unicitatii, a bogatiei de resurse si a creativitatii clientului. El va include atat demonstratii sustinute de facilitator cat si lucru in grup, experimentare, invatare si aplicare a utilizarii metaforelor.

Program:

28 iunie, 14.00-20.00

29 iunie, 10.00-17.00 (cu pauza de pranz)

30 iunie, 10.00-17.00 (cu pauza de pranz)

Locatie:

Hotel Europa Royale, str. Franceza 60, sector 3 (langa Hanul lui Manuc – Piata Unirii)

Taxa de participare:

250 RON (achitata in numerar in prima zi a evenimentului sau in contul ING: RO48INGB0000999903422401, beneficiar: Asociatia Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler)

Inscrieri si informatii:

Ramona Andrei

Email: andreiramona0101@yahoo.com

Tel.0721.235056 (dupa 11 iunie)

Adina Voinea

Email: voinea.adina.d@gmail.com

Tel. 0722.469242 (intre 24 mai si 11 iunie)

*Mia Levitt Frank, MA PCC, este psihoterapeut adlerian si instructor in cadrul Scolii de Psihoterapie a Institutului Adler din Israel. Este co-fondator si director al Scolii de Coaching Adlerian din Israel, facilitator si supervizor si lucreaza atat cu indivizi cat si cu organizatii.

**Workshop-ul va fi creditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

*** Workshop-ul este deschis, adresat tuturor persoanelor interesate de lucrul cu metaforele

2013.06.19_Banner Wshop Metafor-â

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment