Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Workshop cu Master Yu: Trăirea Stării de Bine, Brașov – București

Workshop cu Master Yu: Trăirea Stării de Bine, Brașov – București

Trăirea Stării de Bine
Brașov – București
The Path of Life Romȃnia te invită la o întâlnire magică cu Master Yu la Workshop-ul “Trăirea Stării de Bine”. Alǎturȃndu-te acestei întȃlniri desǎvȃrşite, vei face saltul care îţi va da acces nelimitat la viaţa şi iubirea pe care o meriţi.
“Ce manifeşti? Ce creezi acum? Aici poti învăţa cum să fii un Master Manifestor!”
De fiecare dată cȃnd te gȃndeşti la ce îţi doreşti cu adevărat, apare un zid de rezistenţă interioară ce te copleşeşte? Indoiala, frica, sentimentele că sunt nevrednic de aşa ceva te lasă putere? Ti-ai folosit cȃt ai putut de bine abilitaţile în rezolvarea problemelor, iar şi iar, pentru a-ţi schimba viaţa şi ai facut doar mici progrese? Acum te invit spre a îţi alinia energia într-o stare de bine pentru o viaţă trăită din plin.
Pǎşeşte afarǎ din fricǎ. Depǎşeşte-ţi limitele. Elibereazǎ-te de trecut. Experimenteazǎ cele mai adȃnci conexiuni. Inţelege­-ţi mǎreţia. Trǎieşte în spiritul posibilului,
prin Sundao cu Master Yu
Sundao (Sundo) – “Arta Respiraţiei” înseamnă antrenamentul minte/corp pentru măiestrie personală şi perfecţionare umană, bazat pe mişcări sistemice conştiente, tehnici de respiraţie şi meditaţii ghidate. Interpretarea unică a lui Master Yu a anticei tradiţii Sundao şi sistemului său de vindecare este o metodă inovatoare ce vă ajută să eliberaţi energiile limitative şi să reintegraţi energia divină.
Aceastǎ metodǎ a fost utilizatǎ cu succes în mai bine de 12 ţǎri diferite, pentru populaţii şi culturi diverse, adresȃndu-se familiilor, organizaţilor şi instituţiilor. Metoda lui Master Yu de auto-integrare este o interpretare unicǎ a unor metode străvechi, un antrenament pentru auto-mǎiestrie şi dobȃndirea unei înţelegeri profunde a sǎnǎtǎţii holistice, ce include trezirea totalǎ şi completǎ a corpului, minţii şi spiritului tǎu.
Vino alături de Master Yu, un catalizator al vibraţiei şi strateg de viaţă, pentru a te ghida să redescoperi potenţialul tău nelimitat. Poţi învăţa cum să te conectezi la această vibraţie, pentru a putea elibera conştient puterea infinită din tine – şi cum să o utilizezi pentru a-ţi ilumina viaţa. Master Yu îşi foloseste darul său de transmitere a energiei, şi transformare, spre a înlătura din sistemul tău energetic ceea ce nu îţi mai este de folos, spre a accesa adevărata ta putere şi adevăratul tău scop.
Impreună, te susţinem spre a-ţi crea o viaţă cu un potenţial nelimitat şi pentru a te ancora la ce eşti cu adevărat. Programul include metode miraculoase de transformare somatică, precum şi meditaţii ghidate de vindecare şi crearea stării de bine, “Spiral Temple Qi-Gong”, “Sundao – Arta Respiraţiei”. Aceste metode, create de Master Yu şi transmise către oamenii din întreaga lume, sunt foarte uşor de învăţat pentru a te ajuta singur, pentru a practica exerciţii de aliniere energetică. Te ajută să îţi cultivi resursele interioare, şi să elimini din sistemul energetic al corpului tău ceea ce te limitează – credinţe, stres, traume şi alte energii limitative.
Ca şi fiinţă nelimitată, în fiecare moment poţi accesa susţinerea vibraţională, ghidarea şi înţelegerea de care ai nevoie pentru a naviga în viaţa ta cu succes şi autenticitate.
Haideţi să privim cȃţiva factori cheie:
Situaţia 1:Starea Interioară.
Ai o metodă clară pentru a te alinia interior? Pentru a manifesta harul pe care îl ai, este nevoie ca emoţional să te simţi MINUNAT. Dacă încerci să foloseşti Legile Universului pentru a face ceva minunat, ce îţi doreşti conştient, în acelaşi timp, la nivel subconştient opui rezistenţă, şi astfel obţii rezultate mediocre. Singura cale prin care te poţi face să te simţi excelent este folosirea mişcărilor somatice de aliniere interioară “Energie în Mişcare”! Si este foarte uşor, pentru oricare dintre noi! Prin urmare vă invităm la “Sundao – Arta Respiraţiei” şi “Spiral Temple Qi-Gong”
Situaţia 2: Tipare imprimate în subconştient.
Cȃnd dorinţele conştiente sunt în afara alinierii interioare cu înţelegerile din mintea subconştientă, mintea subconştientă cȃştigă întotdeauna. Insă interesant este că noi avem posibilitatea să rescriem aceste tipare, să ne schimbăm fundamental viaţa, experimentȃnd metodele de vȃrf utilizate de Master Yu.
Situaţia 3: Viziunea asupra lumii.
Dacă ar fi să te întreb anumite întrebări cheie, cred că ţi-aş putea demostra că, în timp ce îţi DORESTI să crezi în legile naturii, tu, de fapt, nu crezi în ele. Din contra, la nivel subconştient, eşti capturat în viziunea Newtoniană, învechită şi infirmată.
Situaţia 4: Manifestăm o energie uluitoare acum! Dar unde?
Nu crezi în ea pentru că nu ai vazut nicioadată dovezi evidente. Si nu ai văzut aceste dovezi, pentru că nu ai privit spre direcţia corectă. Din aceasta cauză, nu ai renunţat la viziunea Newtoniană şi nu crezi că poţi manifesta tot ceea ce îţi doresti şi poţi să fii, să faci sau să ai.
In cadrul acestui seminar experienţial, primeşti claritate, susţinere, şi amplificarea vibraţională necesară pentru a lasă în urma poveştile de viaţă şi scuzele, şi pentru a accesa, în sfȃrşit, o viaţă cu putere autentică.
Mǎiestria înseamnǎ concentrare focusatǎ şi pasiune, cu bucuria disciplinei cǎtre cea mai înaltǎ vibraţie 
Ceea ce face ca lucrurile sǎ fie posibile fǎrǎ efort, realizȃnd miracole sub toate aspectele vieţii nostre
Mii de oameni au împǎrtǎşit experienţa lor, trǎind aceastǎ energie, începȃnd în mod spontan sǎ devinǎ mai sǎnǎtoşi, sǎ aibǎ mai multǎ vitalitate, sǎ-şi îmbunǎtǎţescǎ comunicarea, sǎ experimenteaze mai multǎ iubire, claritate şi putere personalǎ, cȃt şi un sentiment de pace interioarǎ profundǎ.          
Acest Miracol al Manifestării va fi cu tine de-a lungul vieţii tale, uşor şi fără efort.
Dacă eşti deja un profesionist în yoga, qi-gong, consilere, psiholog, coach sau lucrezi în profesii de vindecare, transformarea somatică miraculoasă, “Sundao – Arta Respiraţiei”, este un instrument excelent, unic şi de nepreţuit. Această pregătire este pentru tine!
Bucură-te de acest seminar, ce este o întȃlnire inspiraţională magică, fortifiantă, eficientă, pe care nu o vei uita nicioadată! Calea, Legile puternice ale Naturii, ale Universului – esenţa bucuriei tale naturale de viaţă va fi trezită spre starea de bine, cu întregul potenţial adevărat al vieţii.
Vă așteptăm cu mult drag și bucurie,
Echipa The Path România
Locația:
București – Hotel RIN Grand Hotel
http://grand.rinhotels.ro/
Brașov – Hotel Ramada
http://www.ramadabrasov.ro/
Programul de desfășurare:
București, 14 -15 Martie 2015, ora 10 – 18
In ambele zile va fi o pauză de masă. Taxa de participare nu acoperă prânzul. Vă recomandăm să sosiți cu 15 min înainte și să purtați o ținută lejeră. Pe parcursul seminarului va fi oferită și traducere engleză – română.
Contribuția pentru dezvoltarea personală este 450 lei pentru ambele zile, 250 lei pentru o zi. (Pentru studenți și  pensionari participarea este 250 lei). Cei ce plătesc până la data de 20 februarie beneficiază de o reducere de 10%.
Brașov, Duminică 8 Martie 2015, ora 10 – 13 și 15 – 18
Contribuția pentru dezvoltarea personală este 250 lei pentru toată ziua, 150 lei pentru jumătate de zi. (Studenții și  pensionari au o reducere de 50%)
Vă recomandăm să sosiți cu 15 min înainte și să purtați o ținută lejeră. Pe parcursul seminarului va fi oferită și traducere engleză – română.
Pentru înscrieri și informații suplimentare:
www.thepath.ro
București – Denisa Tudorache, denisa.tudorache@thepath.ro, 0726.356.599
Brașov – Andreea Serbănescu, andreea.serbanescu@thepath.ro, 0723.227.332
Despre Master Yu, Jae – Sheen

yu

Maestrul Yu, Jae –Sheen, este vorbitor de renume internațional și maestru Sundao, având cunoștințele și înțelegerea profundă a tradițiilor străvechi autentice de antrenare a minții și corpului, a medicinei orientale și a mecanicii cuantice pentru o viață împlinită – alchimia forței vitale pentru auto-realizare. După ani de experiență practică, cu dăruire și pasiune în acumularea și împărtășirea  secretelor forței vitale, Master Yu a creat o metodă revoluționară de vindecare integrală și coaching – “Sundao -Arta respirației”.
Este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al unor cărți precum “Sundao – O invitație la practica daoistă din munți”, publicată în limba romană de către Editura Herald. Îi inspiră pe toți să aducă mai multă bucurie în munca lor și mai multă dragoste în familie, în timp ce își construiesc o viață liniștită, activă și armonioasă. Vizitează România pentru prezentarii și seminarii încă din 2008. S-a întâlnit cu oameni din București, Brașov, Constanța, Cluj, Târgu Mureș, Deva, Sibiu, Ploiești, Iași.
Master Yu s-a născut în apropiere de munții de est din Coreea de Sud. Drumul său spiritual a început la vârsta de 9 ani, sub îndrumarea unor profesori ca BongWoo (Daoist de munte) & SungChul (Maestru Budhist), împreună cu Maestrul HW Kwon, bunicul și bunica sa, care, mai târziu, aveau să devină călugări budhiști. După ani de meditație de concentrare și introspecție în prezența îndrumătorilor săi spirituali, a fost binecuvântat cu multe experiențe profunde care au condus la cea mai importantă experiență de eliberare și de înțelegere, cea care l-a vindecat de atacuri de panică, fobii, alergii, dureri fizice și de mintea centrată pe ego.
Cu pasiunea pentru munca sa, călătorește în toată lumea, oferind workshop-uri, sesiuni de coaching, ședințe de vindecare și retreaturi adulților, copiilor și organizațiilor. Prin munca sa, a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței. Ședințele private, workshop-urile de auto-vindecare, retreat-urile de meditație cu Master Yu ajută oamenii să nu se mai identifice cu propriul ego și să își asume riscuri pentru a trăi împliniți și fără frică. Master Yu locuiește în North Scottsdale, Arizona (SUA).
Aflați mai multe despre Master Yu și munca sa pe www.sundao.com.

poster_Bucuresti

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment