Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Way of the Ancients – Conferință și Workshop Septembrie 2017

Way of the Ancients – Conferință și Workshop Septembrie 2017


Way of the Ancients 

Ediția a II a 2017

Viziunea spirituală în lumea modernă

Conferință și Workshop Septembrie 2017

Avem bucuria și onoarea să vă invităm la a II a ediție a unui eveniment unic în România „Way of the Ancients”, care și în acest an se bucură de prezența mai multor învitați dornici să împărtășească cu noi toți călătoria lor în lumea spirituală. În acest an ne vom bucura de o conferință a cărui temă este “Viziunea spirituală în lumea modernă”, așa cum este ea percepută și vazută atât de nativii popoarelor indigene cât și de noi cei care călcăm pe urmele lor căutând să găsim integritatea, pacea și iubirea de sine. Conferința va fi urmată de un Workshop susținut de invitații noștri la Rașnov, iar în încheierea Summitului ne vom bucura de sunetele vindecatoare ale muzicii într-un concert susținut la București.
Este îmbucurător să vedem cât de mulți oameni din cultura noastră de astăzi sunt preocupați de  întoarcerea către practicile spirituale antice și ale șamanismului. Acestea sunt vremuri în care noi toți cei aflați pe această planetă ne regăsim și readucem autoritatea spirituală proprie în viețile noastre, găsind unelte menite să ne ajute în rezolvarea problemelor noastre. Simțim că vremurile în care trăim cer ca în comunitățile noastre să existe învățători spirituali bine instruiți. Este timpul ca noi să readucem practicile spirituale în comunitățile noastre, să le facem disponibile acelora care doresc să învețe mai mult despre cum pot fi aduse și integrate aceste practici în viețile noastre.
Ținând cont de faptul că noi oamenii suntem curioși în ceea ce privește practicarea unei căi spirituale și mai ales a șamanismului, venim în întâmpinarea acestei curiozități cu evenimentul Way of the Ancients în care putem experimenta și vedea care din aceste practici spirituale am dori să le aprofundăm. Avem nevoie să ținem cont de faptul că orice cale spirituală este o practică pentru toată viața. Rezultatele pe care le vom obține în urma călătoriei spirituale sunt în funcție de o bună temporizare, de destinul și de dedicarea noastră în această practică.    
Acesta este și scopul continuării acestui eveniment, de a găsi moduri prin care putem readuce echilibrul și armonia în viața nostră  și de a crea un prezent și un viitor pozitiv pentru noi, prin folosirea practicilor spirituale și a ceremoniilor. Viața trăită  fără pasiune și fără ințeles poate conduce la stagnare. Prin practicile spirituale putem explora modalități de a ne crea o viață plină de insemnătate și armonie pe toate planurile, bucurându-ne de fiecare clipă și fiecare întâmplare din viața noastră.
Way of the Ancients – Calea Străbunilor, aduce în fața dumneavoastră în acest an reprezentanți ai tradițiilor Q’ero din Anzi – Peru, a nativilor amerindieni, a tradiției Maya binecunoscută de noi datorita profețiilor civilizației mayașe dar si învățători spirituali internaționali.

Invitații acestui Eveniment:

Vernon Foster

„Ceremoniile și cercurile, dacă sunt conduse conform protocolului adecvat și cu intenții sacre, vor avea un rezultat vindecător.“
Sunt indian din tribul Klamath/Modoc, însă, încă de la o vârstă foarte fragedă am fost crescut cu învățăturile Lakota și Ojibway, astfel încât munca pe care o fac astăzi este puternic influențată de tradițiile și cultura acestor două triburi. Încă din adolescență am fost expus căii spirituale și până în ziua de astazi, am menținut aceste valori care m-au purtat prin viată în echilibru si armonie cu mine si cu tot ceea ce mă inconjoară.

Daniela Lucia Nistor

Daniela Lucia Nistor este mesager și canal spiritual pentru Mama Divină și Maeștri Ascensionați. Daniela Lucia a primit darul de mesager în urmă cu 15 ani când în cadrul unui pelerinaj la Medugorje s-a conectat printr-o viziune la Fecioara Maria care i-a transmis: ”Doresc să fii mesagerul meu spiritual și să transmiți oamenilor mesajele mele de pace, vindecare și iubire divină“. Ea este de asemenea  scriitor, învățător spiritual internațional și speaker. Metoda ei proprie “Vindecare de SufletTM aduce în doar o ședință informații obținute prin channeling depre rădăcinile problemelor și esența sufletului, curățarea blocajelor și o binecuvântare  ce inițiază manifestarea dorinței sufletului.

 

Juan Yool Gómez

Juan Yool Gómez este unul din cei care păstrează și astăzi cunoașterea civilizației maya și care, la randul său, s-a implicat in mai multe acțiuni de promovare și învătare a acestei tradiţii  fiind premiat mai mulți ani la rând pentru meritele lui.
Diplomă de merit pentru: Promovarea Educației Maya în Guatemala, atribuită de către: Comisia Prezidențială Ȋmpotriva Discriminării și Rasismului Contra Populațiilor Indigene din Guatemala și de către Asociația Centrelor Educaționale Maya, ACEM. Guatemala în 06 noiembrie 2005.

 Francisco Chura Flores

Este Șaman Q’ero din munții Anzii Peruani, Elder în această tradiție și păstrător al Pamântului Pampa Mesayok.
În munții Anzi la mare înalțime trăiește o comunitate de fermieri, țesători și vindecători numită Q’ero, care timp de aproape 500 de ani a păstrat și a menținut toată cunoșterea pe care o deținea în momentul invaziei conchistadorilor.
Aceştia au fost ’’gasiți” în 1949 de antropologul Oscar Nuñez del Prado, iniţiatorul şi conducătorul primei expediții în satele Q’ero din 1955. Vindecatorii din cadrul comunității Q’ero sunt cunoscuți sub numele “paqos”, ceea ce înseamnă “preot sau mistic” în quechua, limba Inca.

Fancisca Curra Borrecal

Membru Internațional Practicant al Cooperacion Internacional, asociație prin intermediul căreia de mai bine de 18 ani lucrează ca formator pentru reabilitarea femeilor din Maroc, Algeria, Capul Verde, Guatemala (Premiul Andaluz din partea Cooperacion Internacional).
De mai bine de 4 ani lucrează alături de Ghizi Spirituali (șamanii) ai Consiliului din Patzun (Guatemala), fiind membru al acestui consiliu și primind inițiere în cosmoviziunea Maya. Este prima femeie din Europa care a fost investită ca Ghid Spiritual sau AJquij (șaman) Maya, inițierea fiind primită de la etnia Kakchiquel.

 Carlos Escusin Trelles

Este profesor formator în Chiromasaj și masaj Shiatzu, iar de mai bine de 4 ani lucrează alături de Ghizii Spirituali (șamanii) ai Consiliului din Patzun (Guatemala), fiind membru al acestui consiliu și primind inițiere în cosmoviziunea Maya. A fost investit ca Ghid Spiritual sau AJquij (șaman) Maya de etnia Kakchiquel.
A studiat și s-a format ca profesor în arta masajului ayurvedic la Institutul Sastang Yoga Ayurveda Mandiran din Varanasi (India) urmând calea veche a inițierilor , urmând timp de 25 de ani cursurile susținute de Dr. Peetambar Misrha și obținând acum 12 ani dreptul de a transmite mai departe arta masajului ayurvedic.

Unde și când se va desfășura evenimentul:

Conferință Way of the Ancients10 Septembrie 2017

Program: 10:00 – 18:00 la Hermitage Urban Spiritual Hub, Str. Mihai Eminescu, nr.127, București, România

Workshop Way of the Ancients – 13 Septembrie – 17 Septembrie 2017

Program: 13-17 Septembrie 2017 în cadrul Complexului Turistic Pânicel – Amplasat pe DN 73A Brașov-Bran la 2 Km de orașul Râșnov și la 0,5 km de Drumul Național, Pânicel se află la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brașov precum și în apropierea Cetații Medievale Râșnov.

Concert Sacred Word Music cu Kailash Kokopelli  – 19 Septembrie 2017

Concertul va începe la ora 19:00 la Hermitage Urban Spiritual Hub, Str. Mihai Eminescu, nr.127, București, România

Program workshop:

13 Septembrie 2017
 • 09:00 – 10:00 Sosirea și cazarea participanților
 • 10:00 – 19:00 Deschiderea Workshopului printr-un program susținut de Vernon Foster și Ioana Maria Iliuț
  • În cadrul celei de-a doua ediții a Summitului Way of The Ancients, participanții vor avea ocazia de a se cufunda în tradițiile nativilor americani, un popor care de-a lungul istoriei a avut de înfruntat nenumărate atrocități, însă în ciuda acestui fapt, nu și-a pierdut cultura, credința și ceremoniile străvechi.
  • Acest lucru s-a datorat în parte îndârjirii cu care bătrânii înțelepți au transmis mai departe cunoașterea, dar mai ales faptului că, pentru nativii americani, viața spirituală și practicile spirituale nu sunt o componentă separată de modul lor de viață.
  • În cadrul celei de-a doua ediții a Summitului Way of the Ancients, Vernon Foster va împărtăși cu participanții câteva dintre practicile amerindienilor, cu ajutorul cărora aceștia își păstrează conexiunea cu divinitatea.
Dintre acestea putem aminti:
 • fumigația – iar aici vom vorbi și despre plantele sacre folosite de diferitele națiuni nativ americane, semnificația, scopul fiecăreia, dar și modul corect de folosire a lor
 • cântecele sacre – paticipanții vor învăța o serie de cântece sacre, semnificația acestora și modul adecvat de folosire a lor – care le permite să își păstreze și să realizeze conexiunea cu Creatorul
 • învățăturile legate de sauna de purificare, și modul în care această ceremonie străveche este folosită ca și curățare a trupului, minții și spiritului, dar și modul în care ea este folosită de popoarele nativ americane pentru vindecarea stresului posttraumatic, în programele pentru abuzul de alcool și droguri, și pentru multe alte probleme cu care ne confruntăm în societatea contemporană. Participanții vor avea ocazia de a participa la această ceremonie și de a o simți și trăi în modul ei adecvat, așa cum a fost transmisă din generație în generație.
Vă așteptăm cu drag să participați alături de noi la această întâlnire deosebită, care, cu siguranță, vă va îmbogăți viața și spiritul.
14 Septembrie 2017
Program susținut de Daniela Lucia Nistor
 • Reconectare la Energiile Feminine și la Sufletul Romanesc – Mama Pământ, Mama Divină
  • Vom începe ziua printr-o sedință de yoga – de suflet și dans sacru pentru a ne conecta la intențiile personale și a le integra în corp.
  • După micul dejun vom face o meditație de conectare cu pământul românesc și cu plantele de leac și ne vom conecta la planta nostră personală. Vom explora copacul vieții printr-o vizualizare și ne vom conecta sufletul la copacul universal și la axis mundi pentru a ne expansiona și integra eul autentic în eul  planetar și eul galactic. Vom explora basme românești cu tâlc și vom integra simbolismul lor în viața noastră pentru conștientizare.
  • După masa de prânz vom face o călătorie de inițiere, explorare și creștere a intuiției în natură .
  • Ne vom întoarce pentru a ne recupera puterea personală, a afla culorile sufletului și a dansa dansul sufletului pentru transformarea și activarea esenței și a misiunii proprii în viața noastră acum și aici, în prezent.
 • Seara se va încheia cu o saună șamanică susținută de Vernon Foster
15 Septembrie 2017
Program susținut de Juan Yol Gomez și Francisca Curra Berrocal
 • Învățăturile prezentate anul acesta vor atinge următoarele teme:
  • Prezentarea și aprofundarea cunoștințelor privitoare la naguali
  • Utilizarea calendarului lunii
  • Introducerea calendarului solar și descrierea acestuia
  • Boala – așa cum este ea vazută in sistemul mayaș
  • Cum se crează, identifică, tratează și previne “deochiul”
 • Învățaturile se vor impărți conform următorului orar:
  • Predarea învățăturilor
  • Atelier susținut de Francisca Curra Berrocal cu tema “mișcarea șamanică”, aceasta fiind o modalitate de transcendere a limitărilor și de descoperire a darurilor personale în propriul nostru corp, conform tradiției mayașe.
  • Ceremonia Focului prin care se vor integra învățăturile
 • Seara se va incheia cu o saună șamanică susținută de Vernon Foster dacă va fi cazul în funcție de numărul de participanți.
16 Septembrie 2017
Program susținut de Don Francisco Chura Flores și Vasile Sturzu
 • Învataturile și calea șamanilor Q’ero.
  • Șamanii Q’ero sunt visătorii unei lumi noi în devenire , dincolo de realitatea pe care noi o percepem fiind în permanență conexiune cu lumea invizibilă. În tradiția Q’ero ceremoniile și ritualurile fac parte din stâlpii de bază ai acestei căi și ținând cont că munca noastră contează în evoluția și descoperirea de sine avem nevoie să putem crea o altă lume care poate fi pusă în practică prin propria noastră implicare.
  • Despacho – Ceremonie prin care vom intra în armonie pe toate nivelele, astfel încât să reușim integrarea lecțiilor personale la un nivel mai înalt, accesând din profunzimea a ceea ce suntem într-un mod autentic și personal, astfel având posibilitatea să decoperim ce înseamnă “Fii Tu Așa Cum Ești“.
  • Inițiere Pampa Mesayok – Păstrătorii pamântului
  • Inițiere Alto Mesayoc – Păstrătorii Întelepciunii
  • Ceremonia focului – prin care avem posibilitatea să ne curățăm/eliberăm de toate tiparele și energiile care ne blochează evoluția făcându-ne disponibili pentru soluțiile și rezolvările problemelor noastre.
17 Septembrie 2017
Program susținut de toți invitații – Ceremonia de închidere a Workshopului

Disponibilitate și costuri:

 • Conferință – 150 locuri
                     Cost 200 RON
 • Workshop – 120 locuri        
             Costuri:
 • Până la data de 15 Iulie 2017 – 380 EURO
 • Începând cu data de 16 Iulie 2017 – 480 EURO
  Concert Sacred Word Music by Kailash Kokopelli – 150 locuri
                     Cost 250 RON
COD CADOU PENTRU CITITORII SITE-ULUI WWW.MINUNEMICA.EU:
“Minune”  
– va rugam sa treceți acest cod la înscriere și veți primi un cadou din patea organizatorilor în ziua evenimentelor –
Reduceri pentru Workshop:
Pentru cei care participă la Workshop, conferința este gratuită.
Pentru grupuri între 5 și 10 persoane reducere 10%
Pentru grupuri mai mari de 10 persoane reducere 20%
Înscrierile se pot face până la data de 1 Septembrie 2017
SESIUNI INDIVIDUALE DE VINDECARE:
Pe toată durata workshopului se vor face sesiuni de vindecare individuale, costul acestora fiind de 60 EURO.
Cazare Complex Turistic Pânicel:
Costuri:
 • Cazare plus mese incluse (ovo-lacto-vegetarian+peste) total – 550 Ron/persoană loc în cameră dublă.
Pentru regim single se va plăti 55 Ron/zi în plus fată de prețul de mai sus.
 • Cazare plus mese incluse, meniu normal cu carne total –  620 Ron/persoană loc în cameră dublă.
     Pentru regim single se va plăti 55 Ron/zi în plus fată de prețul de mai sus.
Date de contact si înscriere:

Email: contact@wayoftheancients.net
Web: www.wayoftheancients.net
Telefon: +40.740.033.026
Te poți înscrie acum apăsând butonul de mai jos!


De ce este important să fii alături de noi:
 
 • Poți aduce în experiența ta unelte noi pline de înțelepciune și cunoaștere a tradițiilor străvechi, pentru susținerea evoluției personale;
 • Poți cunoaște în mod direct tradiția și viziunea transmisă de Elderi, în integritatea și puritatea în care ele au fost păstrate și transmise de-a lungul timpului;
 • Vei avea posibilitatea să-ți deschizi mintea către noi metode de auto-cunoaștere și auto-susținere explorând într-o formă autentică propria conștiintă.
Grăbește-te să-ți rezervi un loc în această călătorie de explorare a conștiinței!
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment