Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Cea mai profundă și de impact metodă de vindecare pentru femei

Cea mai profundă și de impact metodă de vindecare pentru femei


Am creat una dintre cele mai puternice și complexe metode ce ajută femeile să lucreze cu propria persoană, să își re-semnifice trecutul, să își remodeleze experiențele actuale, să facă schimbările pe care și le doresc și să își reorganizeze viața în jurul valorilor Feminității Complete: SENS.
Mai primim cu drag alături de noi maxim 5 persoane – femei care sunt in căutarea unei metode eficiente de lucru cu sine și, implicit, cu cei din viața lor.

 

💜 SENS – cea mai profundă, autentică și de impact călătorie de vindecare și de învățare pentru fiecare femeie.
⭐ SENS – practic, interactiv, intensiv. Învățături esențiale. Informații de impact, cu efecte sănătoase pentru tot restul vieții tale, zi de zi, in toate situațiile dificile cu care te poți confrunta.
💜 Învățare accelerată, strategii, metode concrete și cu aplicabilitate imediată.
⭐ Schimbari profunde, autentice, stabile și de durată.
💜 Totul, alături de mine.
⭐ SENS – atuul tău din această vară și, totodată scuza perfectă ca să fugi de acasă pentru patru zile. Clic pe imagine și vei putea afla detaliile pentru participarea la ediția din acest an, 5-8 AUGUST – BRAN.
💜 Fie că ai realizat că nevoie să înveți să comunici mai bine, fie că ai realizat că este nevoie să îți recapeți încrederea în tine și să depășești blocajele emoționale care te țin pe loc in situații delicate, fie că vrei să înveți cum să iei decizii bune pentru tine, fie că vrei să începi să înveți cum să îți repari sau să regandești relațiile importante (de cuplu, cu părinții, cu copilul, cu prietenii, cu colegii, cu șeful, cu clienții), SENS este pentru tine.
⭐ Te invit cu drag în cea mai autentică și profundă călătorie de vindecare și de învățare pe care o poți avea, ca femeie!
💜 Iată aici detaliile pentru participarea la SENS, ediția din această vară – ed. nr.12 5-8 AUGUST 2021, BRAN:
http://www.minunemica.eu/sens-bootcamp-anual-pentru-femei-5-8-august-2021-bran-ed-12/
🦋🌷🦋
Atenție:
Reduceri de grup, dacă te înscrii împreuna cu sora, cu mama sau cu alte prietene – și ele au nevoie de acest bootcamp!
💜 Programul meu este deosebit de complex și te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale, să depășești blocajele cu care te confrunți – vechile tale tipare nu mai funcționează demult, însă nu orice femeie are și curajul de a-și recunoaște sieși acest lucru și de a se mobiliza concret pentru a ieși din vechile tipare care i-au diminuat încrederea, curajul, echilibrul emoțional, capacitatea de a lua decizii sănătoase pentru ea și pentru copiii ei – dacă are copii.
⭐ Dacă participi la SENS, vei putea dobândi toate aceste lucruri esențiale de care ai fi avut demult nevoie.  
💜 Dacă te afli în căutarea unui loc in care să te retragi pentru câteva zile in această vacanță de vară, atunci dă click pe eveniment și vino alături de noi!
⭐ 4 zile. All inclusive. Meniu ovo-lacto-vegetarian. Surprize culinare oferite de chef-ul Pensiunii Muntele Rece
💜 SENS are rezultate:
⭐ în relația ta cu corpul tău și cu psihicul tău
⭐ în relația pe care o ai cu nevoile tale, cu emoțiile tale și cu valorile tale
⭐ în viața ta personala – în prioritățile tale și relațiile tale importante: relația cu partenerul tău dacă ești într-o relație, relația ta cu copilul tău dacă ai copii, relația ta cu părinții tăi, cu prietenii tăi,
⭐ în viața ta profesionala – în prioritățile tale profesionale și în relațiile cu colegii tăi, cu șefii tăi, cu clienții tăi
💜 Dacă tu consideri că SENS este și pentru prietenele tale, atunci vă puteți înscrie împreună – discountul se cumulează!
⭐ Mai sunt disponibile câteva locuri, iar unul poate fi al tău. Grăbește-te – locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
💜 
TESTIMONIALE / IMPRESII
💜 
🙏 Te aștept cu bucurie, pe 5 August!
Cu drag,
Mona Georgescu
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com / telefon: 0722.501050
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment