Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Vindecare Ancestrală prin Teatru Dinamic

Vindecare Ancestrală prin Teatru Dinamic

Ultimele descoperiri arata ca 75% din problemele noastre la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual  sunt de fapt problemele nerezolvate ale străbunilor nostri. 

Ca indivizi, cu toții avem  o poveste de viață, dar să nu uităm că și familiile noastre au și ele propriile lor povești. Aceste povești ne influențează fizic, mental, emoțional și spiritual.

Toate generatiile noastre anterioare joacă un rol important în ceea ce suntem astăzi. Profunzimile subconștientului păstrează povestea colectivă a istoriei familiei noastre.

Doar 25% din viața noastră reprezintă istorie. De aceea, este atât de important să acordăm atenţie vindecării/rezolvării problemelor noastre din punct de vedere ancestral. Cercetarile psyhogenealogice sugerează că pe masură ce devenim mai conștienți de istoria familiei, cu atât mai mult putem  elibera generațiile următoare și pe noi înșine.

Uneori oamenii repetă tipare negative de care par că nu se pot elibera. Numai după ce se uită  la istoria familiei  își dau seama că rădăcina acestor  tipare negative  poate veni  dintr-o altă generație.

Atunci când suntem prinși în aceste tipare energetice, uneori este foarte dificil să vedem sau să știm ce se întâmplă cu noi. Prin Teatru Dinamic putem aduce la suprafață aceste tipare ascunse care oferă persoanei oportunitatea de a se vindeca atât pe sine cât și pe strămoșii săi. Această modalitate de lucru, de asemenea, aduce în oameni un sentiment profund de compasiune și înțelegere despre cum este să fi trăit viața unei alte persoane. Descoperim astfel că nu doar persoana respectivă  beneficiază de acest tip de vindecare, dar și restul familiei în cadrul căreia apare un sistem mai profund de armonie.

Mai mult decat atat, vindecarea ancestrală nu se limitează doar la cadrul familial. Ea oferă participanților posibilitatea de a vindeca și rănile din istoria țării și culturii lor pentru a clarifica problemele neterminate ale  generațiile anterioare.

Atunci când onorăm și ascultăm acele voci îndepartate din trecut, creăm rădacini mai puternice, și fundații mai solide și experimentăm bucuria vieții prezente împreună cu entuziasmul și potențialul de a crea un viitor mai fericit și mai împlinit pentru noi înșine și descendenții noștri.

O dată ce facem loc în viața noastră pentru iubirea și întelepciunea strămoșilor nostri, atunci este aproape imposibil să ne mai simțim singuri vreodată. Iată cum ajuta concret procesul de vindecare ancestrală:

 • înțelegi, eliberezi și vindeci tristețile și suferințele profunde care te-au afectat până acum
 • eliberezi  blocajele și limitările care au împiedicat abundența să se manifeste în viața ta
 • vindeci boli și probleme de sănătate care te afectează pe tine și  familia ta
 • găsești în tine forța interioră de a trăi o viață împlinită și de a manifesta 100% din potențialul tău
 • înveți să te conectezi la sursa de înțelepciune ancestrală a străbunilor tăi

Teatrul Dinamic a fost creat de Mark Wentworth și Filipe DeMoura, în 2003. Amandoi împărtășesc  dorința și pasiunea pentru a face o diferență în lume. Convingerea lor este că Teatrul Dinamic poate fi o modalitate de a realiza această misiune.

Mark Wentworth își împarte viața între Lisabona și Londra. Timp de 25 de ani, a studiat și a lucrat în domeniul dezvoltării personale. Punctele sale de interes sunt Psihologia Culorii, Șamanism și Regresii în Alte Vieți. Mark este fondatorul și directorul școlii Colour for Life, care are ca obiect cursuri pentru dezvoltarea personală și terapia transformării personale prin culoare.

Filipe De Moura este de profesie tenor, absolvent al Școlii de Muzică și Dramă Guildhall din Londra. Totodată el a obținut și o diplomă în Management și Marketing ceea ce îi permite să vadă ce e mai bun nu doar în afaceri dar și în oameni. Are o experiență vastă în regizare și managementul scenei prin producția a numeroase evenimente muzicale în Portugalia. Experiențele obținute în diferite domenii de activitate îi oferă lui Filipe abilitatea de a încuraja și inspira oamenii să își depășească limitele.

Teatrul Dinamic este o “metodă de acțiune”, care foloseste drama spontană pentru a ajuta oamenii să înțeleagă problemele de bază care apar în viața lor. Ceea ce face ca Teatrul Dinamic să fie unic ca  metodă de acțiune este că, atunci când joci o poveste niciunul dintre actorii aleși nu știu cine sau ce reprezintă.

Jocul “incognito” îi permite actorului  să se conecteze  și să devină aproape ca un canal pentru ceea ce Carl Jung ar numi inconștient colectiv. În Teatru Dinamic vom permite pentru invizibil și imposibil       să devină atât vizibil cât și foarte posibil.

Primul curs de Vindecare Ancestrală prin Teatru Dinamic, din România, se va organiza la Iaşi in perioada 16-18 noiembrie 2012.

Mai multe informaţii cu privire la această tehnică de vindecare precum şi agenda cursului, găsiţi aici: www.stepsintothelight.ro

Porneşte în călătoria ta de vindecare!

 

 

4


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

 1. ROXANA  November 10, 2012

  CAND AJUNGETI SI IN BUCURESTI ?

  (reply)
  • Georgiana  November 11, 2012

   Buna seara Roxana,
   Dorinta noastra este sa organizam un curs si in Bucuresti.
   Cea mai apropiata data la care putem organiza acest curs este sfarsitul lui martie, inceputul lui aprilie. Mark si Filipe au agenda plina pana atunci. Speram totusi sa strecuram un curs mai devreme de acea perioada, insa depinde de programul lor.
   In cazul in care esti interesata sa te tinem la curent poti sa trimiti un email la adresa georgiana.vasilescu@stepsintothelight.ro si sa ne spui ca doresti sa te tinem la curent.
   O saptamana plina de lumina,
   Georgiana

   (reply)
 2. obi wan kenobi  January 10, 2013

  este psihodrama clasica moreniana
  deja exista terapeuti si in Bucuresti. Nu stiati?

  (reply)
  • Mona Georgescu  January 10, 2013

   Buna dimineata,
   Dl/dna psiholog ”Obi Wan Kenobi”, sigur ca si organizatorii au cunostinte despre existenta terapeutilor de orientare in psihodrama clasica moreniana, insa acest workshop este mai mult decat aceasta.
   Pentru mai multe informatii, puteti contacta direct organizatorii, pe site-ul acestora, la adresa de e-mail mentionata in anuntul de promovare.
   Multumesc.

   (reply)

Add a Comment