Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Vindeca povestea nasterii copilului tau – Bucuresti, 8 August

Vindeca povestea nasterii copilului tau – Bucuresti, 8 August

VINDECA POVESTEA NASTERII COPILULUI TAU
Workshop experiential
 
8 AUGUST
Bucuresti
 
Probabil ca te intrebi ce mai poti vindeca, ce mai poti schimba din ceea ce s-a intamplat cu 2, 7 18, 25 si poate chiar mai multi ani in urma. Istoria cu siguranta nu o poti sterge si nici nu-ti doresti sa uiti.
Te invit insa intr-o experienta curajoasa, in care poti schimba felul in care mintea ta a ales sa se uite la ceea ce a insemnat venirea pe lume a copilului tau.
Povestea nasterii incepe cu momentul conceptiei…atunci cand doua celule se intalnesc si formeaza INTREGUL pentru o viata! Mintea copilui tau a inregistrat emotiile tale si senzatiile proprii iar mintea ta a jalonat probabil printre iubire si frica, printre responsabilitate si fuga si asta se poate reflecta acum in increderea, intimitatea,anxietatea, supraprotectia sau lipsa de conexiune din relatia voastra.
 
Poate te-ai simtit nesustinuta, poate ai trecut prin experienta cu un acut sentiment de umilinta, poate cineva a urlat la tine si ai ajuns sa crezi ca nu ai fost FEMEIE. Poate te-ai simtit vinovata sau ingrozita de ceea ce ti se intampla…
Acum poti schimba ceva, pentru binele tau si al copilului tau.Amintirea ta este metafora a ceea ce a inteles mintea din acea experienta dar mintea are o plasticitate care ii permite sa rescrie harta neuronala…atunci cand o aduci la nivelul trairii.
 
Daca esti mama, vei invata sa transformi aceasta poveste si asta se va reflecta in relatia cu copilul tau! Daca esti si terapeut, poti invata sa conduci si alte mamici prin acest proces. Daca esti tata…poti sa-ti sprijini copilul si sa-ti conduci familia printr-un proces de recuperare!
 
Te astept vineri 8 august in Bucuresti, sa experimentezi o alta poveste…una scrisa constient si asumat.
 
Program: 17.30-21.00
 
Locatie: va fi anuntata tuturor celor inscrisi
 
Cost: 80 ron
 
Sunt Ramona Andrei, terapeut adlerian si formator, art-terapeut si mama a 2 copii. Sunt un copil care a schimbat povestea nasterii sale si o mama care a schimbat povestea nasterii copilului sau. Am trecut prin aceasta experienta si acesta este darul meu catre copiii vostri!
 
Inscrieri si detalii: andreiramona0101@yahoo.com, tel.0721235056
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment