Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Tuturor Femeilor, cu drag!

 

Te rog trimite acest mesaj tuturor femeilor pe care le cunosti. Iti multumesc!

 
 
 
 
 
 

“Unei femei frumoase, armonioase şi vitale care se plângea de destinul ei, maestrul spiritual i-a spus:

– Ar trebui să îţi dai seama că în realitate prin tot ceea ce gândeşti şi faci clipă de clipă aici şi acum, în prezent tu şi numai tu eşti cea care îţi croieşti destinul pe care îl ai. Exact ceea ce semeni acum aceea vei culege ulterior.

Femeia i-a răspuns atunci:

– Eu deja mi-am dat seama că nu sunt responsabilă pentru faptul că în această existenţă m-am născut femeie.

Maestrul i-a răspuns:

– Faptul că în această existenţă te-ai născut femeie nu reprezintă pentru tine un destin. Este o fatalitate. Fii însă conştientă că aceasta nu este o întâmplare, ci o tainică necesitate. Totodată, tu ar trebui să îţi dai seama că atât forma trupului tău precum şi trăsăturile feţei cu care ai fost înzestrată indică fără îndoială în cazul tău existenţa anumitor necesităţi tainice pe care trebuie să le trezeşti şi să le manifeşti. În cazul fiecărui trup al unei fiinţe umane, forma acestuia este de fapt o expresie a necesităţii. Destinul se referă la modul în care îţi înţelegi şi îţi accepţi condiţia de femeie şi la tot ceea ce faci clipă de clipă pentru a fi cât mai împlinită, fericită şi armonioasă dăruind mereu iubire şi urmărind să-l descoperi cât mai repede pe Dumnezeu care este ascuns în fiinţa ta.”

autor necunoscut

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment