Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Curs Intensiv de Tantra: Triumful relatiilor implinite

Curs Intensiv de Tantra: Triumful relatiilor implinite

Am pentru tine două întrebări foarte importante:

 • Te simţi împlinit în trup, minte şi suflet?
 • Este viaţa ta tot ce ai sperat şi tot ce ţi-ai dorit să fie?

Dacă la aceste două întrebări răspunsul este „da”, cursul intensiv de Tantra este pentru tine. Dacă la aceste două întrebări răspunsul este „nu”, cursul intensiv de Tantra este tot pentru tine.

Poate că citeşti această scrisoare pentru că îţi doreşti să fii mult mai deschis faţă de frumuseţea de zi cu zi a existenţei. Îţi doreşti să te bucuri mai mult, să-ţi foloseşti complet potenţialul extraordinar, să faci paşi rapizi pentru dezvoltarea ta personală.

Vrei să descoperi mai multă voluptate atunci când faci dragoste, să comunici mai profund cu perechea ta. Să explorezi propria senzualitate şi pe cea a omului iubit în dimensiunea ei sacră, să trăieşti erosul dintr-o perspectivă care te reconectează cu universul.

Poate pur şi simplu doreşti să devii apt de fericire autentică şi să fii pregătit pentru a întâlni un om cu care să alcătuieşti un cuplu iubitor.

Numele meu este Urantia. Îţi propun un sfârşit de săptămână tantric şi începutul unei călătorii fascinante!

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vom descoperi şi experimenta împreună:

 • Şapte planuri în univers, şapte centri de energie în corpul tău. Cum îi activăm pentru a fi în armonie cu noi înşine şi cu macrocosmosul.
 • Miros, gust, văz, pipăit, auz – cinci simţuri care ne conectează cu lumea. Cum le expansionăm pentru o trăire multidimensională a vieţii, pentru a urca la un alt nivel de experienţă şi împlinire.
 • Secrete care fac legea rezonanţei şi a atracţiei să funcţioneze perfect în viaţa noastră. Exerciţii şi metode care îmbogăţesc relaţia cu tine însuţi, cu universul, relaţia de dragoste şi viaţa ta erotică.
 • Meditaţii excepţionale, exerciţii de conştientizare şi jocuri de autodescoperire a femeii şi a bărbatului interior. A zeiţei şi a zeului interior. Vindecarea rănilor emoţionale din alte relaţii. Femeia devine liberă să descopere zeul în iubitul ei, bărbatul devine liber  s-o descopere pe zeiţă în iubita lui.
 • Marea ridicare, marea ascensiune – tehnica secreta. Saltul cuantic de la orgasmul obişnuit la multiorgasmul tantric şi arta de a face dragoste aproape perfect. Exerciţii individuale pentru femei şi pentru bărbaţi.
 • Jocuri pentru creativitate în relaţia de cuplu, sărbătorirea spontaneităţii şi a unicităţii, descoperirea sacrului în tine însuţi şi în perechea ta.

Vrei să afli cateva dintre  beneficiile spectaculoase pe care le aduce revoluţia Tantrei în viaţa noastră?

 • Trup, minte şi inimă ajung în armonie. Stare de pace interioară, putere sporită de concentrare, creşterea energiei şi a creativităţii. Descoperi bucuria jocului şi spontaneitatea binefăcătoare.
 • Înţelegerea propriei persoane, acceptarea de sine. Creşterea stimei de sine. Curajul de a-ţi explora potenţialul. Vindecarea de rănile trecutului.
 • Dezvoltarea adevăratelor abilităţi de comunicare cu noi înşine şi cu oamenii. Creşterea intuiţiei şi a empatiei. Creşterea lucidităţii şi a puterii de a ne gestiona emoţiile.
 • Descoperirea şi înflorirea propriei feminităţi/masculinităţi. Deschiderea către spaţiul sacru din propria fiinţă şi din ceilalţi. Deschiderea către o trăire împlinitoare a relaţiei de cuplu prin iubire şi sexualitate elevată.
 • O stare excelentă de sănătate. Vindecare. Regenerare fizică şi psihică. Menţinerea tonusului şi a tinereţii. Descoperirea multidimensională a senzualităţii, creşterea magnetismului fizic şi a carismei.
 • Comuniunea cu omul iubit, arta de a menţine vie relaţia de cuplu, de a creşte spiritual împreună.
 • Deschiderea către misterul existenţei. Savoarea clipei prezente. Dezvoltarea personală completă, reconectarea cu universalul, ritmurile cosmice, starea de fericire autentică şi durabilă.

Te aştept să ne bucurăm împreună. Să învăţăm, să împărtăşim experienţa unei viziuni complete despre noi înşine, despre relaţia de iubire, despre sexualitate şi despre lume.

Cursul intensiv de Tantra este la dispoziţia ta pentru a te inspira, a te sprijini şi a-ţi dezvălui cum să trăieşti în deplin acord cu vocea interioară.

Pentru o integrare armonioasă în Universul Tantrei,  este esențială participarea la toate cele 3 zile de curs,  în intervalul orar stabilit.

Program:

Vineri,  22 Martie 2013:  între orele  15.30 – 20.00

Sămbătă, Duminică 23, 24  Martie: între orele 10.00 -18.00

Locația : la București. Adresa va fi anunțată celor înscriși.

Numarul total de locuri pentru cursul din data de  22-24 Martie  este de 20 participanti. Rezervarea locurilor se face pe baza de înscriere si au prioritate persoanele care achita un avans.

Persoana de contact: Urantia

Pentru detalii și  alte lămuriri sunați la tel:  0723. 300093 și  0745.795008

Mail contact: curs_tantra@yahoo.ro

OFERTA PRIMAVERII

Investitie 300 Ron

Bonusuri si Beneficii:

– plata unui avans de 200 lei în contul de mai jos, pană la data de 20 Martie 2013 îți asigură participarea la workshop cu 250 lei

– pentru cuplurile casatorite, oferim o reducere de 100 lei

Plata se face cu card sau cu numerar în contul:

IBAN RO84BTRL06401201E74705XX, Banca Transilvania.

Titular : Cristina Stuparu  (cu mențiunea avans curs/lună)

 

 

 

 

 

 

 

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

 1. Gabriel  March 5, 2013

  Fine! foarte frumos imi place foarte mult BRAVOOOOO!

  (reply)

Add a Comment