Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Toamna se numara … surprizele!

Toamna se numara … surprizele!

Toamna se numara bobocii, iar la minunemica.eu se numara … surprizele pentru cititori!

Stiu ca esti preocupat de auto-cunoastere si psihologie, de dezvoltare personala si evolutie spirituala, stiu ca, daca esti intr-o relatie sau esti casatorit, te preocupa calitatea vietii de relatie/familie si vrei sa ai o relatie sanatoasa, stabila si de durata.

De asemenea, stiu ca, daca ai copii, esti preocupat de sanatatea lor emotionala si faci tot posibilul sa fii un parinte bun,  pentru ca relatia cu copilul tau sa fie armonioasa, bazata pe siguranta, respect si incredere reciproca.

Si mai stiu ca, daca parintii inca iti sunt alaturi, vrei sa iti vindeci relatia cu ei, astfel incat de acum incolo sa aveti parte de clipe frumoase, in ciuda momentelor neplacute sau dureroase din trecut.

Ce mai stiu?

Mai stiu ca fiecaruia dintre noi ii este dor de oamenii dragi care nu mai sunt, fizic, alaturi de noi – si ca purtam intr-un colt al sufletului acesti oameni dragi …

Mai stiu un lucru, foarte important: fiecare dintre noi, indiferent de varsta pe care o are, indiferent de meseria sau de profesia pe care o practica, indiferent de stadiul de viata in care se afla … este in cautarea fericirii. Fiecare dintre noi stie ca fericirea are radacinile in interiorul nostru, insa este completata de foarte multe aspecte care tin de exterior – de aceea, fiecare dintre noi cauta sa aiba un stil de viata cat mai armonios si sa dezvolte relatii cat se poate de sanatoase cu cei din jurul sau.

Pentru ca stiu toate acestea, pentru ca esti un om frumos, pentru ca stiu ca intre minunemica.eu si cititorii sai exista o relatie speciala, luni – 13 Octombrie, vei afla ce surprize ti-am pregatit in aceasta toamna !

Te imbratisez cu blandete si caldura si iti trimit un zambet virtual 🙂

Mona

(foto credit)

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment