Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Tantra – Energie si Constienta

Tantra – Energie si Constienta

Coaching Essence va recomanda:

4 zile cu doi experti de talie internationala

Kimaya & Kaifi

O invitatie la explorarea celor mai creative si importante forte vitale

intre 21 – 24 iunie 2012,

intr-un spatiu superb din Cheile Rasnoavei

Kaifi este deja la a treia sa vizita in Romania, dupa doua sesiuni de “Die Before You Die” si o sesiune “No-Mind”. Cei care au avut ocazia sa-l intalneasca stiu deja ca fiecare eveniment cu Kaifi este un prilej de a experimenta total iubirea, abandonul, celebrarea, haosul, creativitatea si viata cu tot ceea ce inseamna ea.

Calatoria continua… De data aceasta este vorba de Tantra…

Cuvantul tantra inseamna expansiunea, evolutia constientei. Tantra este o metoda de a explora energia printr-o relationare constienta.

Acest eveniment este pentru tine daca:

– Vrei sa renunti la vechi obiceiuri din zona relatiilor personale care nu te fac fericit;

– Vrei sa iti imbunatatesti calitatea relatiei de cuplu;

– Esti facilitator al deschiderii catre sine si a acceptarii pentru alte persoane;

– Vrei sa iti deblochezi anumite zone de impact in viata ta, precum relationarea cu ceilalti;

– Vrei sa scapi de conditionari si limitari culturale sau de alta natura;

– Vrei sa te bucuri de viata din plin si intr-un mod constient;

– Vrei sa devii mai constient(a) de puterea ta si de modul in care sa o gestionezi mai abil.

 

Ce avem ocazia sa descoperim?

Iata doar o parte din BENEFICIILE celor 4 zile de “Tantra, Energie si Constienta”:

– Asezarea intr-un echilibru armonios a tuturor aspectelor vietii noastre cu iubire si constienta

– Renuntam la vechi limitari existente in corp care ne impiedica sa ne exprimam in totalitatea fiintei noastre

– Suport in explorarea posibilitatii de a avea o viata de calitate

– Intrarea in contact si intelegerea propriei persoane in zona sexualitatii, senzualitatii si iubirii cu un grad inalt de constientizare

– Invatam cum sa aducem constienta si calitate meditativa in relatiile noastre

– Descoperim darul de a oferi senzualitate si iubire persoanei iubite

– Castigam o mai mare deschidere catre nivelele placerii fizice, emotionale si spirituale, implinire si constienta

– Invatam sa savuram intalnirea cu celalalt si sa ne relaxam in intimitate

– Extinderea catre noi orizonturi de beatitudine si stari meditative

– Invatam sa aducem sacrul in viata amoroasa

– Integram experienta tantrica in viata de zi cu zi

 

IN CE FEL se va desfasura procesul?

Imbratisand Tantra devenim mai autentici, intregi.

Cum? Recunoscand si stimuland inerenta senzualitate spirituala, descoperim parti ale noastre care au fost reprimate. Putem invata sa ne folosim aceasta energie pentru placere, pentru atingerea obiectivelor noastre lumesti, si pentru sprijinirea evolutiei noastre spirituale.

Ne vom folosi de respiratie, miscare si dans, meditatii active si vom explora energia chakrelor pentru a ne detensiona “armura” corpului, a ne deschide catre noi straturi profunde de relaxare si senzitivitate. Vom explora polaritatea bio-electrica a energiei masculine si feminine, acordandu-ne cu fluxul energetic din coloana si Chakre. Meditatiile tantrice dezvoltate din “Cartea Secretelor” a lui Osho vor sta la baza meditatiilor cu partener, folosind respiratia, contactul vizual, atingerea, “inner sensing” si impartasirea.

Vom redescoperi fericirea naturala, care este posibila in relatiile de iubire prin intalnirea si contopirea cu celalalt intr-un profund abandon.

 

Despre FACILITATORI:

KIMAIA

KIMAYA Ribeiro a absolvit Ingineria Produselor Alimentare – Universitatea Federala in Vicosa, Brazilia. La inceputul anilor 90, iubirea pentru o noua viziune a vietii a facut-o sa studieze si sa experimenteze un domeniu umanist larg, incluzand traditii vechi si moderne, arta de vindecare si practica spirituala precum Constienta alimentara, Samanism, Ayurveda, Tao, Zen, Tantra.

A experimentat si predat Terapii Osho, Calea Iubirii prin Exercitii Spirituale, Constelatia Familiala, Co-dependenta Tr I (Krisnanada Tobe), Terapii bazate pe Respiratie , Vindecare Samanica ( Pierre Foster), Energy Reading, Pulsatii (Neo-Reichian), Vindecarea Tibetana prin Pulsatie, Star Safire ( Sagaprya) Hara Awareness&Centering, Hipnoza pentru meditatie , Zen KyoChe & Satori – Constientizare – Tabara Intensiva, Consiliere Zen, OSHO Terapii Meditative, Tantra Intensiva (Sudha), SkyDancing (Margo Anando), Tantric Pulsation( Aneesha Dilon), Training Intensiv de Tantra, Interpretarea Energiei Tantra.

De asemenea a fost instruita in Terapii Holistice, Masaj Yoga Ayurveda(Kusum Modak), Reflexologia Picioarelor, Arta Vindecarii Divine, Masajul Constientizarii Hara, Reechilibrare, Structural Bodywork, ARUM–Conscious Touch(Anubhuda) Psychic Massage, Muldimensional Bodywork ,Masaj Facial Japonez, Masaj Facial Tao si Face Lifting Natural .A trait si a lucrat inca de la inceputul anilor 90 in cadrul OSHO Meditation Resort, Puna, India. Ca parte a Personalului Multiversity, a coordonat Residential bodywork Training timp de 6 luni , facilitand de asemenea workshopuri si training-uri transpersonale.

Kimaya ofera si sesiuni individuale, seminarii, exercitii spirituale si traininguri in Centre Holistic&Meditation, SPA-Hotels in toata lumea ca: America de Sud, Rusia, India, Canada, Ucraina, Germania, Grecia, Italia, Spania, China, Turcia s.a..

Prezenta placuta a Kimayei lasa o impresie unica tuturor celor care au experimentat profunda ei prezenta in viata personala si la cea profesionala.

KAIFI

KAIFI s-a nascut in Creta, Grecia. Cu o vasta experienta in grupuri de auto-ajutorare, el practica arta in meditatie activa si s-a instruit in Meditatiile Osho, Osho Born Again, mediatia terapeutica Osho NO Mind, in hipnoza Ericksoniana, NLP (DVNLP certificat) şi de Pulsatii. Kaifi are master in Osho Neo-Reiki si master in sistemul traditional al Dr. Usui si are conexiuni in samanism (a lucrat si a fost initiat de / cu samanii din America Centrala).

Conduce seminarii, cum ar fi, Osho No Mind si meditatie terapeutica Osho Born (cursuri si training-uri), “Die Before You Die – O centrare sufi prin viata si moarte”, “De la Separarea la Unitate”, „Calatoria de vindecare samanica”, tabere de Meditatie si cursuri de Reiki. Jumatate de an, Kaifi locuieşte în Eressos, Insula Lesvos, Grecia si lucreaza de mai bine de 20 de ani alaturi de cei de la centrul de meditatie Osho Afroz (www.oshoafroz.com), la a carei fondare a participat, iar restul anului, el calatoreste si impartaseste munca sa în jurul lumii. (Osho Multiversity Pune-India, România, Ucraina, China, Olanda …).

 

Cand are loc evenimentul? Intre 21 si 24 iunie 2012.

Unde? In zona Cheilor Rasnoavei, intr-o locatie ce va fi anuntata la inscriere.

Investitie: 325 EUR sau 290 de EUR pentru cei care se inscriu pana in 30 mai!!

Inscrie-te ACUM completand Formularul AICI http://www.coaching-essence.ro/formular-inscriere-online.html.

Inscrierea devine efectiva numai in momentul platii unui avans de 50%.

Reduceri acordate:

– cei care au mai participat la unul din evenimentele Coaching Essence sau NLP Explorer beneficiaza de reducere de 10%!

– primii 5 inscrisi au 15% reducere!

– vino cu partenerul si ai inca 10% reducere.

Persoana de contact pentru detalii si inscrieri: Maria Oltean, tel. 0731.371.205, email: office@coaching-essence.

1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

  1. Maggic  May 31, 2012

    Da, interesant ce scrie în articol și cred că ar fi foarte interesant de urmat aceste cursuri… păcat de preț: noi românii suntem prea săraci să ne permitem astfel de prețuri. Și sunt convinsă că tot românul ar avea nevoie de puțină călăuzie spirituală…

    (reply)

Add a Comment