Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

TABARA DEDICATA EXCLUSIV DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR”Corpul si Sufletul nu sunt despartite niciunde, isi apartin unul altuia, sunt parti ale intregului. Trebuie sa accepti corpul, trebuie sa iubesti corpul, trebuie sa respecti corpul, trebuie sa fii recunoscator corpului”

–  Osho –

MinuneMica.ro

in parteneriat cu Studio Experimental si Editura MIX

te invita in tabara

“Sense – Beauty Inside”

 

–  tabara dedicata exclusiv Doamnelor si Domnisoarelor! –

Este vara. Este vacanta. Este vacanta Ta.

Vrei sa ai o vara frumoasa, cu un cer senin.

Vrei sa ai o vacanta frumoasa. Vrei sa ai un suflet senin.

In sfarsit, ai timp pentru tine, asa cum ti-ai dorit.

Ai timp. Ti s-a dat timp. Timp sa te cunosti.

Da-ti voie sa te cunosti asa cum esti.

Da-ti voie sa fii asa cum esti.

Doar da-ti VOIE, atat este neVOIE sa faci.

Vino sa te cunosti, vino sa ne cunoastem.

“Sense – Beauty Inside”

– o incursiune de vara,

pentru redescoperirea atributelor care definesc

Sufletul, Corpul, Mintea si Spiritul Feminin –

Exista o memorie a Sufletului, care se regaseste si in memoria Corpului – ni se ofera clipa de clipa semnale – sub diverse forme – comunicandu-ne, de fapt, ca avem poate multe aspecte nevindecate, neconstientizate sau aspecte din noi pe care nu le ascultam si care au nevoie de intreaga noastra atentie.

‘’Semnalele’’ pe care le emit Sufletul si Corpul – incepand de la simple emotii negative pana la diverse afectiuni sau chiar boli – ne pot arata aspectele pe care poate nu stim sa le vedem, sa le intelegem si carora inca amanam sa le acordam atentie.

Timp de 3 zile, sunteti invitate sa experimentati metode practice si eficiente de constientizare a memoriei Sufletului-Corpului, dar si metode de constientizare, de conectare la propria sursa de claritate, de relaxare in interior, astfel incat ”parteneriatul” dintre Suflet- Corp- Minte-Spirit sa fie unul de succes!

Programul intensiv  al celor 3 zile are ca scop privirea si intelegerea tiparelor si credintelor limitative care au dus la blocarea energiei naturale a Feminitatii, tipare si credinte care se activeaza in mod automat, impiedicandu-te sa te bucuri de Feminitate si de Viata ta.

Modalitatile de lucru reunesc procedee, tehnici si meditatii din sfera psiho-spiritualitatii, a optimizarii si evolutiei personale – toate vizand purificarea corporala si emotionala, conectarea la propria sursa de vitalitate si naturalete, constientizarea si gestionarea emotiilor negative care au produs blocaje in Suflet-Minte-Corp, poate reprimandu-ne Feminitatea si potentialul natural.

DE CE SA PARTICIPI?

Pentru ca …

… printre atatea probleme ale vietii de zi cu zi …

ai uitat de tine, ai uitat cine esti,

ai uitat ca existi in primul rand pentru tine…

… ti-e frica sa asculti mesajele pe care sufletul si corpul tau ti le transmit sau nu stii inca sa le decodifici …

… alegerile pe care le-ai facut pana acum nu te reprezinta asa cum ai vrea

si nu esti in armonie cu tine, dar iti doresti aceasta armonie…

… ti-ai ratacit visele printre responsabilitatile vietii de zi cu zi…

… ai vrea, dar nu ai curaj inca, sa schimbi ceva la tine si

sa te indrepti in directia dorita…

… porti cu tine un dialog launtric, dar inca amani momentul intalnirii cu tine…

…  te-ai abatut de la visele tale…

… vacanta de acum iti este data sa o folosesti intr-un mod inedit

– altul decat cel obisnuit:

sa  iti amintesti  toate aceste lucruri,

sa le dai sensul dorit de tine

si

sa intelegi adevarata valoare pe care emotiile o au

pentru Sufletul si pentru Corpul tau.

Pe parcursul celor 3 zile, vom invata sa ne ascultam si recunoastem corpul si simturile, sa ne constientizam si intelegem sentimentele, emotiile, sa realizam poate ca ele fac parte din armonia fiintei noastre – sa nu vedem neaparat ceva rau in emotiile negative. E nevoie sa ajungem singure la o „concluzie personala” in aceasta directie, nascuta din propria experienta si intelegere. Pentru ca cel mai mult conteaza cum ne simtim, cum suntem in interior – cu inima inchisa sau dechisa, de exemplu.

Reprimarea emotiilor negative, din dorinta de „a nu face valuri” ne poate ajuta cel mult sa pastram pacea cu orice pret, in realitate ne face doar sa ne asumam responsabilitatea sau chiar vina pentru orice, chiar pentru lucruri de care nu suntem raspunzatori, ne fac sa ne interiorizam si sa nu parem suparati, dar aceasta e o liniste falsa.

Costul acestei atitudini nu este decat o suferinta psihosomatica, ceea ce este insasi modalitatea in care psihicul si fizicul elibereaza emotiile negative acumulate.

Nici „abordarea tacuta” – pe care cele mai multe dintre noi o practica – nu este o forma sanatoasa de a reprima emotiile negative, nici critica si nici pozitia posesiv agresiva prin care unii pot alege sa isi manifeste nemultumirile. Toate aceste metode de sustrageri emotionale duc la exteriorizarea, mai tarziu, sub forma de simptom (boli) a emotiilor negative acumulate.

“Rezolvarea” in sensul de acceptare a acestor emotii “negative” depinde de multi factori ce tin de noi: daca ne acceptam, daca avem inima deschisa, de integritatea noastra sau pastrarea si dezvoltarea vietii spre un drum care sa respecte nevoile sufletului nostru.

Intelegand si gestionand in mod sanatos memoria Sufletului – Corpului, Viata ta este in Echilibru, iar tu esti Fericita pentru ca stii cum sa atingi singura acest Echilibru- sursa linistii interioare.

Pentru ca acest Echilibru sa poata fi atins cu succes, iti punem la dispozitie cai simple spre transformare evolutiva, devenire psiho-spirituala si optimizare personala – pornind de la constientizarea blocajelor emotionale si psihologice care ne-au afectat si inca ne afecteaza viata – personala si profesionala.

Intrucat recunoasterea trasaturilor si calitatilor personale ne impaca si ne aliniaza cu noi insine, dupa cele 3 zile petrecute alaturi de noi, vei invata sa te asculti, sa te conectezi la sursa de liniste interioara, sa comunici cu Sufletul si cu Corpul tau si vei putea sa observi ca in viata ta vor aparea urmatoarele transformari:

• la nivel fizic: inveti sa iti asculti corpul si mesajele pe care corpul tau ti le trimite

• la nivel emotional: vei reusi sa identifici, sa constientizezi si sa acceptii ranile copilariei, astfel incat sa nu te mai afecteze in prezent si nici in viitor (constientizarea poate fi suficienta pentru ca ranile sa se duca de la sine)

• la nivel mental: vei descoperi cum controlezi propriile tipare/programe mentale si conditionari; vei dezvolta capacitatea de claritate interioara, detasare si privire, observare a ce ti se intampla (starea de martor interior)

• la nivel spiritual: redescoperi Armonia, Frumusetea, Centrarea in propria fiinta si, prin acestea, Alinierea cu tot ceea ce te inconjoara; simti ca faci parte din Univers si ca Universul are nevoie de unicitatea ta

Scopul tuturor modalitatilor de lucru selectate, este atingerea si pastrarea starii de claritate si linistirea Sufletului si a Mintii – deopotriva.

Depinde numai de noi sa atingem Starea de Echilibru fara a neglija niciunul dintre aceste nivele, astfel incat sa fim mereu in contact cu Sufletul si cu Corpul nostru si in viitor sa nu apara regrete pentru alegerile, hotararile si deciziile pe care le luam acum!

Programul intensiv – alcatuit din  9 explorari interioare si 9 meditatii speciale –  ne va ajuta sa ne contactam cu noi insine, trecand cu blandete, delicatete si intelegere dincolo de imaginea de la suprafata si sa re-venim in interiorul nostru atat de minunat, pentru a trimite inapoi, celor din jur, adevarata noastra stralucire.

VA INSOTESC IN ACEASTA INCURSIUNE IN MEMORIA SUFLETULUI SI A CORPULUI:

MONA GEORGESCU

Mona este psiholog cu o cariera de peste 10 ani in domeniul resurselor umane, avand si o specializare in domeniul psihoterapiei si psihanalizei copilului si adolescentului. Totodata, este trainer si fondator al site-ului de explorari interioare MinuneMica.ro si autor de articole psiho-spirituale si inspirationale.

Este promotoare a ideii conform careia intre dezvoltarea personala si cea profesionala trebuie sa existe un echilibru – evolutia personala trebuie sa se imbine armonios cu cea profesionala, iar scalele de valori aferente fiecareia dintre acestea trebuie sa fie de asemenea in armonie. Daca aceasta armonie nu este resimtita, nu numai ca frustarile la locul de munca si in viata personala nu vor inceta sa apara, dar echilibrul Intregului alcatuit din Suflet-Minte-Corp-Spirit, are de suferit.

Dupa experienta dobandita in mediul de afaceri multinational, alegerea sa a fost de a-si desfasura activitatea pe cont propriu, folosind in munca sa de trainer si de consultant resursele acumulate anterior. In prezent, se dedica proiectelor de educare non-formala pentru adulti, dar si pentru copii si adolescenti. Unul dintre proiectele sale de suflet se adreseaza in mod exclusiv doamnelor si domnisoarelor si are la baza observarea atenta a modului in care femeia angajata in mediile corporatiste si asa-zis ”moderna” uita sa mai fie Femeie.

Prin toata activitatea sa, prin toata munca depusa pe propriul site pentru cei preocupati de devenirea psiho-spirituala si de optimizarea personala, Mona va incurajeaza sa va scrieti Povestea Personala, sa reveniti cu incredere pe drumul vostru si sa raspundeti la intrebarea: “Ce preferi sa fii: Intreg sau Bun?”

KIRAN MIHAELA MARDALE

Kiran Mihaela Mardale este de formatie profesor (a studiat in cadrul Facultatii de Litere) si a lucrat in invatamant, educatie, turism si media.

Pe ringul vietii si al dansului experimenteaza si studiaza tango, dans contact, „Cele cinci ritmuri”, Trance Dance, tantra, terapie si meditatie.

Kiran experimenteaza tantra si meditatia ca metode ce ne pregatesc si deschid pentru a fi degajate si naturale, conectate la puterea si claritatea interioara, bucurandu-ne de viata de zi cu zi, lasand deoparte asteptarile si, mai ales, mastile pe care ni le punem pentru a parea (alt)cineva in functie de rolul jucat in societate.

Kiran crede ca „Totul este sa fim reale (sa nu ne prefacem), sa traim cu totalitate si sa fim prezente in viata de zi cu zi”.

Kiran tine de cativa ani seminarii de meditatii si constientizare corporala.

In 2006 a creat in Bucuresti centrul Studio Experimental – un spatiu al explorarii de sine si constientizarii prin experienta directa a metodelor ce au marcat (si marcheaza in continuare) calatoria catre ea insasi.

Mai multe detalii despre Mona & Mihaela: AICI si AICI

Fiecare participanta la aceasta tabara, va beneficia de experienta celor doi facilitatori, de informatii documentate si clare, formulate concret, eficient si cat mai practic, precum si de principii demonstrate de-a lungul timpului.Daca vor fi urmate, toate acestea ofera garantia unei cunoasteri de sine aprofundate pentru fiecare aspect al Intregului Feminin: Suflet-Corp-Minte-Spirit.

UNDE:

Vom petrece 3 zile minunate la Complex Gura Diham – cladirea noua; puteti vedea cateva imagini: aici si aici

CAND:

19- 21 august 2011

PROGRAM:

Vineri, 19 August: 17.00- 19.00

Sambata, 20 August:  09.00- 12.00; 14.30- 18.30

Duminica, 21 August: 09.00- 12.30

INVESTITIA:

575 lei/ pers (pretul include: pretul cursului + cazare in camere duble + masa pe durata taberei)

Va invitam sa va inscrieti pana pe data de 16 August 2011.

Inscrierea este valida numai dupa achitarea unui avans de 50%, restul urmand sa se achite in momentul intalnirii la Gura Diham.

Nota: Pentru doamnele/domnisoarele ce doresc cazare in camere single: se achita in plus o diferenta de 50 lei.

CADOU MinuneMica.ro:

Fiecare participanta primeste din partea MinuneMica.ro un Voucher cadou: 20% discount la programele SalsaFytGym din Bucuresti (Magazinul Unirea); reducerea se aplica pentru abonamentul aferent primei luni, la oricare dintre programele pentru care optati.

INSCRIERI:

Mona Georgescu:

telefon: 0722.501050; e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com

Kiran Mihaela Mardale:

telefon: 0728.775498; e-mail: studio_experimental@yahoo.com

OBS.:

Aceste intalniri nu se doresc a fi grupuri de suport / dezvoltare personala /consiliere psihologica

1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

  1. Cristina Tudorache  July 15, 2011

    Este o invitatie unica si atat de fascinanta! Calatorim zilnic prin propriul suflet si in goana nebuna dupa azi, ieri, maine, uitam poate ca suntem femei. Avem o mare nevoie de o asemenea incursiune profesionista care sa ne ajute sa ne regasim; sa fim noi si sa rezonam clar si vibrant cu forta magica a universului.
    .

    (reply)

Add a Comment