Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Tabara Calea Sufletului – Paltinis, 23-27 August. Facilitator: Dragos Riti

Tabara Calea Sufletului – Paltinis, 23-27 August. Facilitator: Dragos Riti


Va invit intr-o tabara in care, impreuna, sa mergem in profunzimea noastra, in diverse feluri. In principal vom lucra Constelatii Familiale – dar si alte teme sistemice, care pot atinge sfera sociala, organizationala sau orice alta teme care zburda prin imaginatia voastra. De  asemenea, vom face o serie de exercitii de constientizare, vom lucra in natura si vom mai vedea pe parcurs ce ne mai ofera campul.
Completam (sau deschidem) abordarea sistemica prin sedinte de terapie cranio-sacrala, care va vor aseza intr-o zona de relaxare si deschidere, atat la nivel fizic cat si la nivel energetic. Dupa mine, terapia Cranio-Sacrala vine foarte bine in completarea constelatiilor permitand o armonizare a campurilor spiritual, energetic si fizic.
Pentru cei care nu cunosc gasiti aici un articol amplu: http://www.sfatulmedicului.ro/Terapii-complementare/terapia-craniosacrala
Il vom avea ca invitat pe Alexandru Anton, care ne va prezenta “Peisajul Sonor” sau “Soundscape” asa cum a fost el definit de compozitorul şi ecologul canadian R. Murray Schafer.  Se refera la combinatia de sunete prezente în mediu. Unul din aspectele peisajului sonor este felul in care fiintele vii se folosesc de sunet pentru a relationa cu mediul lor.
Ne vom elibera vocea si o vom redescoperi ca pe un instrument redutabil de navigatie in universul nostru imediat.
Alexandru ne va ghida pe taramul sunetelor in “Peisajul Sonor” in prima zi, dupa care vom imbina acest concept cu campul Constelatiilor Familiale. Mai multe informatii referitoare la acest concept gasiti aici: Eveniment Soundscape Alex. Iar despre Alex si ceea ce mai face el accesati site-ul: http://voceavindecatoare.ro/
Loc de desfasurare: Paltinis – locatia va fi comunicata celor care se inscriu.
Locurile sunt limitate. 
Vom merge pe principiul, primul venit, primul servit. Pentru asta trebuie sa trimiteti un mail la dragosriti@yahoo.com si sa platiti un avans de 400 de lei.
Costurile pentru tabara sunt urmatoarele:
  • Evenimentele din tabara : 630 Lei
  • Cazare+Pensiune completa estimativ:
    • loc in camera single: 200 lei/zi, adica 1,000 lei/sejur
    • loc in camera dubla: 140 lei/zi, adica 700 lei/sejur
Cont bancar pentru avans: RO10RNCB0071011512710001, BCR.
Pentru orice detalii si informatii va stau la dispozitie la dragosriti@yahoo.com sau la 0722.376.207
IMPORTANT: Ultima zi de inscrieri 09 August 2015.
Va astept cu drag,
Dragos Riti

http://dragosriti.blogspot.ro/

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment