Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Tabara Amazon: Calatorie in Inima Pamantului

Tabara Amazon: Calatorie in Inima Pamantului

Îmi plac mult cărţile lui Paolo Coelho, pentru că se apropie de adâncurile sufletului nostru într-un fel deosebit. Alchimistul lui propovăduieşte ideea că uneori trebuie să pleci într-o călătorie lungă ca să descoperi comoara de acasă. Acasă însemnând în inima ta. Poate că acesta este combustibilul care animă dorul de ducă pe care îl simţim cu toţii – unii mai rar, alţii mai des.

Există, însă, călătorii care te transformă profund. Îţi schimbă viaţa. Te reconfigurează. Iar una dintre aceste călătorii a fost tare, tare departe, pe faţa cealaltă a Pământului :D, în Inima Verde a Amazonului.

Am fost acolo în vara acestui an, ca să învăţ de la şamanii care îşi transmit, de sute de generaţii, ştiinţa vindecării, informaţiile despre cea mai mare farmacie verde de pe Pământ, şi ca să primesc, realmente, o „re-softare” care m-a adus la versiunea mea îmbunătăţită.

Nu ştiu dacă ar trebui să îi spun 2.0, sau 2.7… e mai puţin important. Ce e important este că o astfel de expediţie te reconstruieşte profund, scoate la suprafaţă toate toxinele emoţionale de care trebuie să scapi ca să deschizi uşa următoarei camere din viaţa ta şi îţi arată cine eşti, cu adevărat, ca fiinţă umană pe cale de perfecţionare.

Ce se întâmplă în junglă e greu de descris. Dar, în principiu, se întâmplă următoarele:

• Ai parte de o cură completă de dezintoxicare şamanică. Dietă pe bază de peşte şi legume, ceaiuri pregătite din plante pe care le-ai căutat personal în desiş, le-ai cules, le-ai preparat. Ceremonii străvechi de purificare, protecţie şi retrasare a circuitelor corpului.

• Înveţi să te reconectezi cu natura. De la abilitatea de a asculta vocile nocturne ale junglei până la toleranţa faţă de lumea microscopică a insectelor din jurul tău, de la răbdarea cu care aştepţi în linişte venirea delfinilor roz pe râu, la ceasurile trei după amiaza, până la atenţia cu care poţi descoperi păsările colibri, papagalii şi alte zburătoare ascunse în frunzele verzi. Înveţi să păşeşti fără să sfărâmi, să calci fără să te clatini, să pluteşti în armonia frumuseţii şi cruzimii acestui mediu nepătat, neatins, originar.

• Faci o baie de frumuseţe şi iubire într-un trib micuţ, de 20 de oameni, care trăieşte în iubire şi colaborare. Un model social care îţi permite să vii înapoi, în lume, cu o altfel de viziune şi atitudine. Un model plauzibil.

• Te confrunţi cu limitările proprii, de la traiul într-un bungalow de scândură până la „duşul” din Amazon. În afluentul pe malul căruia se află satul nu sunt nici crocodili, nici piranha. Te poţi îmbăia în apa curată, limpede, roşcată

• Primeşti iniţierile shipibo în ceremonii de lucru cu plante, de la piri-piri la ayahuasca. Nu sunt trip-uri psihedelice, ci demersuri meditative în care sondezi în profunzimile subconştientului tău şi al celui colectiv, şi de unde vii cu necesarele răspunsuri şi îndrumări pentru paşii următori în misiunea ta personală.

• Amazonul e o lecţie de iubire, de smerenie, de regăsire a nucleului aceluia uman-divin, perfect, profund, general valabil, de la care poţi reporni în proiectarea ta, ca persoană, şi care îţi permite un salt greu de comparat cu orice altă tehnică de dezvoltare personală.

Am decis, atunci, că aceste învăţături şi metode sunt pentru toţi, că trebuie distribuite şi, mai mult, că deţinătorii lor trebuie protejaţi, astfel încât, în ianuarie 2013, voi conduce în junglă un grup de temerari care sunt gata să se confrunte cu ei înşişi, într-o încercare de a regăsi ceea ce este minunat, perfect, indestructibil şi magic în fiecare dintre noi.

Vom face aceleaşi lucruri pe care le-am făcut împreună cu şamanii în mai şi iunie, în acelaşi micuţ trib, cu acelaşi şaman care conduce acest trib, şi pe care îl cheamă Funi. Ne vom îmbăia în amazon, ne vom plimba în junglă, ca să ne recăpătăm conexiunile cu natura, vom medita, vom folosi instrumente specifice de reprogramare personală, vom participa la ceremoniile tribului şi vom trece prin cura şamanică integrală. Ca grup, ca prieteni care trebuie să se cunoască şi să se susţină în această etapă de renaştere individuală.

Dacă ai curaj, poţi să te înscrii…

Mai multe despre acest demers găseşti pe:

www.facebook.com/events/538677932812626/

http://pisicka.wordpress.com/ce-ne-lipseste-noua-managerilor/amazon-leadership-bootcamp/.

Poţi pune întrebări pe email (andreea@brandyoutrue.ro) sau la 0722.402068.

Andreea Ionescu (sau Drabi, aşa cum a fost botezată de naşa ei Shipibo, Cavi).

Două săptămâni de lucru cu profunzimile conştientului şi subconştientului, la adăpostul junglei amazoniene şi cu instrumentele specifice şamanilor sud-americani, pentru amplificarea calităţilor conducătorului:

  • viziune,
  • inteligenţă emoţională,
  • abilitatea de a inspira,
  • echilibru,
  • creativitate,
  • libertate personală şi
  • eliberare emoţională. 

Grupul este internaţional, lucrările se vor desfăşura în limba engleză cu traducere în limba română. Demersurile vor utiliza elemente specifice de psihologie, pregătire fizică, arte şi spiritualitate, dar nu sunt legate de credinţe şi convingeri şi nu prezintă limitări majore din punct de vedere al capacităţii fizice.

ARHEOLOGIA INTERIOARA A LIDERULUI

Arheologia Interioară a Liderului  este un concept de dezvoltare managerială care construieşte în paralel  pe amprenta psihologică interioară  pentru a scoate la suprafaţă tot ce e mai bun din resursele tale conştiente şi subconştiente şi creează un complex mai echilibrat pentru tine, pentru cei pe care îi iubeşti şi cu care lucrezi.

Dedicat celor care doresc să conducă oameni şi organizaţii, dar nu numai lor, programul este  o bună pregătire pentru noua paradigmă economică din 2013 şi dincolo de această dată. Dimensiunea sa profesională  pleacă de la principiul că oamenii care lucrează într-o firmă sunt motorul ei, dar şi reflexia celor care îi conduc… şi a TA.

Acest atelier de 15 zile condus în adâncul junglei amazoniene este destinat resetării corpului fizic, emoţional, mental şi spiritual. Metodologia include un stagiu complet de remedii şamanice din plante, cuplate cu o dietă specifică, NLP , meditaţie, plimbări în junglă, înot, exerciţii de dinamică de grup, tehnici străvechi de respiraţie energetică şi mişcare (tai chi), tehnici de eliberare emoţională, conectarea la mediu şi energiile sale, ceremonii şamanice şi lucru individual.

Sesiunea începe în 10 ianuarie şi se termină pe 26 ianuarie în locaţie. Vă rugăm alocaţi încă câte două zile pentru sosire şi plecare, la începutul şi la finalul călătoriei. Participanţii vor fi preselectaţi pentru a asigura un teren comun de start. Grupul va fi internaţional, cu limbă de lucru engleza şi traducere în limba română.

Facilitatori:

IAN STABLER

Ian a petrecut mulţi ani în mediul corporatist din Canada şi SUA, în poziţii de conducere executivă, cu rezultate de business dovedite. După ce şi-a demonstrat capacitatea de a dezvolta afaceri şi a fost “vânat” de la un job la altul, trăind viaţa de membru în consiliile de conducere, a decis să tranziteze spre a preda altora – cu o serie de evenimente tip atelier pe care le-a derulat în special în Europa. De câţiva ani, călătoria sa a devenit una mult mai specială şi a intrat în munca de dezvoltare personală. Ca membru al echipei de conducere, a fost în fruntea celei mai mari firme de training din ţara lui, apoi s-a implicat în tehnicile profunde de renaştere sufletească  şi renaştere holistică de grup. Îşi descrie activitatea de coaching de acum ca pe o muncă de a aduce Pacea şi Iubirea înapoi, în firmele pe care le conduc oamenii, astfel ca ei să remodeleze aceste companii şi pe angajaţii acestora, pentru noile modele de business care vor sosi în 2013 şi ulterior.

ANDREEA IONESCU

Andreea a petreceut 20 ani lucrând pentru firme americane şi multinaţionale, în funcţii executive. S-a numărat printre primele 33 femei de afaceri din România şi a primit numeroase distincţii pentru rezultatele ei în creşterea şi exprimarea brandurilor în experienţa de  360° a clienţilor acestora. Andreea a ieşit din lumea corporatistă în  2010, ca să urmeze un traseu orientat pe oameni, cu firma ei proprie de consultanţă. Acum, este consultant de management, are centura neagră de trainer şi facilitator, coach executiv şi se ocupă şi cu dezvoltarea personală şi terapiile alternative.

FUNI

Funi este Maestru al Plantelor, şeful unei mici comunităţi Shipibo aflată în jungla Amazonului, la opt ore cu barca de Iquitos. Comunitatea se numeşte  Nuevo San Jose.

Protector şi vindecător, el este autorul programului de detoxifiere cu cinci plante şi şaman experimentat.

Funi este un exemplu interesant de lider înnăscut, exemplu care merită studiat.

Grupul va fi asistat de încă un şaman specializat în ceremoniile shipibo tradiţionale.

Selecţia participanţilor se va face pe baza unui chestionar specializat.

Programul tipic al unei zile constă în 

ora zi normală  Ceremonie Post ceremonie
6.00 deschidere şi lucru de dimineaţă deschidere şi lucru de dimineaţă  
8.00 râu râu râu
10.00 Junglă, natură, pescuit Muncă holistică de dezvoltare Debrief
12.00 prânz prânz prânz
15.00 activităţi de dezvoltare şi pentru emisfera dreaptă lucru individual
18.00 cină pregătire pentru ceremonie cină
19.00 meditaţie Start ceremonie Lucru pe ego/ compasiune

Programul complet va fi furnizat tuturor participanţilor selectaţi.

Cost: circa 3.500 EUR (inclusiv zborurile).

Costul final va fi confirmat pe 5 decembrie a.c. Precizăm că din costul total, mai puţin transport, o jumătate va fi donată tribului Shipibo ca subvenţie pentru continuarea susţinerii acestei mici comunităţi.

Pachetul include:

–  Bilet dus întors Bucureşti-Iquitos

–  2 nopţi în Iquitos (una la sosire, una la plecare) şi 1 în Lima (la sosire)

– pensiune completă în comunitatea  Shipibo din Nuevo San Jose, cura de detox cu plante, asistenţă şi servicii şamani, activităţi, training şi  trekking

Vă rugăm să vă asiguraţi de:

–  bani buzunar (echivalent 200 USD pentru perioada din junglă)

–  cadouri pentru facilitatorii şi copiii din trib  (optional)

Pentru înscriere, vă rugăm solicitaţi formularul la  andreea@brandyoutrue.ro sau sunaţi la  0722.402068.

De asemenea, dacă doriţi să zburaţi din altă ţară sau pe cont propriu, deduceţi din costul anticipat suma de 1500 euro. Vă puteţi face bookingul de zboruri cu partenerul nostru, Free Spirit Travel.

O jumătate din încasări sunt destinate  tribului shipibo care ne va găzdui, pentru susţinerea modului lor de viaţă în junglă şi a comunităţii.

Detalii la:

Ne găsiţi pe facebook: 

www.facebook.com/events/538677932812626/

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment