Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Supervizare si Psihodrama adleriana, cu Anabela Shaked

Supervizare si Psihodrama adleriana, cu Anabela Shaked


CENTRUL INTERNATIONAL PENTRU RESURSE SI FORMARE

ALFRED ADLER

va invita la o serie de evenimente ce o au ca invitata pe

Anabella Shaked

M.A., M.C.C.

Fondator si presedinte al Institutului Adler din Israel

*  

SUPERVIZAREA. PRINCIPII SI PRACTICA

7-8 septembrie in BUCURESTI

Psihoterapia este un act de incredere si de cooperare. Pasind impreuna cu clientul, in lumea lui interioara, facem si noi ca terapeuti o calatorie. Uneori calatoria terapeutica ne aduce pe noi in pragul propriilor limite, la granita zonei noastre de confort. Acolo intalnim propriile experiente care functioneaza ca niste filtre, dincolo de care unicitatea clientului nu se mai poate exprima. Pentru a putea insoti clientul, avem nevoie sa ne constientizam, procesam si integram propriile experiente. Supervizarea este oglinda care ne arata unde si cum stilul nostru de viata ne incurca in a fi terapeutii constienti, deschisi si echilibrati care pot sa sprijine fiintele ce aleg sa evolueze.

Scopul acestui workshop este sa ofere terapeutilor o forma de supervizare activa, transformatoare la nivelul profund al constiintei terapeutului si sa sustina aprofundarea principiilor si practicii psihologiei individuale.

Evenimentul se adreseaza terapeutilor adlerieni dar si terapeutilor din alte scoli terapeutice care-si doresc sa experimenteze supervizarea ca si proces dar si sa-si poata privi practica dintr-un alt unghi decat cel al abordarii in care s-au format. Abordarea adleriana este compatibila cu toate abordarile psihoterapeutice umaniste!

Workshopul va cuprinde atat prezentarea fundamentelor teoretice ale psihologiei individule cat si practica sub supervizare, demonstratii si studii de caz. Este recomandat tuturor participantilor sa pregateasca cazuri sau situatii terapeutice reale, pentru a eficientiza procesul de invatare.

Program:

7 septembrie, 09.30-17.30

8 septembrie, 09.30-17.30

Locatie

Va fi anuntata ulterior, tuturor celor inscrisi!

Taxa de participare:

200 RON (achitata in numerar in prima zi a evenimentului sau in contul ING: RO48INGB0000999903422401, beneficiar: Asociatia Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler)

** pentru cei care se inscriu la ambele evenimente se ofera o reducere, costul total fiind de 250 ron pentru ambele participari!!!

*

INSTRUMENTE PSIHODRAMATICE IN PSIHOTERAPIE

9 septembrie in BUCURESTI

Psihoterapia functioneaza, din perspectiva adleriana, nu numai cu o viziune holista dar si intr-o abordare holista. Mijloacele expresive sunt cele care transced gandirea si acceseaza spatiul emotiilor profunde, facilitand astfel transformarea si evolutia individului. Prin mijloace psihodramatice se poate crea oportunitatea de a explora noi solutii la probleme vechi, folosind miscarea si cuvintele pentru a genera multiple perspective.

Alternativele inalta experientele de viata de la nivelul conventional istoric la nivelul neconventional evolutiv.

Workshopul este structurat astfel incat sa prezinte si sa explice principiile fundamentale ale lucrului cu mijloacele psihodramatice, modalitatile principale, scopul si utilitatea instrumentelor expresive si ofera cadrul de practica ce poate fundamenta experienta de invatare.

Evenimentul se adreseaza psihologilor psihoterapeuti si clinicieni din orice scoala sau abordare terapeutica.

Program:

9 septembrie, 09.30-17.30

Locatie:

Va fi anuntata ulterior, tuturor celor inscrisi

Taxa de participare:

100 RON (achitata in numerar ziua evenimentului sau in contul ING: RO48INGB0000999903422401, beneficiar: Asociatia Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler)

** pentru cei care se inscriu la ambele evenimente se ofera o reducere, costul total fiind de 250 ron pentru ambele participari!!!

Inscrieri si informatii:

Ramona Andrei

Email: andreiramona0101@yahoo.com

Tel.0721235056

Adina Voinea

Email: voinea.adina.d@gmail.com

Tel. 0722469242

Andi Beldianu

Email: andibeldianu@alfredadler.ro

Tel. 0722767841

Anabella Shaked este psihoterapeut adlerian expresiv, formator si supervizor la Scoala Adleriana din Israel al carei presedinte este. Conduce programe de formare si ofera supervizare individuala si de grup in cadrul scolii dar si in cadrul Institutului Adlerian de Coaching din Israel, al carei fondator este.

**Workshop-ul va fi creditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

 

 

1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

Add a Comment