Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Suflete-pereche, oameni deosebiţi

“Întâlnirea cu un suflet-pereche geamăn este ca atunci când întâlnești un vechi prieten pe care nu l-ai văzut de mult. Te simți bine cu acea persoana și reiei legătura exact de unde ai lăsat-o în viața trecută, ca și cum nu s-ar fi scurs timp deloc de la ultima voastră întâlnire”

– Gloria Chadwick –

”Prietenii şi persoanele pe care le-ai iubit în vieţile precedente sunt suflete-pereche.

Când întâlneşti un suflet pereche, simţi că există o legătură şi o relaţie specială între voi, asociată cu o senzaţie de familiaritate. Te simţi foarte bine cu ei şi relaţia dintre voi este de tip pozitiv.

Chiar când ţi se întâmplă să ai ceva probleme şi unele discuţii, totul se rezolvă uşor şi odată ce-ai înţeles substratul, situaţia – chiar dificilă – serveşte la învăţarea de către amândoi a unei lecţii identice.

Există trei categorii de suflete-pereche. Fiecare dintre categorii are trăsături caracteristice care le face distincte şi de neconfundat faţă de alte persoane din viaţa ta.

Suflete-pereche camarade, sunt oamenii care te ajută să îţi atingi un scop, sau te sprijină în îndeplinirea unei anumite sarcini propuse.

Ajutorul lor se poate manifesta printr-o simplă observaţie făcută în timpul unei conversaţii, care te luminează într-o dilemă şi te readuce pe cărare, sau poate îţi oferă chiar un ajutor fizic, prin care îţi poţi atinge scopul urmărit.

Ei intervin şi te sprijină în cele mai diverse moduri, atunci când ai mai multă nevoie. Darul lor, oricum s-ar exprima, îţi oferă posibilitatea de a învăţa, de a-ţi împărtăşi cele ştiute de ei şi de a fi ajutat.

Într-o viaţă anterioară tu ai fost cel care i-ai ajutat, iar acum te răsplătesc, dându-ţi înapoi cele primite.

Îţi întâlneşti sufletele-pereche camarade zilnic într-o mare varietate de situaţii şi împrejurări. Le recunoşti în prietenul care îţi oferă un sfat înţelept la problema care te frământă, în cunoştinţa care îţi oferă să te transporte atunci când te-a lăsat maşina în pană sau în profesorul care te îndeamnă la învăţat.

El sau ea ar putea fi cineva care are aceleaşi interese sau îndeletniciri particulare cu tine, sau cineva care te încurajează să faci ceva bun, ceva ce ai dori să faci, sau chiar şeful care îţi apreciază munca.

Sufletele-pereche camarade sunt oameni cu care te simţi bine. Sunt cei cu care ai petrecut împreună o perioadă scurtă de timp într-o viaţă anterioară. De obicei nu există o legătură serioasă între voi şi asocierea din prezent cu ei tinde să fie de scurtă durată.

Dacă legătura dintre voi devine mai puternică datorită relaţiilor voastre pozitive şi permanente, ei pot deveni suflete – pereche gemene în viitor.

Suflete-pereche gemene sunt acei oameni cu care ai avut o relaţie specială de prietenie în multe vieţi trecute. Te simţi total deschis şi destins în prezenţa lor.

Întâlnirea cu un suflet-pereche geamăn este ca atunci când întâlneşti un vechi prieten pe care nu l-ai văzut de mult.

Te simţi bine cu acea persoană şi reiei legătura exact de unde ai lăsat-o în viaţa trecută, ca şi cum nu s-ar fi scurs timp deloc de la ultima voastră întâlnire.

Recunoşti un suflet-pereche geamăn, ca pe cineva având toate caracteristicile unui suflet-pereche camarad, dar cu o legătură mai profundă între voi.

Sufletele-pereche gemene, sunt de obicei membri de familie apropiaţi sau prieteni deosebiţi.

Uită-te la prietenii adevăraţi pe care îi ai, cei care te înţeleg întru-totul şi vei vedea în faţă un suflet-pereche geamăn.

Deseori nici nu e nevoie să îi vorbeşti, deoarece sufletele voastre sunt acordate între ele la nivel telepatic. Îi cunoşti gândurile şi simţămintele în mod intuitiv.

Vei vedea de asemenea că multe din experienţele vieţii tale prezente se desfăşoară în paralel cu cele ale sufletului tău pereche-geamăn.

Vă veţi ajuta unul pe altul, în diverse moduri, să evoluaţi şi să învăţaţi, iar prietenia dintre voi se va întări şi mai tare. Relaţia voastră actuală poate dura de la câţiva ani, până la toată viaţa.

Chiar în cazul că vă despărţiţi, o veţi face de o manieră pozitivă şi veţi păstra o amintire frumoasă prieteniei dintre voi.

Un suflet-pereche flacără geamăn este unicul şi singurul tău suflet-pereche adevărat. Aţi petrecut multe vieţi împreună, plini de dragoste şi grijă unul faţă de celălalt şi legătura dintre voi este profund spirituală.

Când îl întâlneşti din nou în această viaţă – ca bărbat sau ca femeie  – simţi o atracţie imediată şi între voi se stabileşte un raport cu totul special. Simţi un curent electric de energie care trece prin amândoi şi ai senzaţia că vă cunoaşteţi dintotdeauna.

Sufletul tău îl recunoaşte imediat pe celălalt şi îşi aminteşte de sufletul-pereche flacără şi acest lucru este resimţit în profunzimea extremă a fiinţei tale.

Nu există decât un singur adevărat suflet-pereche care este jumătatea ta perfectă şi împreună creaţi o atmosferă ca de vrajă între voi, ceva ce nu mai simţi cu nimeni niciodată.

Un suflet-pereche flacără geamăn are toate caracteristicile şi calităţile unui suflet-pereche camarad şi cele ale unui geamăn, combinate în aceeaşi persoană, faţă de care ai un sentiment cu totul şi cu totul special.

Acest sentiment este întotdeauna perfect reciproc.

Se spune că acest suflet flacără reprezintă jumătatea sufletului tău şi că împreună formaţi un adevărat întreg, plin de dragoste şi armonie.

Când îţi găseşti sufletul-pereche flacără, îţi găseşti în acelaşi timp imaginea în oglindă a sufletului tău.

Sufletul tău îşi aminteşte frumuseţea şi bucuria dragostei spirituale pe care o împărtăşiţi şi încearcă să o trăiască şi să o exprime pe durata încarnării tale fizice.

Sufletul tău-pereche flacără geamăn este de cele mai multe ori de sex opus, deşi în anumite ocazii el sau ea se pot prezenta sub forma unui frate sau soră – de obicei geamăn.

S-ar putea chiar să semănaţi unul cu altul, având trăsături identice, mai ales în jurul ochilor.

Între sufletele-pereche flacără apare un fenomen interesant.

Energiile spirituale sunt într-un acord atât de perfect şi atât de legate unele de altele, încât se formează un arc strălucitor de lumină între aurele lor, un curcubeu de energie ce uneşte cele două suflete.

Multă lume crede că din momentul în care ţi-ai găsit sufletul-pereche flacără, te căsătoreşti cu el şi trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Se poate întâmpla şi aşa, dar pot apărea totuşi probleme datorită karmei negative intervenite între voi în vieţile anterioare.

Sigur este faptul că între două suflete-pereche-flacără curge în permanentă un fluviu subteran de iubire, care depăşeşte orice negativitate.

Nu te întâlneşti cu sufletul tău-pereche flacără în fiecare dintre vieţi, deoarece se poate întâmpla ca lecţiile individuale care trebuie învăţate de către fiecare dintre voi să fie diferite, sau calea propusă de evoluţie să nu coincidă.

Chiar dacă nu sunteţi alături, fiecare tindeţi prin ceea ce faceţi să ajungeţi din nou împreună şi sufletele voastre evoluează pe un drum spiritual comun.

Este posibil ca în decursul uneia dintre vieţi, să fiţi împreună doar un răstimp scurt, deoarece aţi căzut în prealabil de acord să vă ajutaţi unul pe altul într-un mod anume, sau puteţi fi alături toată viaţa.

Totul depinde de ceea ce aţi hotărât înainte de a vă fi născut.”

Sursa: Gloria Chadwick, “Descoperirea vietilor trecute”

20


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

 1. Napocel  August 11, 2010

  Interesant

  (reply)
  • Mona Georgescu  August 12, 2010

   Draga Napocel Arthur (vezi ca stiu cine esti?), multumesc si pentru popasul de aici si sper sa mai gasesti articole interesante si cu ocazia altor vizite.
   Sa ai o zi frumoasa in continuare!
   Mona Georgescu

   (reply)
 2. Eugenia  August 17, 2010

  Minunat, Mona draga! Sunt bucuroasa ca in aceasta viata am intalnit multe suflete pereche – prieteni buni si adevarati. Sunt recunoscatoare Divinitatii si multumesc.

  (reply)
  • Mona Georgescu  August 22, 2010

   Eugenia, este minunat cand putem da la o parte bariera perceptiei, pentru a vedea si a intelege lucrurile in acest mod.
   Cartea Gloriei Chadwick este deosebit de folositoare in acest sens si este disponibila pe portalul scribd.com.
   Pe curand, cu drag

   (reply)
 3. Liliana  August 18, 2010

  Sunt convinsa ca sufletul meu pereche a fost unicul meu fiu care a plecat prea devreme din lumea noastra si datorita unor mesaje transmise in vis el va fi tot sufletul
  meu pereche intr-o noua reancarnare ,dar in alta postura.

  (reply)
  • Mona Georgescu  August 19, 2010

   Mica draga,
   Ceea ce simtiti este cel mai important si adevarat lucru – desi realitatea este dureroasa …
   Gloria Chadwick vorbeste pe larg despre acest subiect in cartea sa “Descoperirea vietilor trecute”, o carte relevanta pentru aspectele care tin de legaturile dintre sufletele-pereche. Cartea se gaseste pe scribd.com, desi cred ca am mai facut aceasta referire, la un moment dat.
   Pe curand, cu drag

   (reply)
  • Mona Georgescu  September 6, 2010

   Mica, asa este si stiu ca ai forta interioara sa accepti realitatea si constrangerile prin care suntem meniti sa trecem …
   Pe curand, cu mult drag

   (reply)
 4. Mica  August 20, 2010

  Am reusit in dimineata aceasta sa citesc o mica parte din cartea indicata care este extrordinar de interesanta.
  Mica – nume ce vine de la diminutivul mamica, asa cum imi spunea fiul meu – multumeste autoarei acestei postari care de-a lungul timpului a fost pentru mine o MARE MINUNE.
  Multumesc din suflet draga mea prietena!

  (reply)
 5. Adi Andresia  June 3, 2011

  Pare simplu si oarecum clar dar e greu sa ne dam seama uneori daca am intalnit sufletul pereche flacara.Cunosc o pesoana in urmatoarea situatie : a intalnit pe cineva ,care de fapt era in preajma sa de multa vreme doar ca nu o observase pana atunci.Cand s-au atins din intamplare a simtit ca un curent ce i-a trecut prin corp si senzatia puternica ca o cunoaste ff bine da nu stia de unde.Sentimentul predominant era un dor puternic ,nu neaparat o iubire puternica..Dupa o vreme a simtit ca si-a incheiat cumva datoria si dorul a disparut ,ramanand doar o prietenie.Sunt foarte diferiti ca persoane,ca fel de a fi,ca si caracter.Apoi a intalnit pe altcineva ,aceeasi senzatie de “deja-vu” ,o iubire foarte puternica si la un alt nivel.Cu aceasta are o telepatie buna si o percepe exact ca pe o oglinda a sufletului sau,sunt la fel,au aceleasi vise,gusturi,dorinte..tot.Iar iubirea dintre ei nu este conditionata .Dupa prima despartie (temporara) au simtit un gol imens in suflet si o lupta uriasa pentru a se desprinde.Doar ca nu a mai fost acel “curent” simtit.Oare acest curent este dovada sau nu? Care pare a fi sufletul pereche flacara?

  (reply)
  • Mona Georgescu  June 27, 2011

   Adi,
   Imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund – din experienta mea, acel ”curent” nu indica neaparat faptul ca cele doua persoane sunt suflete flacara. Dimpotriva, uneori acel ”curent” indica tocmai reversul. De obicei ”curentii” acestia pot fi semnale aparent favorabile doar la inceput, insa in realitate sa fie semnale de alarma. De obicei, foarte multe relatii de acest gen sunt relatii care ne sunt date tocmai pentru a incheia o karma cu persoanele respective, nu pentru a o continua asa cum suntem tentati sa credem si cum ne dorim.
   Lupta de desprindere despre care amintesti da cont tocmai de aceste capcane ale Ego-ului care ne creaza atasamente si iluzia ca nu putem respira daca ne desprindem dintr-o astfel de relatie. La iesirea din aceasta ”lupta” ai chiar sentimentul ca iesi dintr-o centrifuga…
   Atunci cand ne ducem ca un fluture spre o lampa, de cele mai multe ori sfarsim prin a ne arde aripile …
   Nu pot sa dau un verdict despre adevaratul suflet flacara al persoanei despre care mi-ai scris … dar simt ca niciuna dintre cele doua persoane intalnite nu i-a fost suflet flacara… – este doar ceea ce am simtit si cand am citit prima data comentariul tau si este ceea ce simt si acum. Personal, am convingerea ca niciun suflet flacara nu este dat fiecaruia dintre noi pe viata, ci pe perioade anumite pentru a invata impreuna lectiile care nu au fost invatate la vremea lor. Daca am putea intelege la acest nivel rostul unor astfel de intalniri, probabil suferinta nu ar mai fi atat de dura – de evitat, insa, nu cred ca poate fi evitata – si ma refer strict la genul acesta de suferinta, generat de relatiile care par a veni puternic din urma, dar care au final prevestit…
   Pe curand, cu mult drag

   (reply)
 6. Adi Andresia  June 28, 2011

  Asa este Mona,ai dreptate.Legat de prima persoana asta a fost efectul,puternica atractie de la inceput(care dealtfel nu era neaparat un sentiment) s-a transformat ulterior intr-o legatura pe care o simtea ca o datorie si care apoi s-a incheiat lasand persoana usurata si impacata.In ceea ce priveste a doua varianta,intr-adevar nici astrologia nu indica faptul ca ar fi SP,dar sunt foarte compatibili si o eventuala relatie stabila poate fi foarte reusita.Ceea ce am vrut eu sa inteleg sau sa evidentiez este faptul ca …putin probabil o persoana care este diferita de noi,cu care nu suntem compatibili poate fi SP.Cred ca asemanarea,compatibilitatea reprezinta o baza necesara in identificarea eventualulii suflet pereche.Aveam aceasta indoaia legat de acel curent simtit deoarece pe multe siteuri este mentionat ca fiiind un indiciu.Dar se pare ca nu este absolut necesar.Si..da,ai dreptate,fff rar sufletul pereche ramane langa noi pe termen lung.Chiar daca stim si intelegem asta,durerea este inevitabila.Important este sa intelegem lectia si sa ne bucuram atat cat putem daca avem sansa sa-l intalnim..pentru ca este intr-adevar un lucru minunat.

  (reply)
 7. AMIRA  October 9, 2011

  Am trait o experientza mai aparte si va scriu, in speranta ca-mi veti putea da vreo lamurire… Am trimis un mesaj, unui om pe care-l cunosteam mai putin; stiam doar ca e un om deosebit. Am scris niste versuri din Luceafarul lui Eminescu, vrand sa vad cum va raspunde…, ezitand intre a apasa, sau nu, pe tasta de expediere… A doua zi am primit sms- raspuns. M-am fastacit, ca si cum as fi fost invitata la intalnire. Inca din seara cand am trimis sms-ul m-am simtit plutind pe langa Luna, printre stele; spun asta fara sa exagerez. Tocmai in asta consta experienta mea, in perceptii si trairi deosebite, care ma oboseau, ma istoveau, chiar daca era vorba de trairi pozitive. Simteam ca si cum gandul lui ma atingea cu o putere care-mi da fiori si acum, desi au trecut trei ani! Pot spune ca-i simteam dorinta lui de a ma atinge!… Poate, pt ca si eu doream aceasta?… Corespondenta noastra continua, prin sms-uri scurte; cuvinte putine, care spuneau multe!…Totul a-nceput ca un joc, pt ca, mai apoi, sa ma simt ca-ntr-o valvataie, din care n-am mai stiut sa ies!… Povestea nu s-a materializat dar a ramas in sufletul meu, bine-nteles, cu EL, ca personaj principal. Il simt si acum, uneori, ca facand parte din mine… E o chestie de parapsihologie, sau obsesie?… M-am chinuit sa-mi scot din minte, povestea si pe el; ma simt confuza. Sunt o femeie matura. Sunt singura si el la fel. Cred ca dorintza de pereche exista in fiecare dintre noi. Dar, exista diferentze, de mai multe feluri, care ne-mpiedica sa ne apropiem fizic.

  (reply)
 8. AMIRA  December 26, 2011

  Totul e doar in mintea noastra… Din minte in suflet… Traim atat de singuri!… chiar cand suntem cuplati, prin taina casatoriei, sa zicem, tot singuri traim; fiecare in noi insine, in singuratatea noastra… Foarte rar se-ntampla sa ne gasim jumatatea si sa simtim ca traim intreg, complet.

  (reply)
 9. felicia  December 30, 2011

  si,,daca il intalnesti ,zambesti,lasi in urma toata viata,tot ce.i crezut ca e viata ta..
  Atunci cand am inceput sa vorbim ,nu mai auzeam nimic in jurul meu,nu mai stiam cine sunt,ce sunt,un gol imens imi umplea cuvintele lui ,il ascultam si nu mai stiam cine sunt,ce sunt…si nici nu stiam cum arata..dar il cunosteam dintotdeauna
  As vrea sa stau deoparte de el,cuvintele si purtarea lui ma ranesc,dar nu.mi pot stapanii golul imens ce,l am in suflet ,ma atrage prezenta lui ,simt ca e peste tot,desi ratiunea il indeparteza…ma jigneste,ma face sa ma simt imferiora,,si in acelasi timp nu poate sa stea departe mine
  Simt ca si cum o forta inexplicabila imi spune ce face,simt cum respira,simt ce gandeste,simt cand e fericit,simt cand e trist…si totusi,imi spune ca nu ma iubeste…
  Vreau sa tac sa ma inchid in mine sa uit,sa.mi traiesc viata,,,sa.l urasc?

  (reply)
 10. mara voinas  January 26, 2012

  …Nimeni n-a mai fost pe aici, – semn ca sufletele colinda haotic, ratacind!…
  Nu mai vor sa se gaseasca, sau se intampla ceva care le impiedica sa se mai caute, sa se apropie?…
  Sufletele trebuie sa fie pereche!!

  (reply)
 11. maryya  March 12, 2012

  Felicia, te inteleg perfect. Si eu am trecut prin ceea ce spui tu si inca n-am iesit definitiv din aceasta poveste, nu ptr ca n-as vrea dar anumite circumstante inca ma impiedica. Si sufletul parca nici nu vrea inca sa iasa in totalitate din aceasta . Din ce am citit se pare ca e o intalnire karmica. Aceea intalnire karmica ce m-a schimbat complet, dar m-a si maturizat din toate pct de vedere.

  (reply)
 12. maryya  March 12, 2012

  In acest moment s-ar putea sa fi intalnit sufletul-pereche de care se spune. Mi-as dori foarte mult sa-mi spuna cineva cum sa fiu sigura daca este el sau nu. Semnele coincid cu ceea ce am citit pana acum , dar daca ma insel si nu este el ? ….

  (reply)
 13. Maria  August 18, 2014

  … Nu am cuvinte. Inainte eram cu capul in nori,dar acum am invatat cu adevarat cum sa ma controlez. Il cunosc de putin timp…dar amandoi am simtit cum ne leaga multe . Am simtit niste sentimente atat de profunde fata de el…si el fata de mine…afost de-a dreptul infricosator si uimitor. Niste amintiri ciudate ne legau. Fara sa realizam ne visam unul pe celalalt inainte sa ne cunoastem…sa fim oare suflete pereche?… sa fi fost predestinata aceasta intalnire ?

  (reply)
  • DA!!!!!!!  September 4, 2014

   Da. Inima îmi spune ca întâlnirea voastră a fost predestinata. Si eu trec prin ceva asemănător si am convingerea că voi doi …vibrati la fel. Daca va iubiti si puteti fi împreună …sa fiti! Eu…e posibil sa fi trecut pe lângă …sufletul-pereche…avand o relatie si …neputand accepta ca el e…dar telepatic vorbind…e posibil sa fi fost…numai bine!

   (reply)
 14. Mihaela  January 19, 2016

  Buna!As vrea sa zic ca si eu l-am intalnit,doar ca stigmatul ce-l port m-a despartit de el.Nu m-a despartit de el pentru ca de el nu pot fi despartita.Il ador.Cand i-am intalnit privirea,am inlemnit.N-am sa-l uit,nu-l pot uita.Interesant e ca semanan foarte bine si-l inteleg in toate.Durerea asta,sa fiu departe de el,e cea mai mare suferinta.Sa nu simta nimeni asa ceva..

  (reply)

Add a Comment