Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Suflete de Colindatori

Nu stiu cine sunt, nu ii cunosc, nu stiu cum se numesc … Si totusi, dincolo de toate astea, stiu cine sunt – sunt Oameni Frumosi. Ii cunosc. Stiu sigur ca se numesc Suflete Frumoase – m-au colindat in aceasta seara si vreau sa le multumesc pe aceasta cale pentru cele doua colinde minunat interpretate!

Nu stiu daca fetita-minune-mica si cu privire de inger timid, cele doua domnisoare si domnul cu chitara vor face si aici un popas si imi vor citi gandurile, insa le urez si eu, in prag de sarbatori, sa fie sanatosi, sa aibe parte de un Craciun linistit, cu pace in suflet!

Mi-au atins sufletul atat de profund si am fost atat de impresionata de modul in care stiu – da,  stiu – sa colinde, incat cu greu mi-am gasit cuvintele pentru a le multumi.

Sa va aduca Mos Craciun toate darurile sufletesti de care aveti nevoie si sa ne mai luminati serile din prag de Craciun cu scanteia de Divinitate din sufletele voastre!

Colindatori dragi, va multumesc din tot sufletul si va “colind” si eu, la randu-mi, cu ajutorul lui Stefan Hrusca.

Sa aveti un Craciun frumos, in armonie si echilibru!

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment