Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Stima de sine scăzută a femeii

Stima de sine scăzută a femeii

Alfred Adler – medic, psihoterapeut, fondatorul școlii de psihologie individuală:
”Poate cea mai importantă problemă a societății noastre este chestiunea femeii. Stima de sine scăzută a femeii face ca ea să se retragă din fața încercărilor și deciziilor vieții, dat fiind faptul că și-a pierdut încrederea în ea însăși. De obicei, eforturile ei slăbesc prea devreme sau intensificarea acestora trădează o lipsă de încredere. Tendința către acțiune independenta dispare de obicei încă din copilarie și o nevoie excesivă de a se sprijini de ceva, care doar rareori poate fi satisfăcută, arată că realizările ei sunt inferioare. Apar armele celor slabi: ocolișurile pe calea spre ținte excesiv de inalte și trăsăturile submisive care par exagerate la inceput, însă curând se transformă in note predominante.”
🍒
Refacerea stimei de sine, revenirea la instinctele sănătoase, redobândirea nevoii de autonomie, eliberarea din dependența emoțională – mai ales pentru a nu se mai expune relațiilor disfunctionale, abuzive sau toxice – trebuie să facă parte din procesul de edcuare sanatoasa, de  vindecare și de creștere al fiecarei femei: sunt singurele dovezi că femeile au înțeles faptul că trebuie să se ocupe de propriile goluri educaționale care favorizează toxicitatea și abuzul.
Dacă îți dorești cu adevărat aceste lucruri, le vei putea afla și tu, doar participand la următoarea ediție a retreat-ului pentru femei SENS (Bran, 6-9 August 2020).
4 zile de lucru intens – și frumos – cu tine însăți: 4 zile în care vei putea să dobândești toate calitățile ce definesc feminitatea completă.
Până în luna August nu mai este chiar foarte mult timp – au mai ramas 4 zile in care va puteti rezerva locul la categoria de preț early bird (1 Martie 2020).
Află cum te inscrii si ce înseamnă SENS, din testimonialele primite pentru cele zece ediții anterioare din partea unor minunate femei: www.minunemica.eu/sens11-bootcamp-anual-pentru-femei-6-9-august-2020
Într-o lume în care singurătatea devine din ce în ce mai apăsătoare și relațiile din ce în ce mai false, tu poți alege SENS – alege comunitatea de femei cu care ai valori comune. Pentru că cine ești tu contează! Te astept cu drag! 
Mona Georgescu
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Consilier Relațional și de Dezvoltare Personală
Trainer Educație Relațională și Dezvoltare Personală
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment