Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Sfintia Sa, Dalai Lama

Sfintia Sa, Dalai Lama

Tenzin Gyatso, al paisprezecelea Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului, este indragit si respectat in intreaga lume pentru mesajul sau de Compasiune, Iertare, Iubire si Fericire, mesaj pe care il propune tuturor Sufletelor de Cautatori.

”Eu cred ca scopul vietii este acela de a fi fericit. Din momentul nasterii, fiecare fiinta umana vrea fericire si nu vrea suferinta. Nici conditionarea sociala, nici educatia, nici o ideologie nu va afecta acest lucru. In fiinta noastra exista pur si simplu nevoia de multumire. Nu stiu daca universul, galaxiile sale nenumarate, stelele si planetele au un sens mai adanc sau nu, dar cel puţin, este clar ca noi, oamenii care traim pe acest pamânt, ne confruntam cu sarcina de a face o viata fericita pentru noi insine. Prin urmare, este important sa descoperim ceea ce ne aduce cel mai mare grad de fericire.”

Dalai Lama
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment