Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

SENS – văzut prin ochii participantelor

SENS – văzut prin ochii participantelor

💜 Mai mult ca oricând, femeile au nevoie să învețe cum să își recupereze feminitatea, autonomia și demnitatea, pentru a se reconecta cu intuiția lor, cu corpul lor și cu viața lor. 

🌟 SENS este programul care conține toate informațiile necesare fiecărei femei – program ce are la baza metoda pe care am creat-o personal și pe care, de 12 ani consecutiv, o ofer tuturor femeilor cu care lucrez fie la cabinet, fie în bootcamp-ul pentru femei. Te aștept cu drag alături de noi! 

Citeste mai mult

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment