Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Retreat în inima Bucureștiului pentru Armonie și Fericire, 24-25 Mai

Retreat în inima Bucureștiului pentru Armonie și Fericire, 24-25 Mai

 Retreat în inima Bucureștiului pentru Armonie și Fericire

Seminar ce include și certificarea de facilitatori în “Arta Respirației”,

alchimia miraculoasă a alinierii energetice

Vă invităm la un Retreat în inima Bucureștiului cu Master Yu, Jae – Sheen. Pe parcursul weekendului vom practica “Arta Respirației”, metodă creată de maestrul Yu, ce reunește cunoștințele și înțelegerea profundă a tradițiilor străvechi autentice de antrenare a minții și corpului, a medicinei orientale și a mecanicii cuantice pentru o viață împlinită.

Acest program de vindecare și coaching înseamnă mișcarea corpului în relație cu respirația noastră naturală (prin tradiția străveche Sundao), pentru că respirația noastră este perfectă în fiecare moment, în funcție de nevoile sistemice interioare. Pornind de la simpla observare a respirației experimentăm reconectare, deschidere, eliberare, reintegrare și aliniere interioară, pentru o viață trăita cu bucurie, la potențial maxim.

Pe parcursul seminarului vom fi însoțiți de muzica Maestrului Isam (Coreea de Sud), cantată la DaeGum (flaut de bambus), cel mai iubit instrument tradițional corean. Muzica sa ne conduce miraculous către o stare de bine, susținand meditația și vindecarea.

Simți că lipsește ceva în dezoltarea ta personală, pentru o manifestare deplină a potențialului tău? Corpul tău are Soluția! Da, prin infinita inteligența a sistemului tău energetic. Vino, și află cum!

Participând la seminar:

– vei dobândi acces la niveluri mai profunde ale subconștientului tău;

– vei obține mai multă claritate despre scopul tău în viață;

– vei practica alături de Master Yu cele 3 A-uri (Atenție, Acceptare, Aliniere interioară)

– îți vei detoxifia ființa de gânduri și emoții reprimate anterior

– vei purifica corpul și sistemul energetic de rănile emoționale și psihologice care mențin ego-ul viu

– vei elibera tiparele perpetue de suferință din memoria celulară a corpului tău

– vei vindeca suferința, depresia, oboseala cronică și chiar boala

– vei elibera acele blocaje care îți sabotează sănătatea și îți întunecă conștiința;

– vei descoperi ce te împiedică să accepți ceea ce este;

– vei transforma neșansele tale în binecuvântări, creativitate și bucurie

– vei dezvolta curajul și forța interioară;

– nu te vei mai identifica mental cu propriu ego și vei dezvolta observatorul tău interior;

– te vei conecta la ceea ce știi în interior și vei învăța să ai încredere în asta;

– vei experimenta liniștea și pacea ființei tale interioare;

– vei învăța cum să fii propriul tău prieten și maestru;

– vei descoperi ce ar trebui să faci pentru a trăi la potențialul tău maxim adevăratul tău sens în viață.

Locația: Hotel Epoque, Intrarea Aurora 17C, lângă parcul Cișmigiu

http://www.hotelepoque.ro/conferences-events-bucharest

Cu ocazia acestui seminar am găsit un loc deosebit, în centrul orașului, o locație de 5*, așa cum merită să fie și viața noastră, pentru a ne bucura simțurile, a ne hrăni inima cu un seminar de excepție, și pentru a permite bucuriei și abundenței să se reverse în viața noastră.

Programul de desfășurare:

Sâmbată, 24 Mai 2014, ora 10 – 18

Duminică 25 Mai 2014, ora 10 – 17

Duminică 25 Mai 2014, sesiune extinsă pentru certificare facilitatori, ora 18 – 21

In ambele zile va fi o pauză de masă. Taxa de participare nu acoperă prânzul.

Investiția în dezvoltarea personală este 450 lei.

Pentru cei ce participă și la sesiunea extinsă de certificare, duminică (ora 18 – 21), investiția în dezvoltarea personală este 550 lei.

(Pentru studenți, pensionari și persoane cu venituri reduse, participarea este 250 lei)

Vă recomandăm să sosiți cu 15 min înainte și să purtați o ținută lejeră.

Pentru înscrieri și informații suplimentare:

www.thepath.ro

Andreea Serbănescu

Email: andreea.serbanescu@sundao.ro

Telefon: 0723.227.332

Pagina Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/744156742284807/

Vă așteptăm cu mult drag și bucurie pentru un weekend de excepție!

Despre Master Yu, Jae – Sheen

Maestrul Yu, Jae–Sheen, este vorbitor de renume internațional și maestru Sundao, având cunoștințele și înțelegerea profundă a tradițiilor străvechi autentice de antrenare a minții și corpului, a medicinei orientale și a mecanicii cuantice pentru o viață împlinită – alchimia forței vitale pentru auto-realizare. După ani de experiență practică, cu dăruire și pasiune în acumularea și împărtășirea  secretelor forței vitale, Master Yu a creat o metodă revoluționară de vindecare integrală și coaching – “EQHC (Energetic Quantum Healing & Coaching)” – Programul de vindecare energetică cuantică și coaching “ prin “Arta respirației”.

Este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al unor cărți precum “SunDao – O invitație la practica daoistă din munți”, publicată în limba romană de către Editura Herald. Îi inspiră pe toți să aducă mai multă bucurie în munca lor și mai multă dragoste în familie, în timp ce își construiesc o viață liniștită, activă și armonioasă. Vizitează România pentru prezentari și seminarii încă din 2008. S-a întâlnit cu oameni din București, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Deva, Sibiu, Ploiești.

Master Yu s-a născut în apropiere de munții de est din Coreea de Sud. Drumul său spiritual a început la vârsta de 9 ani, sub îndrumarea unor profesori ca BongWoo (Daoist de munte) & SungChul (Maestru Budhist), împreună cu Maestrul HW Kwon, bunicul și bunica sa, care, mai târziu, aveau să devină călugări budhiști. După ani de meditație de concentrare și introspecție în prezența îndrumătorilor săi spirituali, a fost binecuvântat cu multe experiențe profunde care au condus la cea mai importantă experiență de eliberare și de înțelegere, cea care l-a vindecat de atacuri de panică, fobii, alergii, dureri fizice și de mintea centrată pe ego.

Cu pasiunea pentru munca sa, călătorește în toată lumea, oferind workshop-uri, sesiuni de coaching, ședințe de vindecare și retreaturi adulților, copiilor și organizațiilor. Prin munca sa, a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței. Ședințele private, workshop-urile de auto-vindecare, retreat-urile de meditație cu Master Yu ajută oamenii să nu se mai identifice cu propriul ego și să își asume riscuri pentru a trăi împliniți și fără frică. Master Yu locuiește în North Scottsdale, Arizona (SUA).

Aflați mai multe despre Master Yu și munca sa pe www.masterUschool.com.

retreat

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment