Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Reset-ul de care și tu ai nevoie: învață cum să separi sentimentele de relații

Reset-ul de care și tu ai nevoie: învață cum să separi sentimentele de relații

Învățând să separi de sentimentele de relații, iți dai ție șansa să iți dobândești gândirea rațională și să o abandonezi pe cea disfuncțională care ți-a favorizat până acum suferința, agravarea suferinței, traumatizarea și retraumatizarea. A separa sentimentele de relație este o regulă de aur pentru fiecare persoană! Există multe reguli de aur pe care comunicarea, educația relațională și dezvoltarea personală ni le pun la dispoziție – si ar fi fost minunat să le fi învățat încă de mici, din familie.

Te aștept cu drag la SENS – locul în care afli toate aceste reguli de aur, locul în care înveți cum să le integrezi în viața ta – în toate relațiile tale.

Citeste mai mult

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment