Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Fă-ți cel mai mare bine: refuză să mai fii sacrificator, reparator și educator

Fă-ți cel mai mare bine: refuză să mai fii sacrificator, reparator și educator


Cred că și tu îți dorești un an minunat și cu dorințe împlinite!
Cu câteva condiții clare de care să te ții, îl și poți avea exact cum ți-l dorești:
– să nu fii dispus/ă să faci sacrificii psihologice unilaterale
– să nu vrei să repari pe nimeni (persoane din categoria ”damaged people”)
– să nu vrei sa educi pe nimeni (dacă nu ești educator, învățător sau profesor, în mod oficial, că pregătire, nu tu trebuie să te ocupi de ceea ce nu au învățat cei din jurul tău în cei șapte ani de acasă)
– să te concentrezi doar pe obiectivele tale personale, profesionale, financiare, educaționale.
Pentru asta:
1. Conștientizează-ți tiparele toxice pentru tine: a fi sacrificatorul/sacrificatoarea de serviciu, a fi
cel/cea care repara oameni din categoria “damaged” si a fi educator de needucați și de needucabili
2. Exclude din start pornirea ta de a fi sacrificator, reparator și educator.
3. Uită-te la tine și la viața ta:
Ce bine îți faci în acest an? Ce rău îți faci în acest an? Ce priorități ți-ai stabilit pentru tine în acest an? 
🍒 SENS – retreat anual pentru femei
🍒 Când: 6-9 August 2020
🍒 Unde: Bran, Pensiunea Muntele Rece
🍒 Early bird: 1 Martie 2020
🍒 Nu uita că, dacă ești angajată, trebuie sa obții din timp aprobare pentru concediu!
Pentru cine este SENS?
SENS este pentru toate femeile, însă în mod special este pentru femeile care:
– au înțeles că echilibrul emoțional și sănătatea mintală reprezintă prioritatea lor numarul unu
– au înțeles că au nevoie de informații corecte în ceea ce privește redobandirea echilibrului emotional/recuperarea/vindecarea și relațiile (indiferent de natura relatiilor)
– au înțeles cu adevărat că trebuie să se responsabilizeze pentru viața lor, își doresc să învețe ce au de făcut în această direcție și cum să mențină schimbarile facute
Dacă și tu ai înțeles că sănătatea ta mintală este comoara ta cea mai de pret, dacă și tu ai înțeles că frumusețea unei femei se construiește în jurul valorilor sale interioare, dacă și tu ai realizat că lipsa informațiilor complete și corecte îți afectează viața și echilibrul emoțional și a dus la pierderea puterii tale interioare feminine, dacă și tu ai inteles ca psihoeducatia le protejeaza pe femei impotriva abuzurilor si violenței domestice, dacă și tu ești pregătită să pornești spre o viață cu adevărat echilibrată… atunci pe 6 August 2020 te aștept cu drag alături de noi!
De aici  http://www.minunemica.eu/sens11-bootcamp-anual-pentru-femei-6-9-august-2020/ poți afla toate detaliile pentru inscriere, care sunt motivele reușitei femeilor care au participat la editiile anterioare și care sunt beneficiile participarii la ediția din acest an.
Hai alături de noi!
Participă și învață, cu ajutorul informațiilor complete și corecte din sfera psihologiei și a educației relationale, cum să iti reglezi nu doar emoțiile, ci și reacțiile, relațiile și situațiile problematice. Aici înveți strategii și tehnici concrete care sunt gândite pentru a te ajuta să ieși din tiparele dezadaptative în baza cărora ai trait pana acum – sa te eliberezi de toate acestea, pentru a deveni femeia de care poti fii mândră. Redobândește-ti demnitatea și autonomia pentru a te putea defini ca femeie completă – si, in cazul in care ai o fiică, să poți fii un model bun pentru fiica ta!
Grupa cu nr.11 este în formare și locurile se ocupă în ordinea înscrierii.
ATENTIE: LOCURILE SUNT LIMITATE. 
Te aștept cu drag alături de noi!
Până atunci, nu uita: exclude 100% de pe lista ta de opțiuni comportamentele neadecvate, obiceiurile proaste si abuzul celor din preajma ta, tendința ta de a fi sacrificator, educator, terapeut – și, deci, victimă. Astfel de opțiuni nu trebuie să existe pe lista ta de opțiuni – daca iți dorești un an cu dorințe împlinite.
Mona Georgescu
Psiholog clinician de orientare psihanalitica
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment