Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Reducere pentru situatii financiare delicate, la SENS – retreat pentru femei, 7-10 August

Reducere pentru situatii financiare delicate, la SENS – retreat pentru femei, 7-10 August

Draga mea cititoare,

Am primit mai multe solicitari despre posibila participare, la un pret redus, la retreat-ul SENS, pentru persoane aflate in situatii financiare delicate.

Stiu ca iti doresti sa vii alaturi de noi si ca ai nevoie de acest retreat, stiu ca in fiecare an ti-ai propus sa participi, insa dificultatile financiare au stat in calea ta. 

Pentru ca inteleg cum este sa iti doresti sa participi la un astfel de eveniment de care chiar simti ca ai nevoie – mai ales atunci cand conditiile financiare nu sunt tocmai prielnice, m-am gandit sa iti ofer posibilitatea participarii la un pret redus, si daca iti doresti foarte mult sa vii alaturi de noi, dar traversezi o perioada dificila din punct de vedere financiar, te rog sa ma contactezi pentru a discuta in ce mod poti participa.

Ma poti contacta telefonic (0722.501050) sau pe e-mail (lucia_mona_georgescu@yahoo.com). 

Te asteptam cu bucurie alaturi de noi!

Te imbratisez si iti doresc o zi in armonie, cu drag,

Mona 

featured image site tabara

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment