Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Reducere 35% la retreat-ul de vara pentru Femei: SENS – Gura Diham, 7-10 August

Reducere 35% la retreat-ul de vara pentru Femei: SENS – Gura Diham, 7-10 August

Cand am initiat proiectul SENS, in urma cu 5 ani, ma intrebam care sunt femeile care vor ar putea avea nevoie de o astfel de sustinere psihologica oferita in cadrul workshop-urilor si in cadrul taberei. Nu eram foarte sigura ce fel de categorii de femei se vor inscrie in acest program – de ce si-ar dori sa participe, de ce si-ar dori sa lucreze cu un psiholog si ce schimbari ar spera sa poata face cu un astfel de ajutor, cat de hotarate pot fi femeile referitor la viata lor si la tot ce presupune aceasta.

Ma intrebam caror categorii de varsta ma pot adresa prin intermediul proiectului SENS, caror categorii profesionale si caror zone ale tarii pot sa fac accesibil acest proiect.

Ma mai intrebam daca in cadrul acestui program se vor inscrie femei casatorite, femei singure, femei divortate, vaduve sau femei care se afla intr-o relatie de cuplu.

M-am intrebat daca vor dori sa vina alaturi de mine femei cu studii superioare sau femei fara studii superioare, femei angajate sau femei care au propriile lor afaceri.

Ma mai intrebam care ar putea fi situatiile delicate prin care trec toate aceste femei – indiferent de particularitatile care le-ar diferentia –  si cat de mult isi doresc sa inteleaga ca pot schimba in bine aceste situatii delicate, pentru ca viata lor sa capete un contur frumos.

SENS este pentru toate femeile din Romania sau din afara Romaniei – indiferent unde locuiesc, cu ce se ocupa, ce studii au si ce varsta au!

Pana in acest moment, au participat in cadrul acestui program peste  400 de femei care au inteles ca, indiferent de varsta pe care o au, indiferent de studiile urmate, indiferent daca si-au format sau nu deja propria familie, indiferent ca detin o diploma sau nu, viata emotionala isi urmeaza cursul sau, putand interveni brusc, luandu-ne prin surpindere, in cele mai neasteptate momente.

De-a lungul timpului, femeile care au participat la acest program au contribuit, fiecare in parte, prin problematica expusa, la dezvoltarea si imbunatatirea programului, astfel incat, in 2011 am hotarat sa extind acest workshop si sa ii dau forma unui program intensiv de 3 zile. S-a conturat, astfel, tabara de psihologie si dezvoltare pentru femei, SENSE – un proiect de suflet, pentru suflete.

Ore si zile in care timpul ne-a permis, de fiecare data, sa ajungem in cele mai profunde straturi ale fiintei noastre si sa privim in acele locuri cu smerenie, cu uimire, uneori cu teama, alteori cu frica sau chiar cu furie, pentru a gasi forta de a ne ridica mai senine, mai curajoase, mai increzatoare. 

Timpul si ritmurile interioare difera chiar si de la o ora la alta, insa in timpul orelor petrecute impreuna, sincronizarile au devenit o obisnuinta cu totul aparte, iar bucuria noilor intelesuri si a noilor decizii pe care fiecare le-a avut de pus in practica, a fost uneori greu de pus in cuvinte.

Sunt recunoscatoare tuturor participantelor care au avut incredere in acest program si au venit spre mine cu inima deschisa, pentru a afla cum isi pot crea un univers interior mai frumos, mai prietenos si mult mai intelegator, astfel incat sa traiasca o viata armonioasa – pe plan personal, familial si in planul relatiilor cu cei din jur.

Pot sa spun ca acest program s-a transformat si a crescut odata cu mine, s-a imbogatit cu experiente in urma carora eu insami mi-am imbogatit sufletul, astfel incat anul acesta, am hotarat sa adaug ceea ce am simtit ca lipsea, iar acum pot sa spun ca este complet si ca, incepand din acest an, se va desfasura pe parcursul a 4 zile de retragere, departe de zgomotul oraselor.

Varianta completa contine, de la teorie la practica, cele mai semnificative subiecte si metode concrete de cunoastere, intelegere, dezvoltare si optimizare personala. Eu insami am trecut prin acest proces terapeutic si, pentru ca m-a ajutat si a ajutat deja foarte multe persoane, vreau sa il transmit mai departe, acelor femei care simt ca viata este mai mult decat rutina zilnica, obligatii, datorii, servici si facturi de platit, celor ce inteleg ca acest ”prizonierat” nu face decat sa agraveze pericolul atat de evident al toxicitatii emotionale.

Procesul de transformare si de intelegere are un inceput – si de cele mai multe ori acesta si primul pas: privirea in interior.

Privind in urma, pot sa fac, cu mare bucurie, urmatorul bilant: pana acum, in cadrul programului SENS, au participat mai mult de 400 de femei si sunt bucuroasa:

– pentru ca au venit alaturi de mine femei foarte tinere, care au avut curajul sa inceapa sa isi doreasca sa ”descalceasca” sensul dificultatilor cu care se confrunta de la varste relativ mici (19-20 ani)

– pentru ca din punct de vedere al educatiei nu am avut restrictii sau bariere si ca am incurajat participarea femeilor indiferent de studiile pe care le aveau

– pentru ca la retreat-ul de la Gura Diham au venit femei din toate colturile tarii, din zone atat de diferite si de indepartate – le-am admirat din toata inima pentru efortul depus, din punct de vedere al distantei!

– pentru ca alaturi de noi au gasit alinare, solutii si strategii sanatoase, atat femei angajate in sistemul de stat, cat si femei angajate in zona corporatiilor – asistente personale, femei care lucreaza in vanzari, asistente medicale, profesoare, avocate, juriste, inspectoare de resurse umane, medici, economiste, secretare, contabile sau terapeuti in domeniul terapiilor complementare.

– pentru ca au participat in cadrul acestui program,  femei care aveau afacerea lor personala si care au ales sa renunte la job-urile obisnuite si care acum conduc cu succes mici saloane de cosmetica si intretinere corporala, notariate, tipografii si centre de copiere, sali de fitness sau de dans, pizzerii sau patiserii; si isi fac treaba FOARTE BINE si cu MARE RESPONSABILITATE.

Intr-un cuvant, o mare varietate de doamne si domnisoare care au venit cu incredere, emotie si curiozitate in cadrul proiectului! 

In prima zi, la prima intalnire a grupului, vad femei care nu se cunosc intre ele, femei timide, ingrijorate pentru viata lor, femei carora le este teama sa vorbeasca in public, femei speriate de singuratate sau lipsite de curaj.

Pe masura ce avansam, vad cum atatea femei minunate pot sa creeze un spatiu atat de special pentru problematica personala adusa in cadrul grupului si asist, de fiecare data, la transformari atat de frumoase, la redobandirea progresiva a resurselor de care aceste femei au atata nevoie: curaj, incredere in sine, vointa si, mai ales, iubire de sine.

Si, mai ales, vad femei pe care nu le mai diferentiaza si nu le mai separa nimic, asa cum erau in prima zi – doar aparent straine si necunoscandu-se; pe masura ce avansam vad femei pe care le uneste hotararea de a urma drumul dezvoltarii personale si al schimbarilor frumoase in viata lor, vad femei curajoase si care isi asuma alegerile pe care le vor pune in practica. 

De asemenea, pe langa motivele de bucurie mentionate mai devreme, sunt deosebit de fericita pentru ca toate doamnele si domnisoarele au inteles conceptul programului dar, mai ales, sunt deosebit de fericita pentru ca fiecare dintre aceste femei a fost deosebit de curajoasa si a impartasit experienta sa de viata – un lucru nu tocmai comod, dupa cum fiecare stia, inainte de a se inscrie. 

Le multumesc, pe aceasta cale, din nou, tuturor doamnelor si domnisoarelor care au participat, de-a lungul anilor, la SENS si le transmit toata dragostea mea!

Iar pe voi, daca inca nu v-ati inscris, va astept cu mult drag la Gura Diham si abia astept, cu emotie, sa ne cunoastem si sa lucram impreuna.

CE SE INTAMPLA IN CADRUL ACESTUI RETREAT PENTRU FEMEI, TIMP DE 4 ZILE, PE SCURT:

 • 18 workshopuri,
 • 12 explorari interioare si exercitii de prezenta, constientizare si armonizare,
 • 3 meditatii active,
 • tehnici de respiratie
 • vei invata sa te asculti, dobandind BENEFICII la nivel fizic, emotional, mental si spiritual
 • te vei conecta la sursa de Liniste Interioara, redescoperind ARMONIA, FRUMUSETEA, CLARITATEA si CENTRAREA IN PROPRIA FIINTA,
 • vei cunoaste femei deosebite cu care vei impartasi o experienta unica.

Dar, ce este cel mai important pentru a putea face toti acesti pasi: trebuie doar sa ai curaj sa iti doresti aceste lucruri. Trebuie doar sa ai curajul de a trai frumos.

Pentru doamnele si domnisoarele care au participat pana acum, SENSE si-a dovedit utilitatea – in viata personala, profesionala, de familie, si in relatiile cu persoanele din jur.

Daca nu ai participat pana acum, iar sufletul tau vibreaza cu invitatia mea de a ni te alatura la inceputul acestei vacante de vara, te invit sa te inscrii pentru a participa la editia a patra, ce va avea loc tot la Gura Diham, 24-27 Iulie 2014.

PENTRU CA EU CRED CA SI TU AI PUTEREA DE A-TI FACE VIATA FERICITA, VINO ALATURI DE NOI –  PENTRU A REFLECTA, PENTRU A INTELEGE, PENTRU A IUBI!

Vino in vacanta la SENS – un retreat dedicat Femeilor.  Iata albumul editiei de anul trecut!  Porneste boxele si … vizionare & auditie placuta!

Coperta album tabara 2013

SPER CA TI-A PLACUT CEEA CE AI VAZUT IN ACEST ALBUM

(GANDURI, IMAGINI DIN TIMPUL ATELIERELOR SI MINUNATUL PEISAJ DE LA GURA DIHAM)

SI

TE ASTEPTAM ALATURI DE NOI LA EDITIA DIN ACEST AN! 

INVESTITIA:

 • 188 euro, daca achiti avansul pana pe data de 31 Iulie 2014
 • 290 euro, daca achiti avansul dupa 31 iulie 2014

 Pretul include:

 • materiale didactice 
 • pensiune completa: cazare + toate mesele (meniu lacto-ovo-vegetarian) + coffee breaks + gustari intre ateliere
 • taxa de statiune/salvamont (taxe obligatorii, conform legislatiei)

OBSERVATII:

Daca dupa achitarea avansului va retrageti intentia de a participa, avansul nu se returneaza.

Doamnele/domnisoarele care doresc cazare in regim single, vor achita in plus o diferenta de 120 lei.

Daca esti studenta sau pur si simplu te afli intr-o perioada delicata din punct de vedere financiar dar iti doresti foarte mult sa vii alaturi de noi, te rog sa ma contactezi telefonic pentru a discuta despre modalitatea in care poti participa la aceasta editie.

Inscrierea este valida numai dupa achitarea unui avans de 50%, restul urmand sa se achite in momentul intalnirii la Gura Diham, cand vei primi si factura.

INFORMATII: Mona Georgescu – telefon: 0722.501050; e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com

CADOU din partea MinuneMica.eu:

Fiecare participanta primeste din partea MinuneMica.eu un Voucher cadou: 30% discount la tratamentele cosmetice oferite de Amaryllis Beauty Salon din Bucuresti.

Numar de locuri: maxim 10 persoane

CUM TE INSCRII?

1. Participarea este garantata doar de achitarea avansului de 50% din taxa mentionata mai sus.

Plata avansului de 50% (echivalentul in lei) se face prin virament bancar in contul:

RO44BTRL04701201R62631XX, Banca: Transilvania S.A. – Agentia Baba Novac, Bucuresti,

Titular: GEORGESCU LUCIA-MONA.

Ca referinta pentru operatiunea bancara, nu uita sa mentionezi: ”workshop”

2. CONFIRMI ACHITAREA AVANSULUI TAXEI

Te rog sa confirmi achitarea taxei la adresa lucia_mona_georgescu@yahoo.com, trimitand copia ordinului de plata, scanata si specificand numele si numarul tau de telefon si numarul de persoane pentru care ai achitat avansul.

3. Diferenta se achita in sala de curs, inainte de inceperea cursului.

4. Urca-te in tren si pregateste-te pentru o mini-vacanta minunata alaturi de noi – o vacanta cu emotii impartasite si intelese, o vacanta cu bucurie si stralucire, o vacanta speciala!

5. Bucura-te de calatorie sau … ”ENJOY THE RIDE!” – te asteptam cu mult drag!

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment