Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Puterea Visurilor Voastre

”Visati la o lume in care dragostea este raspunsul la fiecare intrebare, reactia la fiecare situatie, experienta in fiecare moment!

Visati la o lume in care Viata – cu tot ceea ce sprijina Viata – reprezinta cea mai inalta valoare, primeste cele mai inalte onoruri si se exprima in modul cel mai inalt!

Visati la o lume in care libertatea devine cea mai inalta expresie a Vietii, in care nici unul dintre cei care pretind ca-l iubesc pe celalalt nu incearca sa-l ingradeasca – si in care tuturor le este permis sa-si exprime splendoarea fiintei lor pe deplin si cu adevarat!

Visati la o lume in care tuturor le este garantata oportunitate egala, toti au la dispozitie resurse egale si tuturor li se acorda demnitate egala, astfel incat sa poata trai cu totii in mod egal ca experienta minunile de neegalat ale Vietii!

Visati la o lume in care niciodata unul nu-l mai judeca pe celalalt, in care nu se mai pun niciodata conditii, inainte de a se oferi dragoste si in care frica nu este niciodata un mijloc de a obtine respect!

Visati la o lume in care diferentele nu produc discriminari, exprimarea individuala nu produce separare si maretia Intregului este reflectata in maretia partilor lui!

Visati la o lume in care este intotdeauna destul, in care simplul dar de a imparti cu altii duce la constienta ca este destul – si o si creeaza – si in care fiecare actiune o sprijina!

Visati la o lume in care suferinta nu mai este niciodata ignorata, in care intoleranta nu mai este niciodata exprimata si in care ura nu mai este niciodata traita ca experienta de catre nimeni!

Visati la o lume in care ego-ul este abandonat, in care Superioritatea este abolita si in care Ignoranta este eliminata din realitatea fiecaruia, fiind reduse la Iluziile – care de fapt si sunt!

Visati la o lume in care greselile nu duc la rusine, regretele nu duc la vinovatie si Judecarea nu duce la Condamnare!

Visati la toate aceste lucruri si la multe altele!

Alegeti ca ele sa existe? Atunci visati ca ele sa devina realitate!

Cu puterea visurilor voastre, puneti capat cosmarurilor realitatii voastre. Puteti alege acest lucru, sau puteti alege Iluzia.

V-am mai spus-o si inainte, prin cuvintele poetilor si ale conducatorilor si ale filozofilor: exista dintre cei care vad lucrurile asa cum sunt – si spun: “De ce?” si exista dintre cei care viseaza la ceva nu a existat niciodata – si spun: “De ce nu?”

Neale Donald Walsch, “Comuniune cu Dumnezeu”, Editura For You

Va recomand cu drag aceasta carte, ce poate fi comandata AICI

1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

  1. LITICA  May 10, 2015

    CAND CORPUL NU ,,MAI POATE,,IMI DAU SEAMA CA SUFLETUL IMI ESTE BOLNAV…………….MULTUMESC

    (reply)

Add a Comment