Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Puterea interioara feminina

Puterea interioara feminina

Puterea interioara feminina se gaseste in vulnerabilitatile cu care se confrunta femeia care s-a indepartat de sine si in redobandirea gandirii sanatoase despre propria persoana si despre viata personala.
Indiferent de educatia si de profesia pe care o practica, inca exista foarte multe femei care asociaza puterea interioara feminina cu suferinta, durerea, sacrificiul unilateral si compromisul nedorit. Exista foarte multe femei care nu fac diferenta intre concesie si compromis, ajungand la sacrificii unilaterale ce le afecteaza sanatatea si echilibrul emotional. Confuzia intre concesie (absolut fireasca intre parteneri) si compromis a dus, in timp, la violenta domestica – indiferent de nivelul de educatie sau de nivelul  profesional atins de parteneri. Puterile feminine innascute nu au legatura cu suferinta, cu toleranta in exces, nu au legatura cu acceptarea dusa la extrem si nici cu jocurile psihologice la care multe femei apeleaza doar pentru a mai prelungi situatii / relatii care sunt din start compromise. 
Daca te simti adesea descentrata, fragila, deprimata, derutata, fara rost, descurajata, macinata de rusine sau de sentimente de vinovatie, daca te simti lipsita de energie si de creativitate, daca te simti nehotarata, neajutorata, blocata, incapabila sa iei decizii bune pentru tine, daca te sacrifici in mod unilateral si repetat pentru altii, daca nu iti poti controla sau stabili limitele, daca iti ignori propriile nevoi si propriile ritmuri interioare, daca te cufunzi in rutina domestica, in munca sau in inertie, daca te temi sa fii tu insati, daca te temi sa iubesti sau daca te temi sa te retragi din relatii nepotrivite, daca te temi sa ripostezi atunci cand nu exista alta solutie, daca te temi sa actionezi desi ai putea face asta … inseamna ca esti prinsa in capcana auto-sabotarii si a prejudecatilor societatii.
Orice femeie are noua sarcini psihice cu ajutorul carora isi va redescoperi puterea interioara – iar SENS este locul in care, timp de 5 zile, acest lucru devine posibil cu ajutorul intelegerii acestor noua sarcini psihice care nu au fost niciodata dezvaluite femeilor in procesul lor devenirii lor ca femei. 
Pentru al zecelea an consecutiv SENS sustine femeile sa-si redescopere puterea interioara.
💃 Inscrierile la SENS 10 sunt deschise! 💃 
SENS10:  7-11 August 2019, editia nr.10 (Predeal)
Profita de urmatoarea categorie de discount (early bird: 1 Ianuarie – 31 Martie 2019) si asigura-ti din timp locul la SENS – programul creat pentru tine!
Intrucat am primit solicitari pentru a extinde durata bootcamp-ului, editia din 2019 are o durata de cinci zile (in loc de patru).
“Femeie nu te nasti, ci devii” spunea Simone de Beauvoir.
Indiferent de locul in care s-a nascut, a crescut si traieste, indiferent de nivelul de educatie, indiferent de meserie sau de profesie, indiferent de cultura din care face parte, indiferent de patura sociala careia ii apartine, indiferent de sistemul politic in mijlocul careia isi traieste viata si indiferent de varsta fiecarei femei, universul interior feminin este foarte complex si problemele sufletului feminin sunt aceleasi. Iar psihoeducatia contine toate “instrumentele” de care orice femeie are nevoie pentru a pasi – cu incredere si in mod atent ghidata – in universul sau pentru a putea evolua apoi asa cum are nevoie si in ciuda “standardelor” strambe ale acestei societati – o societate care, in general, reduce femeia la cateva utilitati, fortand-o sa-si reprime emotiile, trairile, visurile, asteptarile si sa-si blocheze potentialul, ramanand departe de feminitatea completa.
Fiecare Femeie poate sa-si inceapa propriul demers catre feminitatea completa – la orice varsta si exact din punctul in care se afla.
Important este ca fiecare Femeie sa devina constienta de aceasta nevoie si sa nu o (mai) ignore, sa nu se mai fereasca de educatia corecta. Important este, de asemenea, ca fiecare Femeie sa inceapa sa invete ce este necesar sa invete pentru a-si vindeca instinctele lezate – daca isi doreste, cu adevarat, sa revina la ea insasi, pentru a-si putea recupera pozitia corecta in toate relatiile sale importante, pentru a nu mai pierde vreodata terenul pe care si-l recupereaza, pentru a-si arata intotdeauna standardele, valorile si granitele – intelegand ca toate au legatura cu feminitatea completa si ca doar in acest mod isi poate mentine sanatatea psihica la un nivel optim care sa-i permita cresterea, evolutia, dezvoltarea si orientarea catre viitor.
Vino sa afli:
☑️ce presupune schimbarea autentica, ce presupune vindecarea corecta si cum poti mentine schimbarile – pe termen lung si in mod constant, astfel incat sa nu mai revii la tiparele disfunctionale care ti-au adus durere si suferinta inutila
care sunt cele 9 sarcini psihice ale femeii, sa le intelegi la nivel profund si sa traiesti in baza acestor sarcini psihice
☑️ce sunt granitele psihice, de ce este bine sa le intelegi si sa le integrezi si cum sa le stabilesti apoi in exteriorul tau
cum sa te diferentiezi de parintii tai (sau de partenerul tau) pentru a avea cu acestia relatii sanatoase, relatii de tip adult-adult, in loc de relatii abuzive
☑️cum sa te repozitionezi in mod ecologic in toate relatiile tale
cum sa iti dezvolti capacitatea de auto-reglarea emotionala pentru a-ti putea regla in mod simplu gandirea si comportamentul 
cum sa gestionezi schimbarile prin care treci atunci cand in viata ta apar obstacole, piedici, esecuri si dezamagiri
☑️cum sa ramai autentica in relatiile cu cei din jurul tau si sa nu mai mimezi acceptarea a ceea ce, de fapt, nu doar ca nu este de acceptat insa este si in detrimentul tau 
cum sa iesi din dependenta emotionala si sa iti redobandesti autonomia in toate relatiile importante pentru tine
☑️cum sa iti recastigi increderea in tine si cum o poti pastra, indiferent de situatiile delicate prin care treci
cum sa gandesti altfel despre tine pentru a avea o imagine de sine sanatoasa, pentru a fi bine cu tine oriunde te-ai afla si pentru a atinge starea de bine dorita
☑️… si nu numai 🙂
O parte din testimoniale primite dupa editiile anterioare si informatiile necesare inscrierii la editia nr.10 pot fi consultate aici: http://www.minunemica.eu/sens10-bootcamp-anual-pentru-femei-7-11-august-2019-predeal/
SENS este o usa deschisa spre vindecarea durerii si spre transformare, o usa spre redobandirea puterii interioare feminine. Este o usa deschisa fiecarei femei care isi doreste cu adevarat aceste lucruri. Vino alaturi de noi la urmatoarea editie a bootcamp-ului SENS pentru a descoperi femeia care iti doresti sa fii: o femeie completa, o femeie rationala, constienta si sigura de ea!
SENS este o usa spre transformare, o usa spre redobandirea puterii interioare feminine.
Vino alaturi de noi la urmatoarea editie (August, 2019) a bootcamp-ului SENS pentru a descoperi femeia care iti doresti sa fii: o femeie completa, o femeie rationala, constienta si sigura pe ea – in toate relatiile sale.
SENS – by Mona Georgescu este ocazia sa te intalnesti tu cu tine in mod autentic, programul (30% teoretic, 70% practic) fiind creat astfel incat tu sa iti poti vindeca ranile psihice iar schimbarile pe care ai nevoie sa le faci sa poata fi facute intai in profunzime si apoi la suprafata – dar cu simplitate, incepand din prima zi.
Participa alaturi de noi si, pentru ca orice femeie isi poate redobandi puterea interioara, la orice varsta, da mai departe informatia: anunta o prietena, spune-i unei colege, anunta-ti mama sau sora – sau, de ce nu, pe amandoua – despre SENS 10!
SENS – standarde de calitate in dezvoltarea personala dedicata femeilor. SENS – protejeaza demnitatea femeilor. SENS – sprijina femeile in vindecarea de care au nevoie pentru ca acestea sa revina la adevaratele lor valori – intelepciunea si feminitatea autentica – si sa-si poata asuma responsabilitatea integrala pentru viata lor.
Dragile mele, chiar meritati din plin o viata frumoasa – va astept cu blandete si caldura alaturi de noi la editia nr.10 (7-11 August 2019), inscrierile sunt deschise!
Mona Georgescu
Psihosexolog, psiholog clinician de orientare psihanalitica (psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului)
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com / telefon: 0722.501050
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment