Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Programul de Coaching Adlerian in Romania – Bucuresti, 8 Octombrie (seria a doua)

Programul de Coaching Adlerian in Romania – Bucuresti, 8 Octombrie (seria a doua)

Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler 

te invită la

a doua serie a programului de Coaching Adlerian derulata in România

de catre Anabella Shaked, MA, MCC* și Mia Frank Levitt, MA, MCC*,

începând cu 08 octombrie 2014.

Programul de COACHING este susținut de către formatorii Anabella Shaked, MA, MCC*, psihoterapeut Adlerian și Mia Levitt-Frank, MA, MCC*, psihoterapeut Adlerian.

Anabella și Mia au pregătit sute de coach-i în cele 37 de derulări ale programului în Israel și România. O primă serie este acum în curs de formare în România, serie ce în curând va intra în supervizare.

Programul de COACHING este recunoscut de către ICF (Federația Internațională de Coaching) ca și ACTP (Program Acreditat de Formare în Coaching) ceea ce înseamna că studenții vor primi automat la finalizare recunoașterea internațională Professional Certified Coach (PCC, Coach Certificat Profesional) după ce au acumulat 750 de ore de practică.

Programul de COACHING va conține atât sesiuni de formare față-în-față cu formatorii, cât și supervizare de grup sub formă de webinar, intervizare, practică sub supervizare și sarcini de lucru care să ajute la fixarea principiilor și tehnicilor specifice.

Programul de COACHING cuprinde și perioada de practicum în supervizare și se va finaliza cu certificare recunoscută internațional prin ICF.

Cui se adresează? Liderilor și managerilor din diferitele tipuri de organizații, trainerilor, terapeuților, consilierilor sau oricăror alte persoane care doresc să se formeze pentru o nouă profesie ce presupune lucrul direct cu oamenii pentru a-i sprijini să-și descopere resursele, să-și vadă calitățile, să-și construiască alternativele și să-și definească drumul către un scop pozitiv.

Formarea se va desfășura în limba engleză și presupune cunoașterea elementară a acestei limbi. Pentru detalii legate de programul de coaching adlerian, acreditat ACTP prin ICF, despre inscriere, costuri, persoane de contact te rog accesează acest link: http://dfiles.eu/files/5fld3d4x2 pentru a descarca brosura completa a programului. Daca nu reusești te rog scrie-ne și îți vom trimite broșura.

*MCC –Master Certified Coach, cu peste 2,500 de practică

“Descoperind resursele din experiențele trecute și folosindu-le în prezent, visele din viitor sunt realizabile.” (Adina Voinea, coach adlerian în formare)
“De la ACUM la ORICE este doar un pas: ALEGEREA. Coachingul este procesul intern care coordoneaza PASUL!” (Ramona A., coach adlerian în formare)
“Cum arată viața ta dacă în loc de “o sa încerc” vei folosi ” voi face”? (Andi B., coach adlerian în formare)
Te așteptăm alături de noi!

Echipa Centrului Adler

10355473_582678555186434_1967918708393087674_o

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment