Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Program de COACHING adlerian acreditat ACTP de către ICF

Program de COACHING adlerian acreditat ACTP de către ICF

PRIMUL PROGRAM DE COACHING ADLERIAN ACREDITAT ACTP DE CATRE ICF IN ROMANIA

Incepand cu 27 Noiembrie 2013 incepe in Romania primul program de COACHING adlerian acreditat ACTP de catre International Coaching Federation (ICF).

Programul de COACHING este sustinut de catre formatorii Anabella Shaked, MA, MCC*, presedinte al Institului Adler din Israel si Mia Levitt-Frank, MA, PCC*, psihoterapeut Adlerian. Anabella si Mia au pregatit sute de coach-i in cele 35 de derulari ale programului, pregatind deja 6 facilitatori si 30 de coach-i supervizori, parte a echipei de formare.

Programul de COACHING este recunoscut de catre ICF (Federatia Internationala de Coaching) ca si ACTP (Program Acreditat de Formare de Coach-i) ceea ce inseamna ca studentii vor primi automat la finalizare recunoasterea internationala Professional Certified Coach (PCC, Coach Certificat Profesional) dupa ce au acumulat 750 de ore de practica.

Programul de COACHING va contine atat sesiuni de formare face-to-face cu formatorii, cat si supervizare de grup sub forma de webinar, intervizare, practica sub supervizare si sarcini de lucru care sa ajute la fixarea principiilor si tehnicilor specifice.

Programul de COACHING cuprinde si perioada de practicum in supervizare si se va finaliza cu certificare recunoscuta international prin ICF.

Cui de adreseaza? Managerilor din diferitele tipuri de organizatii, trainerilor, terapeutilor, consilierilor sau oricaror alte persoane care doresc sa se formeze pentru o noua profesie ce presupune lucrul direct cu oamenii pentru a-i sprijini sa-si descopere resursele, sa-si vada calitatile, sa-si construieasca alternativele si sa-si defineasca drumul catre un scop pozitiv.

Formarea se va desfasura in limba engleza si presupune cunoasterea elementara a acestei limbi. Mai sunt 4 locuri disponibile, iar data limita pentru inscriere este 07.11.2013. Programul de COACHING este derulat in parteneriat de catre Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler si Individual Psychology Coach Training International.

Informaţii cost:

De la 2,700 Euro, functie de cerintele cursantilor in cadrul programului de COACHING.

Informatii detaliate si inscrieri:

Andi Beldianu (andibeldianu@alfredadler.ro, tel. 0722767841)

Ramona Andrei (ramonaandrei@alfredadler.ro, tel. 0721235056)

* MCC -Master Certified Coach si PCC -Professional Certified Coach

 

 

2


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment