Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Primul grup de formare in coaching adlerian

Primul grup de formare in coaching adlerian

Incepand cu luna noiembrie, Centrul International pentru Resurse si Formare ALFRED ADLER impreuna cu Adlerian Coaching School de la Institutul Adler din Israel lanseaza PRIMUL GRUP de formare in coaching adlerian.

Luni, 9 septembrie, de la ora 18.00 ne intalnim pentru o ora, in Bucuresti, la Casa Cu Flori, sa ascultam povesti cu si despre coaching, impreuna cu Anabella Shaked, co-fondator si formator/supervizor in programul de coaching adlerian din Israel.

Daca doriti sa va alaturati, va rog sa-mi dati un mesaj pe mail (andibeldianu@alfredadler.ro) pentru a confirma prezenta si a primi detaliile despre locatie. Va asteptam cu bucurie!

Cateva detalii suplimentare despre programul nostru de coaching:

Coachingul este un proces de predare, invatare si dezvoltare prin care individul este sprijinit sa atinga un rezultat sau un scop personal sau profesional!

Programul va contine atat sesiuni de formare face-to-face cu formatorii, cat si supervizare de grup sub forma de webinar, intervizare, practica sub supervizare si sarcini de lucru care sa ajute la fixarea principiilor si tehnicilor specifice.

Programul cuprinde si perioada de practicum in supervizare si se va finaliza cu certificare recunoscuta international prin ICF (International Coaching Foundation). Programul este integral acreditat de ICF.

Cui de adreseaza? Trainerilor, terapeutilor, consilierilor, managerilor sau oricaror alte persoane care doresc sa se formeze pentru o noua profesie, care presupune lucrul direct cu oamenii pentru a-i sprijini sa-si descopere resursele, sa-si vada calitatile, sa-si construieasca alternativele si sa-si defineasca drumul catre un scop pozitiv.

Inscrierile au inceput deja! Numar maxim de participanti: 16

!!! Formarea se va desfasura in limba engleza si presupune cunosterea elementara a acestei limbi.

Informatii detaliate si inscrieri:

Andi Beldianu (andibeldianu@alfredadler.ro, tel. 0722.767.841)
Ramona Andrei (ramonaandrei@alfredadler.ro, tel. 0721.235.056)

 

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment