Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Între noi, femeile: Pretty Woman – Mandala numelui [7 Martie, București]

Între noi, femeile: Pretty Woman – Mandala numelui [7 Martie, București]

În spatele ecranelor de telefon sau de laptop, există foarte multe femei singure sau care se simt singure – deși nu sunt singure – dar care traiesc o singurătate apăsătoare. O singurătate despre care nu se vorbește, dar care locuiește în multe dintre aceste femei.
Pentru că primăvara ne aduce din nou la viață și pentru că femeia este cea care dă viață, m-am gândit la o întâlnire doar pentru noi, femeile – art-terapie la început de primăvară! 
Prin urmare, te aștept cu drag la cabinetul meu din București – o zi doar pentru noi! 
– Pretty Woman si Mandala numelui tău –

Unde: București. Adresa completă vă fi comunicată numai persoanelor care confirmă participarea prin achitarea contribuției. 
Durata: 6 ore, începând cu ora 12.00
Contribuție: 150 lei
Data limita pentru efectuarea transferului: 4 Martie 2020
Detalii pentru transfer: 
GEORGESCU LUCIA-MONA P.F.A.
IBAN RO91BRDE441SV86072714410 – B.R.D.
După ce efectuezi transferul, te rog să-mi trimiți confirmarea pe e-mail împreună cu datele tale din cartea de identitate (nume integral, adresă, CNP) pentru a putea emite factura. 
ATENȚIE: LOCURILE SUNT LIMITATE ȘI SE OCUPĂ ÎN ORDINEA ÎNSCRIERII!
– În cazul anulării participării, contribuția nu se poate returna –
Informații suplimentare:
– e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com
– telefon: 0722.501050
Pretty Woman si Mandala numelui tău
Să vorbim. Să fim împreuna. Să ne spunem povestea și să o desenăm, în forma unei mandale a numelui – într-un cerc de femei. Puterea vindecătoare a unui cerc de femei este, deja, cunoscută. Iar art-terapia cu mandale ne ajută să ne redobândim echilibrul emoțional și încrederea în noi, pentru a ne înțelege prioritățile, nevoile și dorințele, pentru a ne stabili obiective – atât personale, cât și profesionale, pe care chiar le putem aduce la realitate, la viață. 
Despre mine:
Sunt Consilier NLP Integrativ, consilier relațional și trainer de dezvoltare personală. Sunt licențiată în psihologie și am urmat studii masterale (Tehnici de comunicare și influență socială), apoi am urmat o specializare în psihanaliza și psihoterapia copilului și adolescentului, o specializare în psihosexologie și alte formari continue (”Metode și tehnici de lucru cu copiii și cu adolescenții”, ”Art-terapie pentru minte, inima, corp”, ”Instrumente psihodramatice utilizate în psihoterapie”, ”Terapii scurte centrate pe soluție”, ”Evaluarea complexă psihodiagnostică și psihopedagogica”, ‘Leadership și dinamici de grup”, ”Conceptualizarea și tratarea formelor celor mai comune din psihopatologie: o perspectivă adleriana cu Paul Rasmussen, Ph.D.”, ”Ce funcționează în psihoterapie” cu Scott Miller). Sunt fondator al site-ului cu resurse de psihologie, dezvoltare personală și educație relațională www.minunemica.eu – sursa ta de psiho-educație. Site-ul a apărut în 2009 și, în acest an, aniversează 11 ani de activitate. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, am facilitat cursuri în organizații multinaționale de prestigiu.
La cabinetul meu din București lucrez individual și în grup cu persoane care doresc să înceapă un demers de auto-cunoaștere și de dezvoltare personală prin metode NLP și din științele socio-umane, într-o abordare multidisciplinară. Lucrez cu femei și cu bărbați, și lucrez, de asemenea, cu copii/adolescenți și familiile acestora, cu cupluri și familii. Lucrez cu orice persoană care a ajuns în punctul în care nu mai dorește că viața să fie dominată de dependență emoțională, de lipsă de încredere, de suferință și de prejudecățile societății. De asemenea, în cabinetul meu organizez workshop-uri de dezvoltare personală pentru femei, pentru cupluri, pentru bărbați și pentru familii cu copii mici sau cu adolescenți.
– Pretty Woman si Mandala numelui tău –
Povestim – despre ce ne entuziasmează, ce ne bucură, ce ne sperie, ce ne întristează, ce ne îngrijorează, ce ne ajută să ne întoarcem spre propria persoană … multe ce-uri și multe de ce-uri. Între noi, despre noi, pentru noi.
Vă aștept cu mult drag!  
Mona Georgescu
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Consilier Relațional și de Dezvoltare Personală
Trainer Educație Relațională și Dezvoltare Personală
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment