Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Permite-ti luxul de a nu-ti neglija granitele si de a ti le arata

Permite-ti luxul de a nu-ti neglija granitele si de a ti le arata
Cat de bine iti cunosti granitele? 
Prin insasi natura vietii, suntem expusi, in orice tip de relatii, micilor sau marilor abuzuri din partea persoanelor cu care avem interactiuni. Incepand cu cei mai apropiati oameni, continuand cu cei mai putin apropiati cu care putem fi nevoiti sa avem relatii: sefi, colegi, parteneri de afaceri, clienti, etc.
Conceptul de granita psihica sanatoasa se aplica oricarui tip de relatie si este baza pe care se pot forma celelalte tipuri de granite: corporale, sexuale, de timp, de spatiu, financiare, profesionale, colegiale.
Odata ce tu ai integrat acest concept si l-ai inteles, trebuie sa-l utilizezi in toate situatiile in care granitele tale sunt neglijate chiar de tine si invadate de catre cei din jurul tau. Nu este suficient doar sa stii ca exista granite, ci este nevoie de munca interioara cu ajutorul careia tu iti construiesti aceste granite. O munca interioara ale carei rezultate concrete trebuie sa se vada in toate relatiile tale. Pentru ca granitele tale contin valorile tale – iar granitele si valorile nu se negociaza.
Granitele tale reflecta ca esti o persoana autonoma din punct de vedere emotional, o persoana sigura pe ea si pe deciziile sale, o persoana in control asupra vietii sale.
Despre granitele noastre am scris deja AICI si ne vom ocupa cu mare seriozitate si la SENS – cel mai complex bootcamp creat exclusiv pentru femei. Vulnerabilitatea feminina este scoasa in evidenta intr-un mod cat se poate de exagerat – nu, femeile nu sunt vulnerabile ”prin definitie”. Dar asa se spune, asta este prejudecata societatii asupra femeilor. Orice persoana este vulnerabila – dar nu ”prin definitie” – ci prin lipsa informarii corecte si prin lipsa educatiei corecte. De un om informat corect si educat corect oamenii se feresc – nu le mai place, nu mai este pe gustul lor. Pentru ca informatia corecta inseamna putere – putere asupra vietii personale si putere adecvata in toate relatiile. O Putere care te ajuta sa nu te mai dezechilibrezi, sa nu te mai destabilizezi in fata celor care doresc sa iti surprinda vulnerabilitatile pentru a se folosi de ele in defavoarea ta, generandu-ti deruta, confuzie si dezechilibre severe. Granitele si valorile alcatuiesc o parte din puterea interioara feminina – acea putere despre care se spune ca barbatilor le-ar fi frica. Pentru ca da, odata ce o femeie si-a integrat in viata sa aceste concepte intr-un mod cat se poate de vizibil, inseamna ca si-a recapatat puterea. Odata recapatata puterea interioara, nicio femeie nu mai poate fi santajata, manipulata, pacalita, luata drept naiva si usor de dus de nas, nu mai poate fi abuzata emotional, fizic sau sexual. Adica nu mai este folosita drept obiect. 
Informarea corecta si educatia corecta protejeaza femeile. Informarea corecta si educatia corecta pot fi oricand incepute – iar acest lucru este posibil la SENS, unde te astept cu drag! 
SENS – o experienta care iti va schimba viata!
Intre 7-11 August 2019 te invit la un bootcamp care te poate ajuta sa schimbi modul in care te raportezi la tine si la relatii si te va ajuta sa iti vindeci rani vechi, rani ce au radacini adanci – rani al caror ecou este acum prezent zi de zi in viata ta.
SENS – by Mona Georgescu este ocazia sa te intalnesti tu cu tine in mod autentic, este ocazia sa revii la simturile tale, este ocazia sa te privesti in mod ca se poate de constient, lucid, rational si asumat – si sa iti privesti si relatiile tot in acest mod.
Formatul bootcamp-ului este creat astfel incat schimbarile care iti doresti sa apara sa poata fi facute intai in profunzime si apoi la suprafata – dar cu usurinta, incepand din prima zi.
SENS contine invataturile esentiale pe care orice femeie trebuie sa si le integreze. Practica intensa te va ajuta sa intelegi, te va ajuta sa te vindeci si sa te repozitionezi in mod adult, ecologic si sanatos in toate situatiile delicate cu care te confrunti: in viata personala, in relatia de cuplu, in familie, la serviciu, in relatiile de la locul de munca si, extinzand, in relatia pe care o ai cu mediul in care traiesti – universul tau.
Indiferent unde locuiesti, indiferent cu ce te ocupi, indiferent daca esti singura sau intr-o relatie, indiferent daca ai copii (de fapt, cu atat mai mult) sau inca nu ai copii, probabil ai constatat si tu: problemele sufletului feminin nu isi gasesc rezolvarea prin adaptarea la modelul promovat de societate.
Adaptarea la modelul indus de societate duce – pentru marea majoritate a femeilor – la pierderea feminitatii, a autenticitatii, duce la anularea sexualitatii si a senzualitatii, duce la adancirea in suferinta, mai degraba – nu duce catre o viata satisfacatoare, implinita, echilibrata.
Pana pe 1 Iulie 2019 poti beneficia de inscriere la SENS10 la pret redus – te poti inscrie, insa, si dupa aceasta data.
Pe site poti vedea informatiile necesare inscrierii, te poti informa in legatura cu urmatoarea categorie de pret si cu celelalte discounturi. De asemenea, tot aici poti vedea cum au beneficiat de SENS cursantele editiilor anterioare:
http://www.minunemica.eu/sens-eveniment-pentru-femei-predeal-7-11-august-2019/
Daca inca nu te-ai inscris, mai ai timp sa te inscrii – inscrierile sunt deschise pana pe 3 August! Hai sa faci parte din grupul femeilor care au revenit la intelepciunea autentica si la puterile feminine innascute – femei care au inteles cu ajutorul psihologiei, al psihanalizei, al dezvoltarii personale si al educatiei relationale ce inseamna Feminitatea Completa si cum poate fi aceasta traita in fiecare zi!
Asigura-ti din timp locul la SENS – programul creat pentru tine! Te astept cu drag!
Mona Georgescu
Psihosexolog, psiholog clinician de orientare psihanalitica (psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului)
Consilier NLP integrativ pentru Femei

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment