Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Pentru prima dată în România: “Journey Intensive” cu Brandon Bays

Pentru prima dată în România: “Journey Intensive” cu Brandon Bays

“Journey Intensive” cu Brandon Bays: un seminar de excepţie pentru prima dată în România!

Între 31 mai – 2 iunie 2013, Brandon Bays, expert în vindecare holistică si autoarea best-seller-ului „Călătoria”, va susţine la Bucureşti Seminarul “Journey Intensive” – celebru în peste 45 de ţări pentru beneficiile multiple pe care le aduce în toate domeniile vieţii.

În cadrul acestui Seminar, Bays predă un cumul de procedee puternice şi simple de vindecare emoţională şi dezvoltare personală reunite în ceea ce ea numeşte metoda „Călătoria” şi concepute în timpul propriei experienţe de vindecare de o tumoare abdominală în doar 6 săptămâni. Punctul-cheie al acestei vindecări l-a constituit accesarea şi travaliul terapeutic asupra amintirilor dureroase stocate în celulele corpului, conform teoriei memoriei celulare a lui Deepak Chopra.

O metodă unică şi uşor accesibilă tuturor, indiferent de categoria de vârstă sau domeniu de activitate, ea vindecă vechile tipare emotionale şi amintirile dureroase stocate in celule si deblocheaza energia vindecătoare a fiintei, astfel încât corpul poate intra firesc în procesul de regenerare şi vindecare.

Procedeul “Calatoria” si-a dovedit eficienta in practic orice forma de tulburare emoţională, în boli, în eliberarea de blocajele care ne impiedică să avem o viaţă relaţională sau profesională împlinită, în gestionarea circumstanţelor dificile de viaţă (decesul cuiva drag, divort, abuz, şoc post-traumatic etc.), în autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale şi Centrul de Sănătate şi Viaţă O&D. Informaţii şi înscrieri pe www.thejourney-romania.com.

Există seminarii – şi există “The Journey”. Toate celelalte par doar o pregătire de fond pentru “The Journey”, unde are loc adevărata transformare. (Tom F., arhitect, absolvent al Seminarului Journey Intensive)

Psiholog Patricia Cihodaru

The Journey Romania, 0722.65.71.55

Redescopera sanatatea si fericirea prin puterea emotiilor

Cum ajuta ”Calatoria” femeile

E dificil sa faci fata unei furtuni emotionale; odata declansata, cu greu o mai poti opri. Mai sunt si acele perioade din fiecare luna care aduc cu ele schimbari emotionale care pe unele ne scot din ritmul firesc, al vietii de zi cu zi. Tristetea, iritabilitatea, anxietatea, schimbarile de dispozitie sunt uneori atat de prezente in viata noastra incat am putea spune despre ele ca sunt precum musafiri nepoftiti pe viata. Iti dam insa o veste buna: emotiile tale iti pot deveni prieteni si aliati.

Prietenii nostri, emotiile…

Avem tendinta sa respingem emotiile etichetate ca fiind negative. Ne produc un disconfort evident care poate tine uneori si zile intregi. Ai vrea sa scapi de acest disconfort, dar nu stii cum.

Brandon Bays, autoarea cartii “Calatoria” (“The Journey”) si a metodei de vindecare emotionala si fizica cu acelasi nume propune o abordare radicala in ceea ce priveste modul de raportare la emotii.

Cand te confrunti cu o emotie negativa, nu fugi de ea, accept-o. Daca esti foarte atenta la tine ai sa observi ca atunci cand apare o stare negativa esti tentata sa faci orice altceva numai sa nu te intalnesti cu ea: fie vorbesti cu prietenele, fie alegi sa te uiti la televizor sau sa dai drumul la calculator, sau te apuci sa faci curat, fie te duci la frigider sau te angajezi intr-un conflict prin care iti alimentezi starea etc. Cautam mereu in exterior o solutie cand de fapt ea se afla la indemana noastra, mai aproape decat banuim, ea se afla chiar in noi.

Traieste momentul prezent. Asta inseamna doar sa ramai relaxata si sa observi emotia. Permite-i sa existe, fii constienta de ea.

Localizeaza apoi emotia in corpul tau. Poti sa o simti in orice regiune, in piept, in abdomen, la nivelul gatului etc. Respira apoi normal, relaxata, fiind atenta in acea zona din corpul tau unde este localizata emotia. Actionand in acest mod ea dispare de la sine in doar cateva minute.

In loc de “iert, dar nu uit”

Un alt aspect asupra caruia insista Brandon Bays este iertarea – o iertare autentica, profunda. Toate conflictele, resentimentele, ura, frustrarea, frica etc. se depoziteaza in celulele corpului nostru, concluzie la care a ajuns Dr. Deepak Chopra, endocrinolog, specialist in medicina interna, expert in fizica cuantica.

El a observat ca in ciuda faptului ca celulele noastre se reinnoiesc la anumite intervale de timp, variabile in functie de tipul de celula, boala persista si dupa ce celulele bolnave au fost reinnoite de celule noi. Cu alte cuvinte programul de boala al vechii celule a fost transmis noii celule. De aici Dr. Deepak Chopra a dezvoltat conceptul de memorie celulara. Modificarea memoriei celulare se face in primul rand prin golirea celulelor de toate amintirile dureroase, suferintele si incarcatura emotionala asociata lor ceea ce va facilita intrarea corpului intr-un proces firesc de regenerare si vindecare.

Cum poti sa faci aceasta? In cadrul metodei de vindecare elaborate de Brandon Bays exista o anumita etapa si anume exercitiul focului de tabara care presupune exprimarea tuturor cuvintelor, emotiilor pe care nu le-ai putut exterioriza la vremea respectivului conflict, trauma, suferinta. Aceasta iti va permite sa intelegi perspectiva celor implicati in amintire, sa ii ierti sau sa te ierti pe tine, dupa caz.

Un program puternic de vindecare

Toti acesti pasi sunt inclusi in programul de vindecare pus la punct de Brandon Bays. In urma experientei sale de vindecare de o tumora mare cat o minge de baschet in numai 6 saptamani ea a dorit sa puna la dispozitia oamenilor aceasta metoda eficienta si accesibila. Numai in 2012, peste 20 000 de persoane au participat la cel putin un seminar organizat de echipa lui Brandon Bays.

Acest program de vindecare este recunoscut si utilizat in intreaga lume:

  • in tarile nordice este subventionat de unii asiguratori pentru mai multe tipuri de boli;
  • in Africa de Sud este utilizat in serviciile de urgenta ale spitalelor
  • in Anglia este utilizat in scoli, unde rata de reusita in ceea ce priveste eliminarea comportamentului violent al elevilor depaseste 97%, iar rata de promovare creste la 91-93%;
  • in Olanda este utilizat in organizatii guvernamentale pentru vindecarea problemelor declansate de stres si a sindromului “burn-out”.

Anul acesta avem bucuria de a o primi pentru prima data in Romania pe Brandon Bays, care va sustine “Seminarul Journey Intensive” in perioada 31 mai – 2 iunie 2013 la Bucuresti. Aici puteti afla care sunt secretele metodei “Calatoria” care o fac atat de eficienta si renumita in intreaga lume. Pentru detalii si inscrieri accesati www.thejourney-romania.com.

Dr. Cristina Raduta
The Journey Romania

 

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment