Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Peaceful Hearts: Concert Terry Oldfield & Soraya Saraswati, Bucuresti 30 iunie 2013

Peaceful Hearts: Concert Terry Oldfield & Soraya Saraswati, Bucuresti 30 iunie 2013

Va invitam cu mare drag la concertul in premiera

Terry Oldfield & Soraya Saraswati

World Trade Center, Bucuresti 30 iunie 2013  

Terry Oldfield este un compozitor si muzician cunoscut si apreciat pentru muzica sa in toate colturile lumii. In 2013, impreuna cu partenera sa, Soraya Saraswati, porneste in turneul european Peaceful Hearts Tour, in cadrul caruia vor sustine concerte in Rusia, Belgia, Franta, Germania, Estonia, Suedia, Danemarca, Spania, Marea Britanie, Italia si, in premiera, in Romania.

Cu peste 30 de albume scoase si 3 milioane de albume vandute, muzica lui Terry aduce pacea chiar si in cea mai tulburata minte, calmeaza chiar si cele mai stresante zile. Muzica lui Terry ne ajuta sa ne relaxam, sa ne vindecam, sa meditam si sa experimentam pur si simplu Bucuria! In 2012, Terry lanseaza albumul “Journey into Space”, in care Mike Oldfield participa cu chitara, cei doi frati fiind foarte entuziasmati pentru aceasta colaborare.

Soraya Saraswati este facilitator de workshopuri, terapeut si orator cu experienta de peste 30 de ani. Soraya ne transmite mesajul importantei pe care o reprezinta recuperarea frumusetii noastre inerente. In atelierele ei, aceasta intelepciune este intensificata prin meditatie, muzica si atentie.

Vocea si instrumentele de suflat formeaza o comuniune similara cu cea dintre spirit si fizic, o comuniune intre radacinile muzicale celtice ale lui Oldfield si gratia Indiei, sunetele naturii si ale instrumentelor muzicale – fiind greu de intuit unde incep unele si se termina altele. Terry foloseste in concerte flaute din argint, Alto, Bansuri, naiuri, chitara. Soraya este vocalist dar foloseste si instrumente muzicale (orga, percutie, tanmandel – o combinatie intre 2 alte instrumente – tanpura si swarmandal).

Muzica lor ofera inspiratie, forta spirituala, armonie interioara si exterioara, recunostinta, entuziasm, reverie!

Website Terry Oldfield: http://www.terryoldfield.com

Website eveniment: www.heart-fest.com

Mesajul lui Terry & Soraya in avampremiera concertului:

 

Bilete online prin MyTicket si in reteaua magazinelor Diverta

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment