Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Participa la Bucuresti la Health & Beauty Expo

 

 

Te invit la un workshop despre Frumusetea Interioara:

  ~ Frumusete dincolo de make-up/Beauty Beyond Make-up ~

cu tine, pentru tine, despre tine

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 14.00

inscriere online

 in cadrul

HEALTH & BEAUTY EXPO

Sala Palatului – Bucuresti, 25-27 Noiembrie 2011

Fa din sanatatea ta, frumusetea ta!

MH Media Solution anunta cel mai complex eveniment dedicat sanatatii si frumusetii din Romania. Health and Beauty Expo este un concept international  aflat la cea de a doua editie la noi in tara si uneste sub acelasi acoperis doua concepte primordiale pentru fiinta umana: sanatatea si frumusetea.

Datorita succesului pe care acest tip de eveniment il inregistreza pe plan international, MH Media Solution aduce acest concept in Romania si ii invita pe toti cei interesati de domeniul sanatatii si frumusetii sa participe in fiecare an la aceasta expozitie.

Health & Beauty Expo porneste de la ideea ca frumusetea merge mana in mana cu o viata sanatoasa. Orice persoana, cu adevarat sanatoasa, radiaza de frumusete si orice persoana, cu adevarat frumoasa, radiaza de sanatate.

In ultimii ani, industria sanatatii si a frumusetii a evoluat atat de mult, incat trebuie sa depunem tot efortul pentru a tine pasul cu aceasta evolutie. Ne trebuie un loc unde sa aflam care sunt ultimele realizari in domeniul sanatatii si frumusetii si sa le alegem pe cele mai benefice pentru noi.

Evenimentul este dedicat sanatatii si frumusetii si are ca scop principal alaturarea celor doua domenii atat de interconectate, sub deviza “Fa din sanatatea ta, Frumusetea ta”.

Health and Beauty Expo se va desfasura la Sala Palatului in perioada 25- 27 Noiembrie 2011, 3  zile in care publicul va avea ocazia sa vada, testeze si sa cumpere ultimele produse din domeniul sanatatii si al frumusetii, sa participe la conferinte si sa se bucure de demonstratiile sportive.

Evenimentul va cuprinde partea de expozitie, workshop-uri si conferinte pe teme de sanatate si frumusete, demonstratii ale profesionistilor din domeniu,  lansari de produse precum si manifestari artistice. Toate acestea intr-un cadru relaxat si profesional.

Vizitatorii expozitiei vor afla, printre altele, despre cele mai noi trenduri in materie de produse de infrumusetare, cosmetica, ingrijirea parului, igiena personala, medicina alopata, medicina traditionala, medicina alternativa, terapii naturiste, nutritie, gimnastica si nu numai.

Pentru mai multe detalii despre program, speakeri si cum te poti inscrie, acceseaza pagina evenimentului.

Pentru a avea acces la conferinte, sunteti rugati sa va inscrieti online – locuri limitate!


INSCRIE-TE CHIAR ACUM!

 

INTRARE LIBERA!

 

Vezi, Inveti, Relationezi, Identifici, Experimentezi !

 

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment