Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

“OSHO Born Again” 8 – 14 Octombrie, Bucuresti

“OSHO Born Again” 8 – 14 Octombrie, Bucuresti

Pentru prima oara in Romania

Kaifi cu procesul “OSHO Born Again”

8 – 14 Octombrie 2012, Bucuresti

Un proces creat special de Osho pentru a redescoperi prospetimea si inocenta copilariei fara a intra efectiv in contact cu diverse probleme psihologice.

“Acest experiment grozav prin care trecem este de fapt pentru a ajunge din nou in copilaria pierduta. Si cand zic “copilaria pierduta” ma refer la inocenta, la ochii plini de uimire, la a nu sti nimic, la a nu avea nimic si cu toate astea a fi in culmea fericirii. Aceste momente nepretuite, plin de uimire, bucurie, fara tesniune, griji, temeri, trebuie sa fie recastigate, redescoperite.” Osho

OSHO Born Again este o terapie meditativa, un proces de 7 zile, doua ore in fiecare zi. In prima ora vom intra inapoi in copilarie si vom face tot cee ce ne-am dorit intotdeauna sa facem. A doua ora vom sta in liniste in meditatie.

“Terapiile Meditative” – nume inventat de Osho – sunt procese menite sa elibereze energia, sa reimprospateze vitalitatea si sa creeze spatiu pentru liniste. Ele actioneaza la nivel energetic, evitand mintea constienta, analitica. De aceea ele sunt procese curate, pure, in care fiecare se conecteaza direct cu propria energie, fara a exista nicio interferenta sau interventie a facilitatorului (exceptand cazurile rare in care e nevoie de indrumare). Si toate sunt de fapt meditatii – chiar si in faza activa, in care suntem in fiecare moment fata in fata cu noi insine.

CINE faciliteaza procesul?

KAIFI s-a nascut in Creta, Grecia. Cu o vasta experienta in grupuri de auto-ajutorare, el practica arta in meditatie activa si s-a instruit in Meditatiile Osho, Osho Born Again, mediatia terapeutica Osho NO Mind, in hipnoza Ericksoniana, NLP (DVNLP certificat) şi de Pulsatii. Kaifi are master in Osho Neo-Reiki si master in sistemul traditional al Dr. Usui si are conexiuni in samanism (a lucrat si a fost initiat de / cu samanii din America Centrala).

Conduce seminarii, cum ar fi Osho No Mind si meditatie terapeutica Osho Born (cursuri si training-uri), “Die Before You Die – O centrare sufi prin viata si moarte”, “De la Separarea la Unitate”, „Calatoria de vindecare samanica”, tabere de Meditatie si cursuri de Reiki. Jumatate de an, Kaifi locuieşte în Eressos, Insula Lesvos, Grecia si lucreaza de mai bine de 20 de ani alaturi de cei de la centrul de meditatie Osho Afroz (www.oshoafroz.com), la a carei fondare a participat, iar restul anului, el calatoreste si impartaseste munca sa în jurul lumii. (Osho Multiversity Pune – India, România, Ucraina, China, Olanda …).

UNDE? In Bucuresti, intr-o locatie ce va fi anuntata la inscriere

CAND are loc evenimentul? Intre 8 – 14 octombrie 2012, cate doua ore in fiecare zi (in cursul serii).

INVESTITIE: 200 EUR.

OSHO Born Again este o terapie prin meditatie care ne va ajuta sa recastigam starea de prospetime si fericire a copilariei. Pe langa meditatia in sine vom petrece cateva ore sa invatam sa o facilitam intr-un mod profesionist.

Perioada : 3 – 9 septembrie: 5 ore pe zi timp de 7 zile

Pret : 380 euro

“OSHO Born Again” este o terapie prin meditatie care ne va ajuta sa recastigam starea de prospetime si fericire naturala a copilariei. Pe langa meditatia in sine vom petrece cateva ore sa invatam sa o facilitam intr-un mod profesionist.

Trainingul este pentru cei care indragesc procesul “OSHO Born Again” si isi doresc sa aiba o experienta mai profunda a lui si sa invete sa-l faciliteze la randul lor.

In cursul serii vom avea experienta procesului “OSHO Born Again”, iar diminetile vom aprofunda propria intelegere a procesului si vom invata cum sa facilitam si altora experienta.

Poti decide sa participi la training doar pentru a avea o experienta mai profunda a acestui proces revolutionar.

Acest training este unul experiential.

PERIOADA: 8 – 14 octombrie: 5 ore pe zi timp de 7 zile

INVESTITIE: 390 euro

Inscrierea devine efectiva numai in momentul platii unui avans de 50%. Locurile sunt limitate.

REDUCERI acordate:

– cei care au mai participat la unul din evenimentele Coaching Essence sau NLP Explorer beneficiaza de reducere de 10%!

– primii 5 inscrisi au 15% reducere!

– vino cu un prieten si ai 10% reducere!

Persoana de contact pentru detalii si inscrieri: Olga Oltean, tel. 0731.371.205, email: office@coaching-essence.

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment