Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Onoare copiilor si celor ce ii iubesc

Onoare copiilor si celor ce ii iubesc

Pentru mine, aceasta campanie  a reprezentat o prima ocazie de a ma implica intr-o activitate de voluntariat cu un scop atat de frumos si am avut prilejul sa vad cata munca este, de fapt, in spatele unui nume bine ales: “Fii parintele meu pentru o zi!”. Un nume care da cont de necesitatea implicarii noastre in viata semenilor nostri mai mici si care ne indeamna ca – macar pentru o zi – sa ne acordam la nevoile lor: sufletesti, materiale sau financiare.

Sunt copii foarte talentati, care au vrut sa-i rasplateasca, prin talentele lor, pe toti cei care i-au ajutat cu diverse tipuri de donatii (jucarii, hainute, bani, produse de igiena, etc.).

Au echilibrat, in acest mod, Universul: prin acest dar al lor, au intregit “schimbul”  si ne-au aratat continuumul dintre “a da – a primi”.

Va invit sa vizionati momente surprinse de-a lungul evenimentului care le-a fost dedicat.

Mona Georgescu

“Fii Parintele meu pentru o zi”

– in ganduri si imagini –

View more videos from MinuneMica Project.
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment