Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Nu uitati sa straluciti!

Nu uitati sa straluciti!


A fost odata ca niciodata, intr-o padure oarecare, o buburuza care a intalnit un licurici.

De fapt, nu se stie daca  buburuza a intalnit licuriciul sau licuriciul a intalnit buburuza, dar asta nici nu conteaza pentru povestea noastra.

Ceea ce conteaza, e ca buburuza si licuriciul s-au indragostit si au hotarat sa ramana impreuna pentru totdeauna. Numai ca si-au dat seama ca in padure erau o multime de obstacole, lipsite de importanta pentru altii, dar care pe ei i-ar putea desparti: o crenguta, o pietricica, o frunza…

Si atunci, buburuza si licuriciul au hotarat sa se tina tot timpul de mana pentru ca nimic sa nu-i poata desparti.

Se plimbau impreuna prin padure si erau foarte fericiti dar intr-o zi… licuriciul a constatat ca buburuza disparuse.

Nu stia daca el i-a dat drumul din mana ei sau daca ea i-a dat lui drumul din mana, dar asta nici nu conteaza in povestea noastra, conteaza numai ca licuriciul, singur si trist, a cautat buburuza sub fiecare frunza, sub fiecare crenguta, dar nu a gasit-o.

Iar licuriciul era din ce in ce mai trist si i se parea ca padurea nu mai are nici un gust, nici un sens, nici un farmec…

Si cum se plimba licuriciul foarte trist, s-a intalnit cu o furnica. Licuriciul i-a povestit furnicii ce i se intamplase, iar furnica i-a spus:

– Licuriciule, poate daca ai straluci tare, tare, buburuza te-ar vedea, oricat de departe ar fi si s-ar intoarce la tine.

– Stii ca ai dreptate ? a spus licuriciul… eram asa de trist, incat am uitat sa stralucesc!

– autor necunoscut –

 

1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

  1. Napocel  March 13, 2011

    Superb! Vibratiile pe aceeasi unda au efect. Tristetea exagerata, intretinuta ori lasata in voie afecteaza acea vibratie care ne face sa ne regasim, face ca sa transmitem ceva bun unora din jurul nostru care sunt pe aceasi unda.
    Excelent material!
    Bravo autorule necunoscut!

    (reply)

Add a Comment