Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Nu sunteţi propriul trecut

Nu sunteţi propriul trecut

Toti maestrii spirituali isi indeamna discipolii sa nu se mai identifice cu trecutul. Un trecut, de cele mai multe ori, greu de gestionat si imposibil de reparat. Cu toate ca materiale despre aceste subiecte deja au umplut spatiul virtual, o parte dintre protagonistii cartii si filmului ”The Secret” vorbesc, si ei, despre importanta acestei dez-identificari si non-identificari cu trecutul. Te invit sa citesti si opiniile/recomandarile lor despre acest subiect. In completarea sensului celor spuse de ei si redate mai jos, te invit, de asemenea, sa citesti cartea ”Secretul”, carte din care este extras si acest material si ce ne este oferita de catre Editura Adevar Divin.

Jack Canfield:

Mulţi oameni se simt ca şi cum ar fi victime în viaţă şi ei vor arăta adesea cu degetul la evenimente din trecut, poate la faptul că au crescut cu un părinte abuziv ori într-o familie cu probleme. Majoritatea psihologilor cred că aproape 85 la sută dintre familii sunt disfuncţionale, aşadar deodată nu mai sunteţi un caz unic. Părinţii mei erau alcoolici. Tatăl meu mă abuza. Mama a divorţat de tata când eu aveam şase ani… Vreau să spun că e aproape povestea fiecăruia într-o formă sau alta. Problema reală este ce veţi face acum? Ce veţi alege să faceţi acum? Fiindcă puteţi fie să vă concentraţi pe acest lucru, fie să vă concentraţi pe ceea ce doriţi. Iar atunci când oamenii încep să se concentreze pe ceea ce doresc, ceea ce nu doresc este lăsat deoparte, pe când ceea ce vor se extinde, iar cealaltă parte dispare.

„O persoană care îşi fixează mintea pe latura întunecată a vieţii, care retrăieşte mereu nefericiri şi dezamăgiri din trecut, se roagă pentru nefericiri şi dezamăgiri în viitor. Dacă nu vedeţi altceva decât nenoroc în viitor, vă rugaţi pentru un astfel de nenoroc şi îl veţi avea cu siguranţă.” Prentice Mulford

Dacă vă treceţi în revistă viaţa şi vă concentraţi asupra greutăţilor din trecut, nu veţi face decât să aduceţi mai multe circumstanţe dificile către dumneavoastră acum. Lăsaţi deoparte lucrurile din trecut, indiferent despre ce e vorba. Faceţi-o pentru dumneavoastră.

Dacă păstraţi ranchiună sau daţi vina pe ceva din trecut, vă veţi face rău doar dumneavoastră înşivă. Sunteţi sigura persoană care poate crea viaţa pe care o meritaţi.

Pe măsură ce vă veţi concentra în mod deliberat asupra lucrurilor pe care le doriţi, pe măsură ce începeţi să radiaţi senzaţii bune, legea atracţiei va răspunde. Tot ce aveţi de făcut este să începeţi, şi în timp ce faceţi acest lucru, veţi dezlănţui forţele magice.

Lisa Nichols:

Sunteţi proiectantul propriului destin. Dumneavoastră sunteţi autorul. Dumneavoastră scrieţi povestea. Stiloul este în mâna dumneavoastră şi rezultatul este orice alegeţi să faceţi.

Michael Bernard Beckwith

Frumuseţea privind legea atracţiei este că puteţi începe de unde sunteţi, puteţi începe să gândiţi „gânduri reale” şi puteţi începe să generaţi în interiorul dumneavoastră o nuanţă senzorială de armonie şi fericire. Legea va începe să răspundă corespunzător.

Dr. Joe Vitale

Prin urmare, puteţi începe să aveţi diferite credinţe, cum ar fi : „Există în Univers lucruri mai mult decât suficiente.” Ori să aveţi credinţa că: „Nu îmbătrânesc, întineresc.” Putem crea aşa cum dorim, folosind legea atracţiei.

Michael Bernard Beckwith

Şi vă puteţi elibera de tiparele moştenite, de codurile culturale, de credinţele sociale şi puteţi dovedi o dată pentru totdeauna că puterea din interiorul dumneavoastră este mai mare decât puterea din „interiorul” lumii.

Dr. Fred Alan Wolf

S-ar putea să gândiţi: „Ei bine, e foarte drăguţ, dar eu nu pot face asta.” Sau: „Ea n-o să mă lase să fac asta!.” Sau: „El n-o să mă lase vreodată să fac asta.” Sau: „Nu am destui bani să fac asta.” Sau: „Nu sunt destul de puternic să fac asta.” Sau: „Nu sunt destul de bogat să fac asta.” Sau: „Nu fac, nu fac, nu fac, nu fac…” Fiecare „Nu” luat separat este o creaţie!

Este o idee bună să deveniţi conştienţi atunci când spuneţi „Nu fac” şi să vă gândiţi la ceea ce creaţi atunci când spuneţi „Nu fac”.

O observaţie intuitivă puternică, împărtăşită de Dr. Wolf a fost la fel de bine pusă în evidenţă de toţi marii învăţători cu puterea cuvintelor Eu( fac). Atunci când spuneţi „Eu (fac)”, cuvintele care urmează poruncesc cu o forţă uriaşă, fi indcă declaraţi că faceţi.

Afirmaţi cu certitudine. Prin urmare, imediat ce spuneţi: „Sunt obosit” sau „Sunt frânt” sau „Sunt bolnav” sau „Am întârziat” sau „Sunt supraponderal” sau „Sunt bătrân”, Duhul spune: „Dorinţa voastră este poruncă pentru mine.”

Cunoscând aceste lucruri, n-ar fi o idee bună să începeţi să folosiţi cele mai puternice două cuvinte, EU (FAC), spre avantajul dumneavoastră?

Ce-aţi zice de: „PRIMESC orice lucru bun. SUNT fericit. MĂ BUCUR de belşug. SUNT sănătos. SUNT mereu la timp. SUNT mereu tânăr. SUNT plin de energie în fiecare zi.”

În cartea sa Sistemul maestrului, Charles Haanel susţine că există o afirmaţie care încorporează orice lucru pe care orice fi inţă umană şi l-ar putea dori, iar acea afirmaţie va aduce condiţii armonioase tuturor lucrurilor. El adaugă: „Motivul este că această afirmaţie corespunde strict Adevărului, iar atunci când Adevărul apare, orice formă de eroare sau de discordie va dispărea în mod necesar.”

Afirmaţia este aceasta: „Sunt întreg, perfect, tare, puternic, iubitor, armonios şi fericit.”

Dacă vi se pare că e ca şi cum aţi trage din lumea invizibilă în cea vizibilă ceea ce doriţi, încercaţi această scurtătură: vedeţi ceea ce doriţi ca fapt absolut. Această perspectivă va manifesta ceea ce doriţi cu viteza luminii. În secunda în care cereţi, acest lucru devine fapt în câmpul spiritual Universal, iar acest câmp este tot ce există. Atunci când concepeţi ceva în mintea dumneavoastră, să ştiţi că este un fapt, şi nu se poate pune în discuţie manifestarea faptului conceput.

„Nu există limită în ceea ce poate face legea pentru dumneavoastră; îndrăzniţi să credeţi în idealul propriu; gândiţi-vă la ideal ca şi cum ar fi fost deja un fapt realizat.” Charles Haanel

Atunci când Henry Ford aducea în lumea noastră viziunea vehiculului cu motor, oamenii din jurul său l-au ridiculizat şi s-au gândit că înnebunise, fiindcă urmărea să realizeze o astfel de viziune „sălbatică”.

Henry Ford ştia mult mai multe decât oamenii care l-au ridiculizat. El cunoştea Secretul şi cunoştea legea Universului.

„Atunci când credeţi fie că puteţi, fie că nu puteţi, în ambele situaţii aveţi dreptate.” Henry Ford (1863–1947)

Credeţi că puteţi? Puteţi împlini şi face orice doriţi cu această cunoaştere. În trecut s-ar fi putut să subestimaţi cât de strălucit sunteţi. Ei bine, acum ştiţi că sunteţi Mintea Supremă şi că puteţi atrage tot ceea ce doriţi din Unica Minte Supremă. Orice invenţie, orice inspiraţie, orice răspuns, orice lucru. Puteţi face orice doriţi.

Sunteţi un geniu de nedescris, deci începeţi să vă spuneţi acest lucru şi conştientizaţi cine sunteţi în realitate.

Rhonda Byrne – Secretul, Editura Adevar Divin

Cartea poate fi comandata AICI

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment