Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Nasterea unei Noi Lumi

Nasterea unei Noi Lumi

Acum, dupa ce am trecut dintr-o era in alta, din era informatiei in era spiritualitatii, din era competitiei in era cooperarii, din era masculinitatii in era feminitatii, acum la nasterea unei noi lumi, este necesar sa ne reacordam corpul pentru a ne adapta la parametrii schimbarii.

Reacordarea se face folosind tehnologia vibrationala a emotiilor, gandurilor si sentimentelor noastre, folosind codurile vibrationale care ne sunt aduse de relatiile noastre. Fiecare relatie, indiferent de durata sau de intensitate, ne ofera oportunitatea unor emotii, sentimente, ganduri ce ne oglindesc credintele.

Interpretand actiunile celorlalti, in baza incarcaturii noastre emotionale, avem oportunitatea de a ne echilibra credintele, dincolo de corectitudinea sau incorectitudinea judecatilor noastre. Cercetatorii au demonstrat ca modificarile genetice, schimbarile efective ale ADN-ului, pot fi realizate prin calitatea gandurilor, sentimentelor si emotiilor noastre.

Redefinind parametri spirituali ai Luminii, Intunericului, Binelui si Raului , ar fi singura cale care ne-ar permite sa ajungem la echilibru. GREGG BRADEN spune ca Recunostinta, Compasiunea si Darul Binecuvantarii (http://www.healing.ro/darul-binecuvantarii/) sunt instrumentele cu care ne reacordam corpul la vibratiile Noii Ere.

Aceasta este, de fapt, o oportunitate de a ne reintoarce la adevarata noastra natura si este cel mai mare DAR pe care ni-l putem oferi noua insine, unul altuia si urmasilor nostri.

“Este posibil sa ne reamintim si sa intruchipam acest dar intr-o clipa, in rastimpul unei singure batai a inimii”, spune omul de stiinta, Gregg Braden

Suntem intr-un moment istoric extraordinar, in care generatia noastra are o mare responsabilitate, aceea de a purta omenirea spre noua etapa a evolutiei umanitatii…vom hotari sa simtim compasiune, recunostinta transcendand polaritatea sau ne vom lasa coplesiti de vechile obisnuinte in a incrimina si judeca in baza vechilor tipare?

Pentru a intelege cum sa procedam pentru ca gandurile, sentimentele si emotiile noastre sa fie guvernate doar de compasiune, recunostinta, bucurie si iubire, putem participa la Seminarul de 2 zile din Italia cu o investitie de participare redusa, pana la data de 31 Ianuarie.

Investitia totala (participare, transport, cazare) este esalonata in trei transe. Afla cum http://www.healing.ro/intalnire-cu-gregg-braden/ si grabeste-te sa te inscrii.

Georgeta Sultan,

Instructor certificat in tehnica ThetaHealing®

 

 

 

 

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment