Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Motivonti.ro te invita la o seara de film cu Alexandru Negrea

 Ariel Constantinof ne invita la primul eveniment organizat de Motivonti.ro: seara de film cu Alexandru Negrea

De ceva timp mă tot gândeam la cum ar fi să vedem împreună nişte filme pe care apoi să le discutăm într-un loc călduros, cu un ceai şi nişte prăjiturele în faţă. Apoi m-am gândit că aproape fiecare om are un film favorit, un film care i-a schimbat viaţa.

 

Aşa că am onoarea să vă invit la prima seară de film. Vom viziona împreună unul din filmele preferate ale lui Alexandru Negrea. Apoi vom sta la un ceai cald şi ceva papa bun din partea casei pentru a “discuta” oleacă ce-am vizionat.

Ideea este să ieşim din rutină – tocmai de aceea tot evenimentul are loc într-o miercuri (21 aprilie), la orele 18:30 – deci după orele de curs şi/sau programul de lucru.

Gazda noastră va fi casa de pe Mătăsari 17.

Avem locuri limitate – şi anume 20 de locuri – deci cine vrea să vină este rugat să se înscrie pe formularul de aici.

 

 

 

 

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment