Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Misterioasa Viata a Inimii, București 10–11 Iunie 2017

Misterioasa Viata a Inimii, București 10–11 Iunie 2017


MISTERIOASA VIATA A INIMII
Pasiunea, Iubirea si Dorul
Un weekend de Constelatii cu Bill Mannle
București 10 – 11 Iunie 2017
Care este dorinta ta cea mai profunda?
Poti gasi pasiune cu ușurinta dragoste si succes sau esti paralizat de frica?
Frica îti apartine sau duci/cari ceva din istoria familiei tale?
Ce s-ar intampla daca ti-ai deschide inima si ai infrunta frica?
Cum ar fi viata ta diferita daca ai trai din inima, dand si primind dragoste?
Prin ritualuri, exercitii si constelatii vom explora:
  • Deschiderea inimilor noastre si confruntarea cu temerile noastre
  • Daruirea si primirea dragostei
  • Renuntarea la vinovatie si a-ti da voie sa primesti multa bucurie
  • Singuratatea versus solitudine
  • Cresterea bucuriei, a umorului, a acceptarii si a creativitatii in munca si viata noastra
  • Cum sa deblocam curgerea fluxurilor energetice primare prin noi si sa facem conexiuni mai profunde cu cei pe care-i iubim, cu trecutul si prezentul.
Un fel de “harta de viata”, Constelatiile Familiale reprezinta o abordare fenomenologica unica ce exploreaza dinamici ascunse care uneori ne pot impiedica sa traim vieti autentice. Are potentialul de a ne atinge la un nivel energetic profund, vindecand adesea rani vechi si conducand la o transformare in vietile noastre si in viata celor din jurul nostru. Aceasta munca adanceste respectul pentru misterul vietii si pentru fortele care o modeleaza.
Petreceti un weekend de deschidere a inimii pentru descoperirea si vindecarea personala. Intrati în legatura cu energia primara care curge prin noi toti si faceti conexiuni mai profunde cu aceia pe care-i iubim, cu trecutul si prezentul.
Bill Mannle este un terapeut Gestalt si Terapeut in probleme de casatorie si familie in practica privata – din Connecticut, SUA. Este membru adjunct al facultatii de la Universitatea South State Connecticut din cadrul Programului de Casatorie si Familie, unde lucreaza ca supervizor clinic si preda un curs despre Familia de Origine.
La mijlocul anilor ’90, s-a concentrat pe atasament si trauma în copilaria timpurie si a fost instruit la Centrul Hincks-Dellcrest, Toronto Canada, pentru sanatatea mintala a copiilor. Continuand lucrul, în 1997 a urmat o instruire intensa la Centrul de stres post-traumatic din New Haven CT.
Ca facilitator si trainer de constelatii familiale, Bill a condus seminarii în Connecticut, New York, California, Germania, Danemarca, Australia, Mexic, Spania, Belgia si Canada. A condus ateliere in scoli atat pentru adolescenti, cat si pentru profesori si utilizeaza in prezent Constelatiile ca metoda de supervizare. Interesat de continua expansiune a constelatiilor, el exploreaza natura spirituala cat si capacitatea de a deschide inima a acestora si influenta pe care o au de-a lungul procesului.
Inscrieri  la dragosriti@yahoo.com
Detalii la tel.: 0722.376.207, http://dragosriti.blogspot.ro/2017/05/BillJun17.html
Atelierul se va desfasura la Hotel Siqua, in Bucuresti, Calea Plevnei 59 A. Click pentru harta.
Orar: 10:00 – 18:00 cu pauze de confort si de pauza de masa
Pret:    
Inscrieri pana la data de 30 Mai 2017 – 180 Euro
Inscrieri Incepand cu data de 1 Iunie 2017 – 230 Euro

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment