Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Mini-workshop: Cum sa fii leader-ul care face diferenta, Brasov 27 Martie

Mini-workshop: Cum sa fii leader-ul care face diferenta, Brasov 27 Martie

Acest workshop isi propune sa ajute participantii sa exploreze principiile de leadership, atributele si stilurile care contribuie la a fi un lider eficient si incurajator. Ca si consilier, terapeut, supervizor, manager, profesor, facilitator sau parinte ai nevoie de abilitati de comunicare stabile si eficiente, de o perspectiva optimista si de capacitatea de crea o viziune si de a modela pentru si impreuna cu ceilati, astfel incat sa faci diferenta ca si lider.

Observand propriile experiente in care ati condus si ati fost condusi, facand distinctia dintre a conduce (leadership) si a manageria (management), reflectand la ceea ce hraneste si ceea ce intoxica stilul de leadership si practicand comunicarea pozitiva, feedback-ul si abilitatile de coach, participantii vor putea sa evalueze abordari alternative care sa-i conduca la a fi lideri mai puternici, cu un grad mai mare de compasiune, la a fi modele.

Acest mini-workshop se adreseaza parintilor care-si doresc sa depasesca modelul recompensa/pedeapsa si celor care vor sa stie cum sa transmita mesaje pozitive puternice copiilor, se adreseaza profesorilor care isi doresc sa modeleze in elevii lor calitati si atitudini care sa produca o schimbare in perspectiva lor asupra vietii si lumii, se adreseaza managerilor care-si doresc ca organizatiile sau grupurile pe care le conduc sa fie “vii” si formatoare de personalitati, facilitatorilor care-si doresc sa-si imbogateasca perspectiva cu cea a principiilor adleriene, terapeutilor, coach-ilor, consilierilor care isi doresc sa stie sa modeleze clienti adaptati, autentici si proactivi.

COST:

  • 100 ron
  • Taxa poate fi achitata in numerar sau prin transfer bancar
  • Cont ING: RO48 INGB 0000 9999 0342 2401
  • Beneficiar: Asociatia Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler

LOCATIE:

  • Kronwell Conference Center
  • Hotel Kronwell, Bdul Garii 7

ÎNSCRIERI SI INFORMATII:

karenKaren John Este psiholog si lucreaza in Marea Britanie ca si trainer, cercetator, lector, consultant, psihoterapeut adlerian si supervizor pentru practica terapeutica si organizationala.

În ultimii 13 ani a sprijinit agentiile, liderii si personalul implicat in serviciile de educatie integrata, sanatate si asistenta sociala pentru copii, familii si comunitati si a colaborat la dezvoltarea, lansarea si desfasurarea Calificarii Profesionale Nationale in cadrul Centrului Integrat pentru Leadership si la programele de Masterat si Doctorat in Leadership de la Universitatea din Leicester.

Avand 43 ani de experienta in psihologia academica si psihiatrie, sanatate mentala si servicii de asistenta sociala, cercetare si training, scopul ei consecvent a fost sa ajute indivizii, familiile, organizatiile si specialistii sa recunosca si sa depasesca obstacolele interioare si exterioare care interfereaza cu functionarea lor sanatoasa.

Este autoare a 65 de articole si capitole in lucrari de specialitate.

 

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment