Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

MENTORING – De la Inspirație la Viziune, București 5-7 Decembrie

MENTORING – De la Inspirație la Viziune, București 5-7 Decembrie

Mentoring-ul este arta de a susține și încuraja liderul din fața ta și de a-i susține viziunea, oferindu-i spațiul să crească și să ofere la rândul său … o viziune înaltă!
Acest workshop oferă un fundament pentru practica mentoratului, proces în care mentorul* oferă cuiva o experiență a unui spațiu de suport și siguranță în care persoana respectiva sa poată reflecta la probleme presante, să facă față într-un mod eficient la complexitatea locului său de muncă, să-și crească nivelul de auto-conștientizare, să dezvolte integritate personală și profesională, să recunoască și să limiteze potențialele forțe distructive întâlnite frecvent în aproape toate mediile profesionale, să recunoască și să maximizeze propriile puteri și pe ale celorlalți, să recunoască și să prelucreze propriile vulnerabilități și pe ale altora și să se miște către propriile scopuri, revărsând valorile mentoratului către cei pe care îi conduce și managerizează.
*mentorul este acea persoană cu expertiză sau cu experiență consistentă într-un domeniu, care alege să ghideze, susțină, încurajeze evoluția unei alte persoane, împărtășind experiența sa și căutând să împuternicească acea persoană să-și asume rolul de lider în acord cu potențialul său superior.
În ce loc te invită această experiență?
Te invită să:
 • … reflectezi la și să explorezi experiențele, succesele, provocările și dilemele care apar atunci când suntem mentori sau când supervizăm alte persoane,
 • … identifici structurile organizaționale și de suport în care mentoratul poate sa aducă valoare,
 • … explorezi modele pentru a înțelege dinamicile experimentate de cei pe care îi sprijinim în cadrul organizațiilor lor și să…
 • … dezvolți strategii, aptitudini și noi perspective legate de relațiile de mentorat.
De ce Karen John?
karenDr. Karen John este psiholog în Marea Britanie și lucrează ca și trainer, cercetător, facilitator și consultant, psihoterapeut adlerian și supervizor în domeniul psihoterapiei și domeniul organizațional. În ultimii paisprezece ani a sprijinit agenții guvernamentale, lideri și personal implicat în serviciile integrate educaționale, de sănătate și asistență socială pentru copii, familii și comunități și a colaborat la dezvoltarea, derularea proiectelor-pilot și desfășurarea Calificării Profesionale Naționale în cadrul Centrului Integrat pentru Leadership și a unui program de Master și Doctorat în leadership la Universitatea din Leicester. Având o experiență de 44 de ani în domeniul psihologic academic, în domeniul sănătății mentale și al serviciilor sociale, cercetare și training, scopul căruia îi este dedicată este să ajute indivizii, familiile, organizațiile și specialiștii să recunoască și să depășească obstacolele interne și externe care interferează cu funcționarea lor sănătoasă. Este autoare a 65 articole și capitole de carte.
Cui se adresează?
Liderilor de echipe din diverse organizații, managerilor de la orice nivel decizional, trainerilor din domeniul de dezvoltare organizațională și educațională, fondatorilor de instituții și organizații guvernamentale sau non-guvernamentale implicate în dezvoltarea umană, educație, formare, terapeuților care lucrează cu grupuri sau în cadru organizațional, specialiștilor în resurse umane … și altor persoane interesate să-și dezvolte abilitățile de comunicare, de relaționare și influențare pozitivă în cadrul organizațiilor sau grupurilor în care funcționează și contribuie.
Program și loc derulare:
 • vineri, 05 decembrie:       16:30 – 20:00
 • sâmbătă 06 decembrie:   10:00 – 13:30, 14:30 – 18:00
 • duminică, 07 decembrie:  10:00 – 13:00, 14:00 – 17:00
Locația: Concordia Conference Centre, Hotel Răzvan, Calea Călărașilor nr. 159 (zona Hala Traian)
Click aici pentru hartă locație!
 Informații preț:
 • 135 euro (sau echivalentul în lei, la cursul zilei; taxa poate fi achitată în numerar sau în contul ING: RO48INGB0000999903422401, beneficiar: Asociația Centrul Internațional pentru Resurse și Formare Alfred Adler, până la data de 28 noiembrie).
 • 150 euro pentru înscrierile după data de 28 noiembrie sau taxa achitată în prima zi de curs.
 • înscrierea nu este considerată validă decât după achitarea taxei de participare.
 • se acordă reduceri pentru grupuri și profesioniști adlerieni (detalii la telefon)
CONTACT, INFORMAȚII DETALIATE ȘI ÎNSCRIERI
Centrul International pentru Resurse si Formare Alfred Adler
facebook/centruladleroffice@alfredadler.ro
Persoane de contact:
Andi Beldianu  –  andibeldianu@alfredadler.ro ; tel: 0722.767.841                                  
Ramona Andrei –  ramonaandrei@alfredadler.ro ; tel: 0721.235.056

2014.11.22_KJ Mentoring_225x300_v1.1

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment