Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Maneesha James: Cursuri de explorare personala si meditatie

Cursuri

de explorare personala si meditatie

cu Maneesha James

– Bucuresti, 09-20 martie @ Studio Experimental –“Interesul meu deosebit in meditatie este meditatia in viata de zi cu zi.

Daca meditatia nu are impact in viata ta,  de ce ti-ai bate capul cu ea?”

Maneesha James


In luna martie Studio Experimental va invita la 2 cursuri speciale de meditatie, relaxare, explorare personala si constientizare. Ne va ghida in aceasta aventura interioara o persoana deosebita: Maneesha James.

Iata care sunt cele 2 ocazii de a (va) intampina primavara revigorati, constienti si relaxati:


11-13 MARTIE: EVERYDAY ENLIGHTENMENT

– Iluminarea de fiecare zi  sau cum sa facem din fiecare moment o meditatie –

** Seara introductiva: 9 martie (miercuri), orele 19.00- 21.00**

Oferiti-va un weekend ce poate fi relevant si revelator pentru oricine doreste metode practice, utile si eficiente pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Uneori (avem senzatia ca) suntem atat de ocupati incat a gasi timp doar pentru noi insine, pentru a ne relaxa pur si simplu sau pentru a medita poate deveni inca o sursa de stress. In acest curs vom explora “meditatii la minut” – tehnici ce nu necesita sa punem deoparte vreun timp anume pentru a ne relaxa ci pot fi incorporate direct in orice facem, oriunde am fi. Abordarea este experientiala si pragmatica, furnizand “instrumente” de relaxare si constientizare ce pot fi folosite imediat in viata de zi cu zi.

Program:

– Vineri, 11 Martie: 18.00- 21.00

– Sambata, 12 Martie: 08.00- 19.00 (cu pauza de pranz)

– Duminica, 13 Martie: 08.00- 19.00 (cu pauza de pranz)

Cost curs: 150 euro/ pers.

Cost seara intro: 60 Ron/ pers. (seara intro este free pt. cei ce participa la curs)

Locatie: Studio Experimental, Hrisovului 2A


18- 20 MARTIE: SUPPORTING THE DYING

cum sa oferim sprijin altora si noua insine in procesul mortii, astfel incat sa intampinam moartea dansand, fiind constienti si…recunoscatori  –

**Seara introductiva: 16 martie (miercuri), orele 19.00- 21.00**

Relaxarea in interior, meditatia ne ofera o resursa magica am putea spune, o resursa care nu numai ca ne sustine sa traim intr-un mod constient si cu totalitate fiecare moment, dar ne sustine de asemenea sa murim constient si gratios, chiar cu recunostinta.

Acest weekend este folositor atât pentru cei ce lucrează profesional cu muribunzii, cât si pentru cei ce vor să stie cum să sprijine constient si compasional persoanele apropiate aflate pe moastre- rudă sau prieten drag (care poate că nu este un meditator, sau poate fi chiar refractar la meditatie). Vom experimenta cu o serie de tehnici de meditatie care îl pot ajuta pe celălalt în diferite aspecte ale procesului mortii.

De exemplu: Cum să te raportezi la fricile cuiva?- inclusiv frica de a pierde controlul, frica de necunoscut; frica de a fi singur; de a fi în suferintă. Ce să faci în legătură cu regretele pentru viata pe care cineva o lasă în urmă? Cu treburile neterminate?…si multe altele.

Program:

– Vineri, 11 Martie: 16.00- 21.00

– Sambata, 12 Martie: 08.00- 19.00 (cu pauza de pranz)

– Duminica, 13 Martie: 08.00- 19.00 (cu pauza de pranz)

Cost curs: 150 euro/ pers.

Cost seara intro: 60 Ron/ pers. (free pt. cei ce participa la curs)

Locatie: Studio Experimental, Hrisovului 2A

Despre Maneesha James

Maneesha spune despre pasiunea si vocatia ei: My interest is in living life really passionately and beautifully, really going for our dream so that when death comes along it can come dancing!”

Licentiata in psihoterapie si consiliere, hipnoterapie, facilitator meditatii, moasa, educatoare, Maneesha ofera seminarii si workshop-uri pentru profesionisti din domeniul sanatatii si pentru publicul larg, atat pentru beneficiul lor personal cat si ca o resursa pe care sa o ofere clientilor, pacientilor si prietenilor. In plus, practica ei privata este centrata pe a sprijini clientii in criza lor de sanatate, pe drumul lor inapoi la sanatate – atat fizica cat si emotionala – sau in pregatirea lor pentru a muri constient si recunoscatori. Timp de 15 ani Maneesha a calatorit in toata lumea- vizitand Statele Unite, Marea Britanie, Scandinavia, Europa de Est, Turcia, Israel, Japonia, India, Noua Zeelanda si Australia- oferind seminarii, grupe si sesiuni individuale despre diverse aspecte ale meditatiei, ale unei vieti traite constient.

A scris rubrici regulate despre meditatie pentru diferite publicatii si a acordat numeroase interviuri radio si tv. Maneesha a scris doua carti despre meditatie: “Una Vita Viva” si “My Peak Moments with Osho, The Unsurpassable Man”. De asemenea, a creat numeroase cd-uri cu meditatii ghidate si un al doilea web site: http://www.activemeditation.com/

Mai multe despre Maneesha si munca ei: http://www.maneeshajames.com/

***Locurile sunt limitate***

Alte detalii si inscrieri: studio_experimental@yahoo.com, 0728 775 498 (Kiran)

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment