Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Lucrul cu emoțiile profunde în terapie: Chisinau, 7 Decembrie 2018

Lucrul cu emoțiile profunde în terapie: Chisinau, 7 Decembrie 2018

Emoția extravagantă. Lucrul cu emoțiile profunde în terapie
– Chisinau, 7 Decembrie 2018 – 
”E imposibil să creăm un sentiment de blândețe prin procese de raționalizare”
 Marilyn Yalom, Introduction to EFT
CUI SE ADRESEAZĂ?
Atelierul se adresează tuturor psihologilor care au credința că SCHIMBĂRI PROFUNDE, de ordinul doi au loc prin lucrul cu emoțiile primare. Doar prin schimbarea și reorganizarea răspunsurilor emoționale se pot face schimbări de lungă durată. Pe lângă modificările la nivelul comportamental și de cogniții, sunt necesare și schimbările de dinamică emoțională.
CE VEI AFLA?
Cum se poate lucra cu emoțiile care par volatile?
Există o logică a emoțiilor și metode sistematizate de abordare?
Cum apare schimbarea prin coreografia răspunsurilor emoționale?
Iată, subiectele abordate:
• Emoțiile – prezentarea emoțiilor principale și a tendințelor de acțiune asociate
• Emoții reactive și emoții primare – pe care le extindem și accentuăm, pe care vrem să le conținem pentru a preveni escaladarea.
• Cele 4 căi de accesare a unei emoții atunci când ea nu este verbalizată de client în mod direct – metoda ACCES
• Lucrul cu emoțiile primare:
– Metoda RISSC (repeat, intensify, slow, soft, client words)
– Punerea în scenă
– Presupuneri empatice
– Răspunsurile empatice
• Emoțiile și semnificația nevoilor de atașament ignorate, respinse sau refuzate.
• Lucrul cu clientul evitant şi cu cel anxios: pozițiile terapeutice de lucru specifice fiecărui stil de atașament, emoții predominante, nevoi de atașament specifice (model R.A.V.E și H.E.A.R)
• Eul terapeutului: cum influenţează emoţiile şi stilul de ataşament al terapeutului modul său de abordare în timpul terapiei
!!!! Prezentările vor conţine: exerciţii experenţiale, prezentări video cu ședințe de terapie reale ce ilustrează fiecare din metodele de lucru propuse.
TRAINER:
Psihoterapeut dr. Simona Herb – singurul FORMATOR, SUPERVIZOR ȘI TERAPEUT ACREDITAT din România care practică această abordare, conducând comunitatea EFT din România (peste 300 de terapeuți români și-au început formarea în EFT în ultimii 3 ani)
www.eftromania.ro
PREȚ:
850 MDL.
Plătește până pe 11 noiembrie și ai reducere, 780 MDL. Recomandă un prieten și ai 15 % reducere pentru fiecare recomandare.
Pentru întrebări și nelămuriri sunați la 068433875, Irina Novac
ÎNSCRIERI:
https://goo.gl/forms/1IOKIKej9yZjwJj13
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment