Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Louise Hay

Louise Hay

In varsta de aproape 85 de ani, Louise Hay a devenit una dintre cele mai renumite autoare din sfera ”self-help”, fiind cunoscuta prin cartile sale: ”Poti sa-ti vindeci Viata”, ”Poti face acest lucru”, ”Vindeca-ti Corpul” si ”Puterea este in interiorul tau”.

Inca din copilarie, Louise s-a confruntat cu probleme care i-au afectat urmatoarele perioade din viata, probleme despre care vorbeste cat se poate de deschis in acest film care are la baza povestea vietii sale.

Dupa diagnosticarea cu cancer de col uterin, in perioada 1977-1978, Louise a refuzat tratamentul medical conventional, avand convingerea ca acest diagnostic are la baza, de fapt, resentimentele cu care ea a ramas in urma etapelor foarte traumatizante pe care le-a traversat inca din copilarie. Drept urmare, a inceput un ”regim” de iertare combinat cu alte metode neconventionale, vindecand-se de aceasta boala.

Louise a demonstrat, nu doar prin propria sa vindecare, ca organismul se poate vindeca prin schimbarea modului de gandire si a stilului de viata. Aratand puterea transformatoare a gandirii si faptul ca bunastarea psihica influenteaza corpul uman,  Louise arata, de fapt, cat de nocive sunt tiparele de gandire si convingerile limitative cu care am crescut, dar si cum acestea pot fi depasite si schimbate, astfel incat sa nu ne mai afecteze pe viitor.

Printre proiectele sale deja cunoscute, se numara si ”Hay Ride” – grup de suport pentru persoanele afectate de virusul HIV.

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment