Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Lise Bourbeau

Lise Bourbeau

Lise Bourbeau si-a început specializarea în metafizica în urma cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15,000 de persoane.

 

Lise Bourbeau, creatoarea metodei “Asculta-ti corpul” si recunoscuta pe plan international , este autoare de renume si sustinatoare a nenumarate conferinte in domeniul dezvoltarii personale .

A ajutat un mare numar de participanti la cursurile ei sa gaseasca adevaratele cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau. În acelasi timp, a avut ocazia sa verifice fundamentele teoretice ale cercetarilor sale, observând numarul mare de însanatosiri produse.

Autoarea are convingerea ca orice problema de ordin fizic nu reprezinta decât efectul unei probleme inconstiente manifestate pe plan emotional si mental. Astfel, fizicul ne avertizeza pentru a reveni pe o cale a armoniei si a iubirii.

Metafizica, ce are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretentia de a înlocui tratamentele medicale. Din contra, este necesara ca o varianta complementara, deoarece tratamentul fizic reprezinta doar o solutie temporara.

Carti aparute la Editura Ascendent:

“Asculta, mananca si inceteaza sa te controlezi!”
“Asculta-ti corpul, in continuare!”
“Corpul tau iti spune: iubeste-te!”
“Despre relatiile intime”
“Iti multumesc, Dumnezeul meu!”
“Un an de constientizari prin metoda asculta-ti corpul”

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment